digital, marketing, search engine

Създаване на съдържание

Писането на оптимизирани статии за уебсайт може да ви помогне да достигнете до по-широка аудитория.

Какво е оптимизация на съдържанието и как работи?

Целта на оптимизацията на съдържанието е да гарантира, че вашата статия се вижда и взаимодейства с възможно най-много хора. Това подобрява шансовете ви да бъдете открити както в директните, така и в свързаните резултати от търсенето по ключови думи. Колко добре се оценява вашето съдържание и колко трафик получава редовно се определя от неговото качество. Ще забележите нарастване на трафика от органично търсене, както и повторни посещения, ако го направите добре.

Разбирането и предвиждането на ключовите думи и фрази, които потребителите могат да използват, докато търсят нещо онлайн, е критичен компонент на всяка SEO стратегия. Безполезно е да избирате една ключова дума и да я използвате на всяка страница. EuaraWest Technologies България и Eternus Global могат да ви помогнат да съставите изчерпателен списък с важни термини и идеи, за да можете да публикувате добре написана публикация, която не е само за SEO цели. Това означава, че ще бъдете открити както при търсене базирано на ключови думи, така и на въпроси.

article, writing, full-stack
teamwork, article writing, assistance, seo

Как Eurawest Technologies България може да ми помогне да подобря качеството на писането на статии?

Експертите по съдържание използват редица уеб технологии, като SearchMetrics, за да открият места, където вашият сайт може да е по-добър. Тези инструменти ни предоставят вътрешна информация за ключовите думи, които използват вашите конкуренти, и препоръчват алтернативни термини или фрази, които можете да използвате, за да подобрите рейтинга на вашия уебсайт. Използвайки тази информация, можем да генерираме идеи за писане на статии, които подобряват резултатите от търсенето ви, което води до повече посетители и реализации за вас.

Ще ви помогнем да оптимизирате съдържанието на всичките ви сайтове, както и да актуализираме всяка важна корпоративна информация, която ще помогне на клиентите ви да ви намерят. Google често включва профили за бизнес контакти и рецензии в резултатите от търсенето. Можем да добавим тази информация към вашия уебсайт, използвайки маркиране на схема и микроданни, за да помогнем на търсачките да разпознаят съдържанието ви, което води до повече кликвания и покупки.

Оптимизиране на писането на статии

Средно дългите статии генерират 77,2 процента повече препратки от кратките статии.

Оптимизиране на изобразяването

Размерът и скоростта на изтегляне на вашия сайт оказват влияние върху неговото класиране. Много по-важно е, когато потенциалните купувачи го виждат на смартфон с ограничен план за данни. Ако оптимизирате изобразяването на вашия сайт, съдържанието ви ще се зарежда бързо и безпроблемно.

Като приоритизираме изобразяването на определени скриптове и стилове, можем да гарантираме, че жизненоважното съдържание няма да се забавя от други файлове, които може да се наложи да бъдат изтеглени изцяло, преди да бъдат показани.

Ако подозирате, че вашият уебсайт се забавя поради технически проблеми със SEO, свържете се веднага с нашите специалисти. Можем да обсъдим с вас всякакви проблеми, които може да имате, както и целите и задачите на вашия уебсайт.

Техническият одит ще ви помогне да идентифицирате всякакви SEO проблеми и да подобрите производителността на вашите страници с резултати от органичните търсачки.

digital marketing, seo writing, e-commerce, web, designer

Някои от нашите клиенти

Списъкът с клиенти, които имаме, говори сам за себе си. Представяхме всичко от стартиращи фирми до организации от Fortune 500 със същия партньорски подход и страст в основата на всеки ангажимент от самото начало. Ние посвещаваме сърцата и мозъците си на нашите клиенти всеки ден от 2003 г., генерирайки невероятен успех и развивайки трайни партньорства.

seo writing, client, online, marketing, agency
search, engine, marketers
web design, search engine
digital branding, online marketing, client
writing, seo, client, online, marketing
digital marketing strategy, client, full-stack
online, marketing
social, marketing
web, design, client

Ние сме тук, за да ви помогнем.

Разбираме колко плашещ може да бъде дигиталния свят; без значение колко голям или малък е вашият проект, ние сме тук, за да ви помогнем. Кажете ни как можем да ви помогнем, като се свържете с нас или ни изпратите имейл.