топ дизайн на уебсайтове

Наличието на библиотека от най-добрите идеи за дизайн на уебсайтове се оказа голяма помощ в работата ми. Мога да влизам в проекти по-бързо и по-ефективно с излишък от дизайнерски идеи и по-добре да задоволя нуждите на всеки творчески бриф, благодарение на списък с вдъхновяващи сайтове.

Независимо дали сте опитен уеб дизайнер или просто започвате, широчината на проекта за уеб дизайн може бързо да намали количеството достъпни ресурси, което затруднява откриването на правилния уеб дизайн за вдъхновение. Въпреки това, наличието на няколко надеждни начални точки може да ви помогне да удовлетворите изискванията на клиентите си, като същевременно ви вдъхнови да изпробвате нови дизайнерски идеи, да сте в крак с тенденциите в дизайна и да бъдете по-креативни.

1. Най-добра галерия на уебсайтове

Дейвид Хелман управлява добре подбрано портфолио от качествени идеи за уеб дизайн. Той започва този страничен проект през 2008 г. и той все още е силен, може би защото действа и като лична вдъхновяваща галерия на Дейвид.

(Което, като се замисля, е много добра идея; може би в края на това есе ще бъдете мотивирани — и оборудвани — да започнете да съставяте своя лична вдъхновяваща галерия!)

Най-добрата галерия за уебсайтове или BWG използва система за маркиране, за да ви помогне да идентифицирате бързо уебсайтове въз основа на техния стил, дизайнерски подход, функционалност и други фактори. Това е много полезно с над 2000 висококачествени уебсайта за разглеждане.

Защо трябва да потърсите BWG за идеи за дизайн на уебсайтове?

Защото BWG има обширна, висококачествена, подбрана галерия с мощна система за маркиране и търсене. Много е полезно за:

1. Уебсайтове за портфолио

Ако сте от типа, който участва в рестартирането на 1 май всяка година, да имате толкова много онлайн портфолиа на други дизайнери, от които да откраднате – искам да кажа, да бъдете вдъхновени – е находка.

2. Уебсайтове на агенции

Тъй като агенциите са склонни да привличат най-големите творци, техните уебсайтове често се нареждат сред най-добрите в интернет. Те могат да се използват като вдъхновение за уебсайта на вашата собствена агенция, както и за всеки клиент, компания или сайт за портфолио.

3. Вдъхновение за цвят

BWG ви позволява да филтрирате сайтове по цвят, което улеснява избора на прекрасна цветова палитра, която включва цветовете на марката на вашия клиент!

2. Behance – Огледайте се.

Разделът за откриване на уеб дизайн в Behance прави наистина лесно откриването на множество вдъхновения за уеб дизайн от тяхната голяма и разнообразна творческа общност. Превключете опциите за периоди, популярност и/или местоположение в предпочитанията си за търсене. Например, можете да получите тези резултати, като потърсите „най-харесваните уеб дизайни от предходната седмица в Торонто, Канада“. Най-малкото, това ще ви предложи нова гледна точка за обхвата и уменията на световната творческа общност!

Защо трябва да посетите Behance, ако търсите вдъхновение за уеб дизайн?

Behance е може би най-голямата и най-активна творческа общност в света, тъй като е част от семейството на Adobe. А неговите изключително задълбочени инструменти за филтриране могат да ви помогнат да намерите почти всичко, което търсите, от най-новата гореща типография от Япония до най-обсъжданите идеи за потребителски интерфейс от Мексико до най-добрият копирайтинг от вашия местен град.

Вдъхновение, пресъздадено от общността

Филтри като „най-възхищаваните“ ви предлагат поглед върху колективната психика на творческата общност, като ви гарантират, че виждате най-доброто от най-добрите – от гледна точка на най-добрите.

Филтърът „използвани инструменти“ е полезна функция.

Инструментите, използвани в творческия процес, са агностики в повечето сайтове за вдъхновение. Не е така с Behance, който има хубав филтър за използвани инструменти (под „Допълнителни филтри“), който ви позволява да видите какво правят хората с определена платформа или инструмент. Например, разгледайте най-популярните проекти на Webflow в света.

3. Awwwards

Престижната система за награди Awwwards привлича най-добрите записи, т.е. тези, които продължават да размиват границите между изкуството и онлайн дизайна.

Качеството на журито се отразява в качеството на вдъхновението. (Което включва Тимъти Ноа от Webflow и Райън Морисън.) Awwwards търси експертния опит на някои от най-големите в текущия онлайн дизайн, за да оцени върховите постижения на всяко подаване.

Защо трябва да посетите Awwwards, ако търсите вдъхновение за уеб дизайн?

Ако изключите Webbys (които имат по-голям обхват), Awwwards е почти златният стандарт, когато става въпрос за признаване на най-висококачествения уеб дизайн, който се създава в момента. Има няколко обяснения за това.

Гласуване от експертно жури

Докато повечето сайтове за вдъхновение са лични или странични проекти, Awwwards е събрал екип от онлайн специалисти, за да прегледат всяко подадено. Те не гледат просто колко „красив“ е един сайт; вместо това те оценяват неговия дизайн, използваемост, изобретателност и съдържание, като дават оценка на всяка категория, преди да изчислят общия резултат. Те дори преминават през системата за оценяване с вас.

Подробни страници с обяснение

Откритостта обаче не свършва с разкриването на тяхната методология за оценяване. Те наистина показват резултата на всеки член на журито във всичките четири измерения на страницата с подробности на сайта, заедно с резултатите на редовните членове на общността (в които можете да се присъедините).

Голямо количество маркиране

И накрая, Awwwards присвоява определен брой фрази на всеки сайт, описвайки различни аспекти като използвани рамки и платформи, преобладаващи цветове и информация за индустрията/вертикалната информация.

4. CSS Nectar 

Вдъхновените уебсайтове на CSSnectar са трикратно проверени. Като начало има цена за изпращане на уебсайт за оценка и смятам, че е разумно да се предположи, че хората няма да плащат, освен ако не са уверени в работата си и се гордеят с нея. Второ, преди който и да е запис да влезе онлайн, той се преглежда от екип от творци.

Защо трябва да посетите CSSNectar за идеи за дизайн?

Тройка в три думи. Проверено. Съдържание.

Докато подбрани от човек материали и вдъхновение за дизайн може да се намери в целия интернет, тристепенният процес на пресъздаване, който включва ръчно подбрани специалисти, поставя най-доброто от продукцията на върха.

Опции за филтриране, които са подробни

Категориите и филтрите на CSS Nectar, които включват етикети за категория, функция, нация и цвят, правят намирането на вдъхновение за определени типове сайтове лесно.

5. Abduzeedo

Abduzeedo предоставя ежедневни дози дизайнерско вдъхновение, като ви помага да останете в крак с днешните тенденции в онлайн дизайна. Тъй като екипът не е ограничен до уеб дизайн, ще откриете, че той може да ви помогне да разширите вашата уникална дизайнерска парадигма. В крайна сметка няма какво да се каже, че страхотен визуален дизайн в печатна реклама не може да вдъхнови бъдещия ви уебсайт, нали?

Защо трябва да посетите Abduzeedo за дизайнерски идеи?

Те демонстрират разнообразието от дизайнерски дисциплини.

Abduzeedo е нещо повече от просто източник на идеи за дигитален дизайн. Вместо това те се фокусират върху различни теми, вариращи от фотография до архитектура. И както всеки творец знае, широк спектър от идеи може да предизвика изцяло нови подходи към всяко предизвикателство.

Предлага се широка гама от формати

Abduzeedo също така добавя вариация към играта си за вдъхновение, като работи в редица среди. Те осигуряват креативността чрез дълги есета, тапети и дори (задихащи) IRL събития, в допълнение към техните редовни дисплеи.

6. SiteInspire

SiteInspire, който се управлява от Даниел Хауелс от Howells Studio, има голяма колекция от вдъхновяващи уебсайтове, които могат лесно да бъдат филтрирани с помощта на усъвършенствана система за етикетиране. Използването на много маркери едновременно може да ви помогне да стесните видовете онлайн вдъхновение, което получавате, а различни комбинации могат да осигурят някои интригуващи резултати.

Защо трябва да посетите siteInspire за идеи за уеб дизайн?

Можете да наберете правилното вдъхновение с помощта на интуитивна система за етикетиране.

Вдъхновение за определена тема

Както знаете, фрийлансерите и дизайнерите на агенции, намирането на вдъхновение за определена индустрия или фирмен сектор може да бъде трудно понякога. В какъвто и бизнес да търсите вдъхновение, темите на siteInspire ще ви помогнат да го намерите.

Навигация въз основа на стил

Може да се интересувате повече от общото оформление или може би конкретен модел на дизайн, отколкото от темата или сектора.

За съжаление, резултатите от търсенето на „странна навигация“ в други вдъхновяващи сайтове не винаги са това, което търсите. За щастие, siteInspire разполага с филтри/тагове, които са специално проектирани за тази цел и са фантастични за откриване на хипер-насочено вдъхновение.

7. Product Pages

Докато много от най-добрите сайтове за вдъхновение за дизайн предоставят множество изключително подробни опции за откриване точно на това, което търсите, „случайното“ откриване може също да бъде източник на голяма наслада.

Pages предлага това изживяване с дизайн, фокусиран върху емисиите, който можете да видите в списък или стил на мрежа, както и проста функция за търсене, която може да ви помогне да намерите това, което търсите по-бързо. Обаче разбирам идеята, че дизайнерите на Pages биха искали да се задълбочите направо в емисията с надеждата да откриете нещо изненадващо. Тоест, стига да търсите идеи за уебсайт за продуктов маркетинг.

Защо трябва да разглеждате Product Pages за идеи за уеб дизайн?

Това е уебсайтът, който търсите, ако сте в процес на разработване на уебсайт за продуктов маркетинг.

Вдъхновение за маркетингов уебсайт

Pages е мястото, където можете да отидете за (малко повече) основното умение за създаване, за да убедите, докато много други вдъхновени сайтове се концентрират върху повече „заслепяващи“ страници. Включените тук уебсайтове предоставят изобилие от идеи за уеб дизайн, като например как да показвате изображения на продукти по различни начини, как да се изправите пред трудната задача за създаване на заглавия и как да създадете ефективни навигационни системи, които не отклоняват твърде много от свещеното Граал: преобразуване.

Вдъхновение за оптимизиране на страници

Като дизайнери разбираме колко утежняващо може да бъде, когато маркетингов човек поиска помощ при ценообразуване или оптимизиране на страницата за плащане. Обикновено се казва Тим и винаги се опитва да изхвърли сайта с ярко оцветени бутони. За щастие, Pages включва категории на страници за цена, плащане и пазаруване с предложения за дизайн, които могат да ви помогнат да придадете на неприятното предложение на Тим известна елегантност.

8. Land-book

С основателна причина Land-book се самообявява като притежаващ „най-добре подбраните идеи за уебсайтове“. Land-book представя най-добрите целеви страници от различни бизнеси. Ще откриете широк спектър от дизайнерски идеи в Land-book, включително SaaS целеви страници, уебсайтове на агенции, портфолиа и дори фирми за електронна търговия.

Можете дори да създадете акаунт на техния уебсайт, за да запазите колекция от любимите си дизайни на уебсайтове за последваща справка. Land-book е отличен сайт, за да бъдете вдъхновени, независимо дали търсите ретро идеи, вдъхновение от социалните медии, обновяване или работите върху потребителски интерфейси.

9. Cream of Commerce

Commerce Cream избира най-атрактивните дизайни на уебсайтове за електронна търговия, представени от дизайнерски фирми. Ако търсите идеи за електронна търговия, Commerce Cream е страхотно място за начало. Той има широка гама от дизайнерски стилове, от които да избирате, включително уникален, смел, съвременен и прост.

Защо трябва да посетите Commerce Cream за идеи за дизайн на сайт?

Тъй като те подчертават само най-добре изглеждащите онлайн бизнеси, Commerce Cream е страхотно място за получаване на идеи за дизайн на електронна търговия. Те също така показват фирмите, отговорни за дизайна, като ви позволяват да разглеждате невероятни портфолиа от някои от най-добрите фирми за уеб дизайн.

Приемат се само висококачествени дизайни.

Преди да бъдат публикувани, уебсайтовете, изпратени до Commerce Cream, се оценяват. Магазин може да бъде изпратен от всеки, но само няколко са избрани да бъдат подчертани. Това гарантира, че всички показани уебсайтове се поддържат от реномирани дизайнерски фирми.

Разберете кой е създал дизайните.

Това е като да намерите магазин за бонбони, когато можете да разкриете дизайнерското студио зад любимия си дизайн на уебсайт. Позволява ви да получите още повече дизайнерски идеи от определен стил, който предпочитате. В резултат на това ще можете да видите повече портфолио от агенциите, които генерират любимите ви дизайни.

10. Dribbble

Несъмнено сте попадали на Dribbble, ако редовно търсите идеи за уеб дизайн. Dribbble е пазар, където дизайнерите могат да споделят работата си, да изграждат своите таланти и да намират дизайнерски работни места на едно място. Това е фантастичен ресурс за всеки дизайнер, но се отличава с предоставянето на дизайнерски идеи.

Защо трябва да използвате Dribbble като източник на вдъхновение за уеб дизайн?

Dribbble съдържа огромна колекция от дизайни, вариращи от печат до онлайн. Това е страхотно място за търсене на идеи, които не са свързани с уеб дизайна.

Получаване на идеи за дизайн на сайтове от места, различни от мрежата

Най-добрите идеи за дизайн на уебсайтове често идват от правенето на нещо съвсем различно. Потърсете вдъхновение за уеб дизайн в графичен или анимационен дизайн. Dribbble предлага широка гама от дизайни от много сектори на заетостта, за да ви вдъхнови. Ако търсите UX дизайн или дори идеи за уеб разработка, Dribbble е страхотно място за начало.

11. The Great Discontent

Вдъхновението не винаги идва от визуален източник и не винаги е ограничено до един проект. Вместо това можете да попаднете на мотивираща история, която ви вдъхновява да издигнете професията и кариерата си до нови висоти, позволявайки ви да определите своя собствен път.

Интервютата на Голямото недоволство може да ви помогнат да възродите творческия си огън в подобни ситуации. Участвайте в Q&As с страхотни дизайнери, арт директори, илюстратори и други професионалисти, за да научите повече за това, което ги кара да се справят – и техните професии.

Защо трябва да посетите The Great Discontent, ако търсите вдъхновение за уеб дизайн?

Интервюта със специалисти в индустрията в областта на дизайна.

Дизайнерската професия може да е твърде фокусирана върху специфики като резултати, процедури, инструменти и най-добри практики понякога.

Всичко това е важно, но също така може да ни накара да забравим за действителните хора зад пикселите – и често великите истории, които ги доведоха до мечтаната работа. The Great Discontent ни дава рядък, личен поглед зад екраните, което ни позволява да разгледаме по-неясни, но в крайна сметка по-емоционални въпроси като връзката между творчеството и уязвимостта, значението на приказките и често трудното изкуство да кажеш „не“.

Това е силно нещо и има потенциала да ви вдъхнови повече от всички бонбони за очи на Dribbble.

12. A List Apart

От скромното начало като пощенски списък, A List Apart се превърна във важна дестинация за дизайнерската общност, утвърждавайки се като надежден източник за висококачествено съдържание.

Как може да не прочетете „Отзивчив уеб дизайн“ на Итън Маркот в публикацията, която го публикува? (Което, ако сте били на Марс наскоро, е мястото, където започна „цялото нещо с адаптивния дизайн“.)

Защо трябва да посетите A List Apart, ако търсите вдъхновение за уеб дизайн?

Подробно писмено съдържание

A List Apart не е за вас, ако търсите най-добрите 25 теми на WordPress за 2020 г. Това е най-доброто списание за дизайн в мрежата, ако търсите интелигентни мисли с въображение за по-фините аспекти на създаването за нашите дигитални среди от най-добрите дизайнери в мрежата.

13. Brutalist Websites

Това е малко горещо решение, но в света на дизайна, управляван от уебсайтове, които целят да привлекат повече потребители и да печелят повече пари преди всичко друго, суровият среден пръст на брутализма, повдигнат към UX, може да е глътка свеж въздух.

На Brutalist Websites няма да намерите много сложни взаимодействия, старателно зададен текст или строго хармонични решетки. Вместо това ще намерите разбити мрежи по 16 начина до неделя, огромни заглавия, поставени в стари„безопасни в мрежата“ шрифтове, странни ефекти, базирани на курсора, които изглежда са предназначени да разрушават, а не да навигират в страница, и ефекти на превъртане, които изглеждат предназначени да атакуват сетивата.

Като цяло, сайтовете, събрани тук, предоставят завладяващ поглед върху това какво може да бъде мрежата, когато иновациите не са ограничени от процентите на конверсия. Въпреки че брутализмът в никакъв случай не е единственият метод за подход към темата, той е странно интригуващ.

Защо трябва да търсите идеи за уеб дизайн в Brutalist Websites?

Това е истинско творческо вдъхновение.

По-голямата част от интернет не е за себеизразяване. Всичко е за разширяване: допълнителни читатели, абонати и потребители. Изскачащи прозорци, реклами, поглъщания и спонсорирано съдържание са примери.

Брутализмът, от друга страна, разкъсва пространство, където дизайнерите могат да правят всичко, което искат, вместо това, което трябва. Произведенията, генерирани тук, игнорират всички списъци с съвети за оптимизация и най-добри практики в полза на стряскащи, а понякога и обидни, изяви и ефекти (все пак спрямо очакванията).

Brutalist Websites може да са вашата чаша чай, ако обичате да виждате как талантливи дизайнери се пускат да летят, без да се притеснявате за генериране на продажба.

Забавни идеи за дизайн директно от източника

Друг фантастичен аспект на Brutalist Websites е колко странно завладяващи могат да бъдат тези „неполирани“ дизайни. Лесно е да се изгубите в сайтовете, които препоръчва, като се чудите колко е 90-те-Myspace НЕ, ТЯ НЕ ЕТИКТИРА или колко отличен е сайт като Internet Warriors.

Brutalist Websites е място, където може да бъдете изненадани. Един от най-изненадващите аспекти на бруталните уебсайтове е колко подобни са те с останалата част от интернет – тоест частите, които не са оптимизирани до смърт.

14. Admire The Web

Поради висококачествения си ръчно подбран материал, Admire The Web е друг отличен ресурс. Уебсайтът е малко по-труден за използване от други, но наградите включват изобилие от материали.

Защо трябва да посетите Admire The Web, ако търсите вдъхновение за уеб дизайн?

Вдъхновение за определена категория

Материалът на Admire The Web е широко етикетиран, така че ако нямате нищо против да напрегнете малко очите си, за нула време ще откриете богата жилка от тематично вдъхновение.

Материал, който е свързан

Въпреки че е лесно да отхвърлите сравним материал, когато съвпадението не е съвсем правилно, когато откриете тази статия, която наистина ви вдъхновява, подобно съдържание улеснява да продължите да копаете тази заешка дупка на вдъхновение.

15. Template Monster

Когато търсите творческо вдъхновение, тематичният магазин може да не е първото място, което ви идва на ум. В крайна сметка визуалните елементи са склонни да са от по-основната страна на спектъра.

Template Monster, от друга страна, може да е чудесно място за начало, тъй като висококачествените теми често имат отлична архитектура и се придържат към най-добрите практики.

Разгледайте структурата на съдържанието и моделите на визуален дизайн на темите за вдъхновение, след което добавете свой собствен уникален обрат в зависимост от изискванията на проекта.

Защо трябва да посетите Template Monster за идеи за дизайн на сайт?

Вдъхновение за най-добри практики с високо качество

Въпреки че „най-добрите практики“ за проектиране варират в зависимост от индустрията и често се основават на предположения и традиции, а не на анализ, те си струва да бъдат проучени – особено ако проектирате за нова индустрия. Със сигурност ще откриете нещо полезно сред приблизително 25k+ шаблона, налични в почти всеки сектор.

Други видни тематични бизнеси, вариращи от гиганти като Themeforest до бутици като Pixel Union, също могат да бъдат отличен източници на вдъхновение.

16. Pttrns

Знам какво си мислите: защо списъкът с вдъхновение за уеб дизайн включва сайт, посветен на дизайна на мобилни приложения?!

Pttrns също така включва допълнителни екрани от всяко пресъздадено приложение, което ви позволява да придобиете по-добра представа за това как моделите на дизайн се използват в различни ситуации и да генерирате последователност (или да въвеждате вариация) в поток.

Защо трябва да посетите Pttrns за идеи за дизайн на сайт?

Фокусиран върху модела

Pttrns, за разлика от много други сайтове, се фокусира (изненадващо) върху моделите на дизайн, категоризирайки представените приложения в категории като „потвърждение“, „питане за разрешение“ и „емисия за активност“. В резултат на това, ако търсите вдъхновение в малко подмножество от взаимодействие или поток, Pttrns ще ви предостави най-добрата колекция от резултати.

Фокусиран върху мобилни устройства и уеб

Въпреки че много от дизайните и разбивките в Pttrns са естествени приложения, всички знаем, че мобилната мрежа е много наравно с родния в наши дни, така че използването на това като източник на вдъхновение за мобилно уеб оформление е фантастично.

17. Designspiration

Designspiration е подобен на Pinterest в областта на дизайна, тъй като е голяма, подбрана от общността емисия, в която можете да се загубите с часове. Той не се концентрира върху нито един вид вдъхновение за дизайн, но ви предоставя опциите да стесните търсенето си до определени теми, ако искате.

Защо трябва да посетите Designspiration за идеи за дизайн на сайт?

Архивиране на информация

Няколко услуги за кураторство ви позволяват да маркирате елементите, които ви вдъхновяват, което добавя личен щрих. Вместо да се концентрирате върху преходно вдъхновение, базирано на проекти, Designspiration ви позволява да създадете личен кеш на уебсайтове за вдъхновение и да приспособява емисиите му към вашите предпочитания. Разбира се, има предимства и недостатъци за това, но няма нищо като поток, който е фино настроен само за вас.

18. Calltoidea

Това е един от любимите ми, отчасти защото можете да го използвате като инструмент, а не като пасивен източник на вдъхновение. Calltoidea предлага вдъхновение за уеб дизайн в различни категории за почти всяка страница, която дизайнерът може да срещне в своята професия. Calltoidea може да ви помогне да намерите фантастични дизайни, които да надграждате или да се отклонявате от тях по всяко време, когато имате нужда от тях, включително всичко от 404 страници до административни табла за управление.

Защо трябва да посетите Calltoidea за идеи за дизайн на сайт?

Предлага се широка гама от категории страници.

Като дизайнери, може да се увлечем във вълнуващата работа, която трябва да свършим, като например дизайн на начална страница, и да загубим от поглед критичните, но „скучни“ страници, които въздействат на посетителите в критични/емоционални периоди (като влизане, 404, ценообразуване, и др.).

Много уебсайтове за вдъхновение пренебрегват такива раздели, но Calltoidea се концентрира само върху тях, което ви позволява да сте сигурни, че полагате всичките си усилия в тези критични страници.

19. Pinterest

Може би сте чували за Pinterest, сравнително нов уебсайт? Pinterest е централно място за неща от целия интернет. Pinterest има всичко, от рецепти за готвене до идеи за дизайн. Когато търсите в Pinterest „вдъхновение за уеб дизайн“, ще видите всички потребители, които са „закачили“ своето любимо съдържание за уеб дизайн, за да го видят другите.

Защо трябва да използвате Pinterest, за да получите идеи за уеб дизайн?

Pinterest може да ви помогне да намерите информация, която да вдъхновява, оформя или трансформира цялата си траектория на кариерата в дизайна, в допълнение към намирането на вдъхновени дизайни за вашата собствена работа. Ще откриете широк спектър от информация в Pinterest, от дисплеи на уебсайтове до полезни блогове, тъй като всеки може да публикува.

20. Портфолиа на избрани агенции и дизайнери

Уебсайт с портфолио от вълнуваща фирма или творец може също да ви помогне да откриете искрата, от която се нуждаете за вашия проект, независимо дали е за вас самите, малки компании или нещо друго, свързано с уеб дизайн. Изграждането на вашия запас ще отнеме известно време, тъй като предпочитанията ви за портфейли и дизайни са по-лични. Направете бърз списък с референтни портфейли, за да спестите време в бъдеще, и продължавайте да го добавяте, докато научавате повече.

21. Страници за уеб дизайн в Instagram

Instagram е пълен с идеи за уеб дизайн.

Instagram, подобно на Pinterest, е скрито съкровище за получаване на вдъхновение за всичко, свързано с дизайна и мрежата, а не само за идеи за уебсайтове. В Instagram има множество тематични акаунти, посветени на популяризирането на работата на други дизайнери. Можете да получите идеи за дизайн на уебсайтове и потребителски интерфейс от следните страници за дизайн:

@welovewebdesign

@dailywebdesign

@uibucket

Към какви източници на творчество се обръщате за идеи? Имате ли любим уебсайт или портфолио за уеб дизайн? Коментирайте по-долу с любимите си източници на вдъхновение и идеи и ние ще добавим най-добрите към списъка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *