уеб разработчик

Специализираният екип за разработка е съвместен бизнес модел, при който собственик на компания наема екип за разработка, за да завърши проект. Разработчиците, на които е възложен вашия проект(и), се стремят да гарантират, че всички ваши критерии и бизнес изисквания са адресирани. Работата с екипи за разработка насърчава сплотеността и разбирането на екипа, което води до дългосрочна връзка.

Стойността за наемане на специализиран екипи за разработка, предимствата на специализираните екипи за разработка, защо работи този съвместен модел и разликата между специализирани екипи за разработка и разширяване/увеличение на екипа са обсъдени в тази публикация.

Какво е определението за ангажиран екип за разработка?

Ангажиран екип е начин за доставка на софтуер. Целта е да наемете група от квалифицирани разработчици, които могат да работят като членове на вашия екип по вашия проект, да ги контролират и да ги насочват до определена степен. Може да се възползвате от техния опит, да споделите част от бремето си с тях и да се насладите на работата без допълнителен стрес.

Това намалява необходимостта от наемане и обучение на вътрешни експерти, като същевременно осигурява бърз достъп до експертен опит. Освен това, моделът Dedicated Team ви позволява да наемете само разработчиците, които изисквате, от един до толкова, колкото изисква вашият проект.

„Посветен“, защото това е екип, посветен на завършването на вашия проект по график и с висококачествени резултати. Независимо дали една фирма е добре установена или стартираща, тази методология е доказано, че работи.

Определено сте чували думи като „разшираване на екипа“ или „увеличаване на екипа“, както и „отдаден екип“, но как се различават те? Да, с две думи.

Наемането на специален експертен опит или екип за разработка, който да работи заедно с вътрешен екип за продължителността на проекта, е известно като разширяване на екипа. Основното предимство на разширяването на екипа е, че позволява на фирмите да спестяват време, като възлагат работни места на временни служители.

Каква е разликата между отдаден екип и разширение на екипа?

Тези имена често се използват взаимозаменяемо. Специализираният екип за разработка се превърна в разширение на екипа. Основното разграничение е, че екипът за разработка отговаря за цялостното разработване(и) на проекта.

Разширяването на екипа, от друга страна, се възползва от знанията на компанията, като наема специализирани способности или цял екип, за да допълни вътрешната си работна сила. Ако трябва да разширите своя персонал за разработка, това е чудесна алтернатива.

Отдадените екипи се развиха в модел за разширяване на екипа, в който цял екип за разработка е ангажиран, за да служи като вътрешен екип или допълнен за разрастване на съществуващ вътрешен екип.

Сега съществува специализиран модел за разширение на екипа за разработчици. Целта е да се повиши скоростта, ефективността и качеството на екипите за разработка на приложения и разработка.

Какъв е съставът на специализиран екип за разработка?

Следва списък на експертите и техните отговорности в специализиран екип:

Кога трябва да наемете екип за разработка?

Отдаден екип е този, който сте набрали само за вас. Можете да избирате членовете, да наблюдавате тяхното представяне и да правите промени, без да се налага да наемате и обучавате нови разработчици.

Те са специалисти в своята област и могат да помогнат при разрешаването на предизвикателства, когато възникнат. Можете да се концентрирате върху постигането на целите на вашата компания и да подготвите следните етапи, след като вашият проект е в компетентни ръце.

Ще имате директен контакт с ръководителя на проекта, който отговаря за групата, и ще бъдете предупредени, когато целите на проекта бъдат завършени, когато работите със специален екип.

Когато е време да разширите екипа си: Специализиран екип за разработка с опит, работещ по редица проекти, изискващи различни технологии, инструменти и стилове на разработка, може да определи важните нужди на даден проект и в резултат на това да открие разработчици с доказани умения.

Спазване на кратък срок: Когато работата по проекта се извършва от професионалисти, сроковете и целите се постигат бързо. Можете да поддържате непрекъсната работа в продължение на години с подкрепата на експертен персонал.

Проект за дългосрочно развитие: С разширяването на организациите процесът на увеличаване и намаляване на екипите и въвеждане на актуализации се превръща в непрекъсната дейност. Тази процедура се улеснява и по-гладка от наличието на специализиран персонал.

Защо моделът за разширение на екипа със специална разработка работи?

Стойността, която специализиран екип предоставя на фирмите, демонстрира реалността на наемането на такъв: Те са както следва:

Ние предоставяме тази услуга на нашите клиенти в EuraWest, като използваме най-добрата налична софтуерна методология и най-добрите практики за разработка на софтуер, като гарантираме, че продуктът с най-високо качество се доставя въз основа на нуждите на нашите клиенти.

Ние управляваме вашия проект от идеята до завършването, а нашата софтуерна поддръжка е включена в нашия пакет от услуги. Така че нека да си сътрудничим по вашия проект.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *