уебсайтове за онлайн маркетинг

Следват десетте най-добри уебсайтове за маркетинг специалисти.

Успешните маркетолози се ангажират с непрекъснато обучение, за да останат актуални в своята област.

Подготвихме списък с 10-те уебсайта, които топ маркетолозите посещават ежедневно, за да ви помогнем да сте в крак с най-новите маркетингови тенденции. От онлайн и дигитален маркетинг до социални мрежи и анализи, ресурсите, които избираме, покриват всичко.

1. Блог на Нийл Пател

Маркетинговият блог на Нийл Пател има 2 милиона посещения месечно (51% от които плащат за реклами), шоуто му в Маркетинговото училище получава 650 000 слушания месечно, неговият маркетингов канал в YouTube има повече от 3 милиона гледания и той има 900 000 приятели във Facebook и 200 000 Twitter последователи.

2. Mashable

Mashable е уебсайт, който ни поддържа млади. Обхващат най-новите тенденции в социалните медии, както и други интригуващи неща, които набират популярност в мрежата. Mashable е чудесно място за начало, ако искате да останете актуални и да участвате в дискусии.

3. MarketinProfs

MarketingProfs е задължително четиво за всеки търговец. С изключителни документи, подкасти, задълбочени маркетингови насоки и видео уроци, те предоставят образование в реалния свят за съвременните търговци. Освен това ще получите излагане на практично и практическо обучение по теми като реклама в търсачките и маркетингово измерване, ако се присъедините към MarketingProfs University.

4. Content Marketing Institute

Content Marketing Institute е изчерпателен маркетингов ресурс, който включва онлайн курсове, електронни книги, оригинални изследвания, информационни листове, уроци с практически инструкции и записи в блогове. Те също така предоставят безплатни семинари и виртуални събития като допълнителен бонус.

5. Блог Autopilot

Блогът Autopilot е ресурс за автоматизация на маркетинга, който ние сами създадохме. Разглеждаме как големи данни, автоматизация, хакове за растеж, създаване на съдържание, управление на потенциални клиенти, електронна търговия и социални медии се използват в реалния маркетинг. Вземете идеи за следващата си маркетингова кампания, гледайте видеоклипове с инструкции и използвайте нашите безплатни шаблони за пътуване с клиенти. Най-фините от най-добрите са обхванати в блога на Autopilot. Разгледайте го веднага.

6. Smartbrief: Маркетинг

SmartBrief, въпреки че технически не е уебсайт, ви изпраща ежедневни новини от индустрията по имейл. Ежедневните актуализации включват обобщения на най-подходящите новини за деня от стотици източници. С други думи, вместо да губите време за сортиране на всяко от вашите известия, SmartBrief ви позволява да завършите ежедневното си четене по-бързо.

7. Copyblogger

Copyblogger е фокусиран върху предлагането на съвети за маркетингови тактики и предоставя статии, електронни книги, семинари и невероятно активна общност, ако се занимавате сериозно с интернет маркетинг.

8. GrowthHackers

GrowthHackers е разумна маркетингова общност. Най-големият аспект на GrowthHackers е, че хората публикуват и гласуват за материал, така че можете да прочетете това, което вашите връстници смятат за най-доброто и най-увлекателното.

9. MarketingSherpa

MarketingSherpa предоставя една от най-изчерпателните бази данни с маркетингови данни в интернет. MarketingSherpa трябва да бъде задължителен за критичните и проактивни маркетолози, тъй като предоставя сложна маркетингова представа.

10. Advertising Age

Харесваме Advertising Age, тъй като това е дългогодишна фирма, която се разраства с индустрията. Advertising Age отделя толкова голямо покритие на маркетинга, колкото и на рекламата, със специални раздели за генериране на потенциални клиенти, дигитален маркетинг и фирми.

Ограничихме се само до десет от нашите най-добри маркетингови уебсайта за споделяне. Бихме искали да се учим от вас сега! Когато търсите маркетингова помощ, къде отивате?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *