digital, marketing, search engine

Одит на съдържанието

Изчерпателен одит на съдържанието и SEO текстовете могат да ви помогнат да подобрите резултатите си от органично търсене.

Одит на съдържанието

Целият ни онлайн живот се върти около съдържанието и за да бъде ясно, само подходящо, добре изработено и висококачествено съдържание ще предизвика интереса на вашата аудитория и ще ви помогне да се класирате по-високо в търсачките.

SEO съдържание, което е наистина забавно, образователно и/или привлекателно, обикновено е най-успешната и автентична техника за подобряване на вашите резултати от органично търсене и достигане до вашия целеви пазар.

seo writing, audit, content
digital marketing, seo writing, e-commerce, web, designer

Какво точно проверяваме?

В допълнение към стандартните методи за SEO на сайта като заглавия, мета описания и вътрешни връзки, използването на съдържание може да помогне на вашия сайт да се класира по-високо в SERPs.

Одит на писане на съдържание от EuraWest Technologies България е друг жизненоважен подход към SEO. Позволява ни да проверим всички налични активи на страниците на вашия сайт, както и структурата на сайта и всички маркировки на страницата, за да проверим дали нищо незначително не е премахнато.

Авторите на SEO текстове също ще разгледат типа съдържание, което използвате, неговата дължина и тона на гласа, който използвате в сайта си, както и ще дадат предложения как да го направите по-последователно и ясно. Помагаме ви да идентифицирате нови или алтернативни форми на производство, за да разширите обхвата си и да привлечете нова аудитория, и оптимизираме всички снимки и видеоклипове, за да заемат възможно най-малко място. В Eternus Global нашите служители имат голям опит в писането на SEO текстове.

Всеки SEO проект трябва да започне с оценка на съдържанието. Ние ви помагаме да премахнете всички ненужни и безполезни елементи, което ви позволява да се представите като по-истински и реномирани от вашите конкуренти. Нашата безпристрастна гледна точка на трети страни може да ви помогне да се свържете отново с настоящата си аудитория, като същевременно ви запознае с нови пазари, демографски данни и потоци от приходи.

„Компаниите, които публикуват в блога си, получават 97% повече препратки към сайта си“, според Content Audit.

Някои от нашите клиенти за SEO писане

Имаме дългогодишен опит с доволни клиенти. От самото начало ние сме представлявали всичко от стартиращи фирми до компании от Fortune 500 със същия подход за сътрудничество и ентусиазъм в основата на всеки ангажимент. От 2003 г. ние посвещаваме сърцата и умовете си на нашите потребители всеки ден, което води до невероятен успех и дългосрочни взаимоотношения.

seo writing, client, online, marketing, agency
search, engine, marketers
web design, search engine
digital branding, online marketing, client
writing, seo, client, online, marketing
digital marketing strategy, client, full-stack
online, marketing
social, marketing
web, design, client

Ние сме тук, за да ви помогнем.

Разбираме колко плашещ може да бъде дигиталния свят; без значение колко голям или малък е вашият проект, ние сме тук, за да ви помогнем. Кажете ни как можем да ви помогнем, като се свържете с нас или ни изпратите имейл.