Компания за дизайн на уебсайтове

Много хора не са решили дали да наемат или не уеб дизайнер. Има няколко предимства да наемете някой с познания в този сектор, за да проектира вашия уебсайт, включително по-ангажиращ и удобен за потребителя уебсайт. Въпреки това, има и недостатъци при наемането на уеб дизайнер, като например възможността за надплащане за някой, който не предоставя висококачествена работа. Какъвто и да е случаят, ето какво трябва да знаете за наемането на уеб дизайнер!

Предимствата на наемането на уеб дизайнер

Много хора се колебаят да наемат уеб дизайнер поради огромните разходи, които могат да бъдат свързани с него. Важно е обаче да запомните, че плащате за висококачествен труд. Най-добрите уеб дизайнери се стремят да защитят своята репутация, като предоставят висококачествена работа за вашия уебсайт.

Трябва да гарантирате, че вашият уебсайт е активен и работи 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата, ако разчитате на него за приходи или за популяризиране на вашата компания. Професионалистите разбират, че тяхната работа носи огромно ниво на отговорност и ще направят всичко възможно, за да поддържат вашия сайт работещ по всяко време.

Уеб дизайнерът ще бъде запознат с различни езици за кодиране, които могат да бъдат полезни, докато се опитват да изпълнят целите на вашия уебсайт. Предимството е, че те могат да създадат единствените по рода си функции, от които вашият сайт се нуждае за бизнеса. Те могат също да ви предоставят най-актуалните технологии за уеб дизайн, така че вашият сайт да е удобен за мобилни устройства.

Най-същественото предимство е, че те освобождават времето ви, позволявайки ви да се концентрирате върху вашата компания. Не е нужно да знаете езици за кодиране, да сте в крак с най-новите технологии или да сте готови в случай на спешен уеб дизайн. Вашият дизайнер ще се погрижи за всичко.

Недостатъците на наемането на уеб дизайнер

Вие несъмнено вече знаете къде да намерите уеб дизайнер в днешната среда. Може да намерите уеб дизайнер на свободна практика на различни уебсайтове. Налични са сайтове като Upwork.com, Fiverr.com и други. Всеки по света вече има достъп до интернет благодарение на цифровата ера. Всеки, от всяка точка на планетата, може да създаде уебсайт. Това е фантастично; можете да намерите някой, който да работи за вас на абсурдно евтина цена. Това е почти твърде фантастично, за да е истина.

Нека разгледаме WordPress по-подробно, за да разберем по-добре. WordPress е невероятен инструмент за изграждане на уебсайт. Това е система за управление на съдържанието (CMS), която ви дава графичен потребителски интерфейс, чрез който можете да управлявате цялото съдържание на вашия сайт с нищожни или никакви технически познания. WordPress е необичаен с това, че ви позволява да поставяте разширения в сайта си. Плъгините са това, което ги наричаме. Плъгините се използват за разширяване на възможностите на WordPress. Тези плъгини предоставят уникални функции на вашия сайт, които са полезни за бизнеса или могат да бъдат използвани за маркетингови цели.

Плъгините за създаване на страници, понякога известни като плъгини за плъзгане и пускане, са подмножество от тези плъгини. Те ви позволяват да създадете уебсайт, без да разбирате как да кодирате. Те заемат мястото на уеб дизайнер и ви дават лесен за използване интерфейс за изграждане на вашия сайт, както и уникални функции, маркетингови инструменти и други услуги.

И така, за да се върнем към първоначалната ни точка, това звучи фантастично, нали? Това е идеално за хора, които се нуждаят от дизайнер на уебсайтове без код. Но тук нещата стават малко сложни.

Всеки може да проектира уебсайт, използвайки плъгини за създаване на страници, тъй като те са толкова лесни за използване. И което е по-важно, всеки с малко повече време може да се представи за уеб дизайнер. Най-вероятно сте го виждали на сайтове като Fiverr. Някой, който таксува $5 за услугите си. Това е правилното! Ако бюджетът ви позволява, те ще изградят цял уебсайт. Проблемът обаче е, че им липсват дизайнерските способности, необходими, за да изглежда вашият сайт професионален. Те просто инсталират плъгин за създаване на страници, създават уебсайт за вас и воала! Изпълниха задачата си. Тези хора очевидно не са уеб дизайнери, тъй като им липсва необходимия опит.

Крайният резултат ще изглежда като уебсайт, но няма да е такъв.

Рядко, ако поискате някакви специфични функции, които налагат програмиране, те няма да могат да ги предоставят. Като алтернатива, времето, за което плащате, е време, което те прекарват в търсене на плъгин, който го изпълнява вместо тях.

Кога е подходящо да ангажирате уеб дизайнер?

Има лесен подход за определяне дали имате нужда от услугите на уеб дизайнер. Ще ви трябва уеб дизайнер, ако вашата компания генерира повече от 1000 долара всеки месец. И бъдете готови да похарчите между 3000 и 10 000 долара за всичко. Ако вашата компания не генерира достатъчно приходи всеки месец, първо трябва да се концентрирате върху нея и вашия продукт. След като установите постоянен месечен доход, е време да направите следващата стъпка и да използвате интернет, за да увеличите приходите си.

Помислете за това, ако смятате, че това е твърде много за уебсайт. Вашият уебсайт служи за конкретна цел на вашата компания. Ледогенераторът, касовият апарат и мобилният телефон, като столовете и масите, изпълняват важни задачи и може да струват същото или повече. Тъй като клиентите ви не ги използват, уебсайтът ви може да не изглежда толкова важен като тези. Това обаче не е целта. Клиентите няма да посещават уебсайта ви. Милиони интернет потребители, които търсят артикули или услуги, подобни на вашите, ще дойдат на вашия сайт. Считайте, че вашият уеб дизайнер е електротехник, водопроводчик или друг търговец.

Кой е най-добрият начин да намерите идеалното лице за вашия проект?

Намирането на подходящото лице за вашия проект е важна част от процеса. Намирането на подходящия човек може да е предизвикателство, но със сигурно ще откриете някой, който върши отлична работа. Просто направете проучване и изберете уеб дизайнер, който отговаря на вашите изисквания.

Следват някои от многото уеб дизайнери, които може да искате да търсите:

1) Уеб дизайнери с опит в WordPress или други приложения за уеб дизайн: Те ще са запознати с всички функции и най-вероятно ще могат да изпълнят всички изисквания, които поставяте с лекота.

2) Уеб дизайнери на свободна практика: Те може да се нуждаят от повече насоки и може да изискват помощ от други, за да изпълнят задачата, но може да са по-евтини, тъй като ще работят за вас при свои собствени условия.

3) Уеб дизайн Geeks: Това е човекът за вас, ако искате някой, който разбира цялото кодиране и може да направи подобрения на вашия уебсайт без никакви проблеми! Те са отлични в създаването на единствени по рода си функции, но може да таксуват повече, тъй като им отнема повече време за изпълнение на задачите. Можете да проверите за уеб дизайнери на fiverr.com или freelancer.com, за да получите по-добра представа колко ще струва всеки вид дизайнер и колко опит ще имат.

Какво да очаквате от дизайнера на вашия уебсайт, след като сте го ангажирали

Когато намерите подходящия дизайнер на уебсайт, той ще изгради уебсайт, който е съобразен с вашите специфични изисквания. Можете също да очаквате от тях да ви предоставят дизайни, които са лесни за използване от вашите потребители, както и поддръжка, ако е необходимо.

Избраният от вас уеб дизайнер ще трябва да знае точно какво искате и къде искате да отидат потребителите, след като видят вашия сайт. Очаквайте от тях да проектират по-динамичен сайт за вас с елементи като видео, ленти с менюта, изскачащи знаци, превъртащ се текст, плъзгачи за картини, флаш анимация или javascript. Идеално е да уведомите дизайнера какво искате, преди да започне да работи върху вашия уебсайт, но бъдете отворени към техните препоръки.

Преди да изберете уеб дизайнер, задайте му следните въпроси:

Колко струва наемането на някого и колко време ще му отнеме да изпълни задачата?

Говорихме за това кога трябва да наемете уеб дизайнер и колко таксуват в началото. Трябва да имате бюджет някъде между 3000 и 10 000 долара за добър уеб дизайн. Вашата такса ще се определя от нуждите на вашата компания. Защото това е, което определя колко часа ще отнеме вашият проект.

За предпочитане е да договорите фиксирана такса, а не почасова такса. Плащането на час може да увеличи разходите ви.

Изчакайте, докато сте готови да отделите толкова пари на уебсайт. Има още няколко начина, чрез които можете да продавате своите стоки или услуги. Facebook, Etsy и други социални медии са само няколко примера. Започнете първоначално да продавате на чужд сайт, след което мигрирайте към своя, когато сте готови да запазите таксите за тяхната услуга.

И накрая, трябва да помислите дали наемането на уеб дизайнер си струва или не. Вашата фирма може да се нуждае от различен вид доставчик на услуги в определени случаи. В повечето случаи обаче техният опит и уникални качества ще ги направят най-подходящите за вашата компания.

Уеб дизайнерът е страхотен метод за подобряване на имиджа на вашата компания, но се уверете, че сте готови да им платите подходящо в зависимост от вашия бюджет. Много хора смятат, че наемането на някой да проектира уебсайта им е твърде скъпо, така че те решават да не го правят изобщо. Ако пазарувате, лесно може да намерите някой, който ще свърши тази работа за по-малко от $4000. Всичко зависи от дизайнера и функциите, които искате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *