За нас

Добре дошли в EuraWest Technologies България

Нашата визия е да бъдем една от най-добрите агенции за иновации и дигитален маркетинг в Европа и в международен план.

Кои сме ние

EuraWest Technologies България is a full-service digital marketing agency specializing in all aspects of digital marketing and web development. We offer a full range of web marketing services, which can range from search engine optimization (SEO) to pay-per-click advertising (PPC) and web development.

Нашата мисия

Превръщаме идеите в дигитален успех. Ние визуализираме корелацията между нашите онлайн маркетингови стратегии с целите на нашите клиенти, включително подобрени резултати от уеб маркетинга и рекламата, и стратегиите за дигитален маркетинг за последно разширяване, за да предложим не само удобство, но и резултати.

Защо сме различни?

  • We are innovative; we think outside the box and provide different, unconventional, new or creative strategies that bring real and lasting results
  • We work with clients to offer affordable but best packages and organic or paid content
  • We are reliable and trustworthy while maintaining creativity and innovation
експерт по дигитален маркетинг

Сотир Костадинов

Управляващ директор и главен технологичен директор

Мари Габриел Лагуна

Управляващ директор и ръководител на дигитален маркетинг

Даниел Симеонов

Криейтив директор

6-D процесът в нашата маркетингова агенция

01.

Открийте

Вашата бизнес цел е компас за вашата организация. Поради тази причина, тя ясно съобщава посоката, в която искате да отидете. Също така, тя гарантира, че целият ви екип – и клиентите ви – са в една посока и тя ви води по време на пътуването.

02.

Определете

Ясно посочете какви услуги предоставяте на своите потребители. За начало обяснете, защо клиентите трябва да правят бизнес с вас и как вашата компания се различава от конкурентите. След това се концентрирайте върху това, което правите най-добре и оставете основните посланията на вашата марка да се ръководят от това.

03.

Дизайн

Знаете ли, че начинът, по който е проектиран вашият уебсайт, може да окаже значително влияние върху това колко добре се представя в търсачките като Google? Уеб дизайнът, по-специално, често е процес на сътрудничество, който обединява опит и техники от различни професии, от визуален дизайн до SEO оптимизация и потребителско изживяване.

04.

Развийте

Ние сме наградена фирма за уеб разработка и маркетинг, която е специализирана в създаването и проектирането на уебсайтове, които предоставят изключително потребителско изживяване. В допълнение, ние създадохме уеб сайтове по поръчка за над 200 корпоративни клиенти с голям успех.

05.

Разгръщане

Накратко, внедряването е процесът на прехвърляне на уебсайт от локална среда към сървъри на живо. Това, което изглежда проста задача, наистина може да се окаже изключително трудно, но вие сте в правилните ръце. В крайна сметка ние използваме удобен за потребителя софтуер и дори пълноценни системи, за да постигнем това.

06.

Доставям

За успешна доставка на софтуер е необходима интегрирана стратегия за развитие, която интегрира бизнес цели, изпълнение на платформата и тестване на ядрото. Определено премахваме загубата на време, прекарано в калибриране на продукта за вашите потребители в края на цикъла.

Защо да изберете нашата маркетингова агенция?

Виждаме, че нашите онлайн маркетингови методи са в съответствие с целите на нашите клиенти, включително увеличаване на резултати от уеб маркетинга и рекламата, както и разширяване на стратегиите за дигитален маркетинг, за да осигурят не само удобство, но и резултати. Искаме нашите клиенти да останат с нас за дълго време, формирайки дългосрочно сътрудничество, което ни тласка напред и ни мотивира да станем най-добрата фирма за дигитален маркетинг в Европа.

EuraWest Technologies България е дигитална агенция с пълен набор от услуги, която е специализирана в дигитален маркетинг и уеб разработка. Ние предлагаме пълно разнообразие от онлайн маркетингови услуги, включително оптимизация за търсачки (SEO), реклама с плащане на клик (PPC) и изграждане на уебсайт.

Ние сме експерти в различни области, включително маркетинг и реклама.

За разлика от специализирана маркетингова фирма, ние можем да ви помогнем с вашата PPC кампания веднага. Имаме много екипи с различен опит, като уеб дизайн, платена реклама и други, за да помогнем с всички аспекти на маркетинга и рекламата, както и уеб маркетинга.

Ние сме оборудвани с огромен набор от таланти. Ние предоставяме на фирмата услугите и стратегиите, от които се нуждае, за да процъфтява в своя сектор и пазар, от персонал до технологии. Освен това обикновено можем да мащабираме услугите си, за да отговарят на вашите изисквания, докато бизнесът ви расте.

Ние предлагаме на едно гише за всички ваши маркетингови и рекламни изисквания.

Ще работите с професионален мениджър на акаунти и ще получите добре обмислена и добре изпълнена уеб маркетингова кампания. Този метод спестява време, подобрява качеството на услугата и намалява разходите.

опит на отбора

Страхотната работа се формира от вдъхновение, доверие и работа в екип, а не просто „се случва“. Известни сме с желанието си да изследваме, разбиваме, експериментираме и след това отново събираме всичко. Това повдига летвата за път, който е ослепително очевиден и, което е по-важно, подходящ за вас. Нашият стратегически подход е лазерно фокусиран върху ангажиране на публиката с креативност, която наистина се свързва, като се започне с данни и се продължи чрез прозрения.

Ние осъзнаваме, че желанието за отлични творчески решения надхвърля естетиката на дизайна, поради което нашият вътрешен екип за разработка има разнообразен набор от умения. Нашата философия за развитие набляга на прецизността и функционалността на пикселите.

Някои числа

Ние сме в индустрията за дигитален маркетинг от 2003 г.

1
доволни клиенти
100
Завършени проекти
1
Спечелени признания
1 K+
Редове на код

Някои от нашите клиенти

Списъкът с клиенти, които имаме, говори сам за себе си. Представяхме всичко от стартиращи фирми до организации от Fortune 500 със същия партньорски подход и страст в основата на всеки ангажимент от самото начало. Ние посвещаваме сърцата и мозъците си на нашите клиенти всеки ден от 2003 г., генерирайки невероятен успех и развивайки трайни партньорства.

seo writing, client, online, marketing, agency
search, engine, marketers
web design, search engine
digital branding, online marketing, client
writing, seo, client, online, marketing
web design, partner, digital marketing

Искате ли да започнете проект с нашата маркетингова агенция?

Ние сме съставени от различни хора с различен набор от умения от създаване на съдържание, стратегии за планиране и управление на хора в дигитален пейзаж. Всяка роля в организацията преследва различни цели, но се насочва към обща цел, успешна и печеливша дигитална маркетингова кампания. Говорете с нас, за да научите как можем да подобрим вашия бизнес.