digital, marketing, search engine

Анализ на обратните връзки

С помощта на бизнес за дигитален маркетинг, проучването на обратните връзки и одитът на връзките могат да ви помогнат да подобрите стратегията си.

Анализ на обратните връзки от компания за дигитален маркетинг

Обратната връзка е връзка от друг уебсайт към вашия собствен. Препратките или връзките към вашия уебсайт от други уебсайтове или страници са едни от най-значимите променливи при определяне на SERP класирането на уебсайта. Това означава, че страница с много препратки обикновено се класира по-високо в големите търсачки. В резултат на това вашият бизнес ще има успешен план за дигитален маркетинг.

team work in digital marketing company, web
backlinks, benefits, digital marketing company

Какви са предимствата на обратните връзки?

Добрите органични резултати сега разчитат на много повече фактори, а SEO стана много по-сложно и интелигентно. Обратните връзки, от друга страна, са важна част от вашия SEO инструментариум и трябва да бъдат внимателно наблюдавани и фино настроени. Лошите или слабите препратки ще имат отрицателно въздействие и могат да ви тласнат надолу по страниците с резултати.

Когато става въпрос за достигане на висок SERP ранг, е жизненоважно да разберете предимствата и недостатъците на обратните връзки на вашия сайт. Ще имате по-голям шанс да се класирате по-високо в резултатите от органичното търсене и да приложите силен дигитален маркетингов план във вашия бизнес, ако проучите и подобрите своите обратни връзки.

Процесът, който следва нашата компания за дигитален маркетинг

Анализът на обратната връзка във фирмата за дигитален маркетинг ще провери за силни страни, уместност и дефекти. Можем да ви помогнем с информацията, от която се нуждаем, като:

01.

Идентифициране и премахване на всички връзки на вашия уебсайт, които са лоши, корумпирани или опасни.

02.

Предизвикателство е да разширите профила си за обратна връзка, като същевременно избягвате алгоритъм или ръчни наказания.

03.

Разработване на план за събиране на правилния вид препратки за подобряване на вашето SEO

Какво може да направи нашата компания за дигитален маркетинг, за да помогне

monitoring, SEO, digital marketing

Мониторинг на ефективността на сайта чрез SEO

Вероятно сайтът ви е бил засегнат от санкции на търсачките или промяна в алгоритъма, ако сте забелязали спад в видимостта на сайта си на страниците с резултати от търсачките (SERP), спад в ефективността на ключовите думи или по-малко органичен трафик на сайта.

marketing, console, seo

Google Search Console

Време е да действате, ако някога сте получавали известие за ръчни действия от Google Search Console. Това е начинът на Google да ви каже, че имате „неестествени“ препратки на вашия сайт, които трябва да бъдат елиминирани, за да подобрите SEO.

metrics, marketing, digital company, e-commerce

Показатели, които са свързани

Терминът „връзка“ или „показатели за свързване“ се отнася до набор от фактори, които влияят върху това как се класират резултатите от търсенето. Те оценяват и представят валидността на всеки интернет сайт, затова е много важно да се прави правилно.

Анализ на показателите

Делът на дълбоките връзки

Текстове, които служат като котви

Последователи срещу непоследователи

Домейни, които са посочени

Видове хипервръзки

Скоростта на връзката

Дигиталните маркетолози на нашата компания могат да ви информират дали следните свързващи показатели във вашия профил са здрави. Задълбоченият анализ на показателите е от съществено значение за вашата кампания за органично търсене и ще ви помогне да продължите напред с правилното печелене на връзки и персонализиран маркетингов план за съдържание.

Одити на препратки към конкуренти

В нашата услуга за одит е включена нова гледна точка към вашите конкуренти. Екипът за дигитален маркетинг в нашата компания може да проведе одит на обратните връзки на конкуренцията и да ви покаже какви техники използват вашите конкуренти. Можем да използваме тази информация, за да открием нови демографски данни и потенциални източници на приходи за вас по отношение на маркетинга. Ние използваме тази информация, за да направим сайта по-добър за вас. Продуктите и услугите на вашата компания трябва да бъдат представени по по-удобен за потребителя начин.

Познаване на вашия дългосрочен план, цели и проблеми

Изтегляне и анализиране на профилите за обратна връзка на вашите основни съперници

Използвайте ги, за да сравните с вашия собствен профил за връзка

Проверка на силни или слаби връзки

Избиране на бързи и лесни добавки за връзки

Подпомагане при разработването на вашия план за изграждане на връзки и маркетинг на съдържание

често задавани въпроси

По същество обратните връзки са „вот на доверие“ от друг уебсайт, а авторитетът е решаващ фактор за класиране. Обратните връзки, които сочат към вашия сайт и го споменават във връзка с определена ключова дума или тема, ще повишат авторитета на вашия домейн. Възможно е в резултат на това класирането ви да се повиши.

Подобреното класиране в търсачките, увеличеният трафик от органични източници и по-бързото индексиране са всички предимства на обратните връзки.

За да може обратната връзка да има положителен ефект върху вашето SEO, уебсайтът, който води към вашия сайт, трябва да е автентичен и авторитетен. Връзките от сайтове с ниско качество или спам могат да навредят на класирането на вашата търсачка.

В зависимост от вашия уебсайт и ключовата дума, която изберете, ще ви трябва определен брой препратки. Постигането на високо класиране в търсачката за ключова дума с много конкуренция е по-трудно. Ако не направите задълбочено проучване на ключови думи, няма да можете да намерите ключови думи с голям обем на търсене и ниска конкуренция.

Най-ефективната техника за изграждане на връзки подчертава качеството и уместността. Важно е да запомните, че качеството надминава количеството и че десетте добри връзки са за предпочитане пред стоте ужасни.

Последователността е друг важен елемент, който трябва да се вземе предвид, когато става въпрос за разработване на връзки. Уверете се, че създавате и публикувате съдържание редовно.

Други неща, за които да помислите са:

Поправете повредени връзки – Ако връзката е повредена, уведомете администратора и предложете свързана страница от вашия уебсайт като замяна.

Разгледайте обратните връзки на вашите съперници – откъде получават своите връзки?

Участвайте в социалните медии – Социалните медии могат да ви помогнат да увеличите трафика и да повишите разпознаваемостта на марката.

Проследяването на вашите препратки също е от решаващо значение. Проследяването на вашите препратки ви предлага представа за текста на котва, DA и авторитета на страниците на уебсайтовете, с които си партнираш, в допълнение към наблюдението на вашите препратки и проверката, че вашият план се изплаща.

Цената на вашите препратки ще се определя от точните изисквания на избраните от вас уебсайтове. Цените може да варират от £20 до £2000, в зависимост от това, от което се нуждаете, и от домейна на сайта (DA).

Като цяло, генерирането на ваше собствено съдържание ще намали цената на вашите препратки.

В интернет има десетки хиляди уебсайтове. Избраният от вас уебсайт ще се определя от точните изисквания на вашето съдържание, ключови думи и вероятно най-важното от вашата специалност. Ако вашият уебсайт предлага палта за кучета по поръчка, да се свържете с технологичен уебсайт относно вашето съдържание е безсмислено.

Предлагаме да използвате SourceBottle и BizSugar, за да започнете.

Можете да използвате различни инструменти, за да откриете уебсайтове, които ще публикуват вашите препратки. SEMRush, Ahrefs и SE Ranking са сред наличните инструменти.

Можете също така сами да разглеждате домейни, ако искате да вземете нещата в свои ръце. Комбинирайте ключовите си думи с „пишете за нас“ или „допринесете“, за да постигнете това. Например, може да потърсите „допринесете“ в технологиите или „пишете за нас“ в дигиталния маркетинг. Преди да изпратите каквито и да е материали или заявки, не забравяйте да прочетете изискванията за избрания от вас уебсайт.

Някои от нашите клиенти

Имаме дългогодишен опит с доволни клиенти. От самото начало ние представяме всичко от стартиращи фирми до компании от Fortune 500 със същия партньорски подход и ентусиазъм в основата на всеки ангажимент. От 2003 г. ние посвещаваме сърцата и умовете си на нашите потребители всеки ден, което води до невероятен успех и дългосрочни взаимоотношения.

seo writing, client, online, marketing, agency
search, engine, marketers
web design, search engine
digital branding, online marketing, client
writing, seo, client, online, marketing
online, marketing
social, marketing
web, design, client

Ние сме тук, за да ви помогнем.

Без значение колко малък или голям може да е вашият проект, ние сме тук, за да ви помогнем да се ориентирате в дигиталния свят. Свържете се с нас или ни изпратете имейл, за да ни уведомите как можем да ви помогнем.