digital, marketing, search engine

Копирайтинг

Когато използвате иновативно писане на SEO съдържание, вашите клиенти ще бъдат по-ангажирани, образовани и забавни.

Копирайтинг Услуги

Ако имате верига от бизнеси или сте съвсем ново стартиращо предприятие, ще ви трябват думи, за да предадете това, което продавате, предоставяте или произвеждате. Това е една област, в която нашите услуги за писане на SEO съдържание могат да ви помогнат. 

Думите, които използвате във вашата дигитална среда, имат силата да развият или съсипят вашата компания. Те ви помагат да поставите своите действия и поведение в контекст. В резултат на това, вместо да говорите с клиентите си, уверете се, че вашите думи инициират диалог с тях.
 
По същия начин, по който екипът за проектиране и изграждане създава отличителни онлайн пространства за показване на вашата марка, нашият екип от квалифицирани, професионални писатели на SEO съдържание генерира привлекателен материал, за да образова и ангажира посетителите. Ние гарантираме, че съдържанието, което създаваме за вас, следва насоките на вашата марка и тона на гласа ви, както и подобрява представянето ви в интернет.
article, writing, full-stack
SEO digital marketing

Каква е целта на копирайтъра?

Може да не сте обмисляли да наемете професионален копирайтър преди, но преди да губите часове, опитвайки се да измислите правилните фрази, за да маркетирате вашия бизнес, ни се обадете. Можем да ви свържем с член на екипа ни за писане на SEO съдържание, чиито умения и опит отговарят на вашите нужди.

Писане на SEO съдържание за мрежата, блогове и статии

Копирайтърите имат богат опит в създаването на убедителни материали за широк спектър от сектори и цели. Те създават SEO съдържание, което е забавно и ценно по редица причини, включително страници на уебсайтове, публикации в блогове, специфични за индустрията публикации и казуси.

Описанията на продуктите, указанията за доставка и връщане и бизнес правилата също могат да бъдат подпомогнати от тези лица.

seo content writing
teamwork, article writing, assistance, seo

Ангажирайте и мотивирайте клиентите си

Работейки по точен кратък документ и използвайки страхотни изследователски умения, нашите копирайтъри могат да ви покажат как правилните думи, предадени по правилния начин, могат да продадат вашата история, да вдъхновят клиентите ви и да се ангажират с вашата аудитория.

Както всички наши дейности, ние сме ръководени от вас. Кажете ни какво искате да постигнете и ние ще намерим думите и дигиталните решенията, които могат да ви помогнат да стигнете до там.

seo, content writing, services

Услуги за писане на съдържание за SEO

Няма значение колко добре е проектиран вашият сайт, колко добре проектирани са страниците ви за електронна търговия или колко прекрасни са вашите снимки и видео активи, ако не бъдат намерени.

Ето защо ние фокусираме всичките си усилия върху стил, конструкция и съдържание, както и нашето защитено с авторски права съдържание, за постигане на отлични SEO резултати.

Авторите на SEO съдържание разработват богато на ключови думи съдържание, което работи на няколко нива. Привлечете вниманието на аудиторията си, като им предоставяте навременна информация и ги насърчавате да извършват дейностите, които искате. Ние сме тук, за да ви помогнем с всичко, от което се нуждаете, независимо дали се свързвате за повече информация, да направите покупка или да си уговорите среща онлайн.

EuraWest Technologies България, като част от Eternus Global, обича да създава удобни за търсачки уебсайтове и съдържание. Ние редовно преглеждаме съдържанието на вашата страница и всички кампании с ключови думи, които провеждаме за вас, за да гарантираме, че получавате прилична възвръщаемост на инвестициите си.

Езикът се свързва с вашия целеви пазар, превръщайки любопитството в кликвания и изгледи в плащащи клиенти.

Начин на действие при услугите за писане на SEO съдържание

Обадете ни се незабавно, за да научите повече за професионалните и достъпни копирайтинг услуги.

Правилните думи може да имат голямо влияние върху това как посетителите виждат вас и вашия уебсайт. От личен опит можем да потвърдим, че определено си заслужава вашето време и пари.

01.

Изследване

Ранният етап на планиране включва задълбочено проучване на вашата компания, индустрия, конкуренти и представени материали, заедно с всеки уебсайт, социални медии или дизайнерска работа. Всички материали, които имате, които имат тон на речта, който искате да повторите, ще бъдат разгледани от нашите автори.

 

02.

Планиране

За да използват списъка с ключови думи, набран по време на първоначалното разследване, дизайнерите и авторите на SEO съдържание могат да започнат да изграждат карта на сайта с описание на съдържанието и езика, необходими за всяка страница.

03.

Писане

Копирайтърът, който работи по вашия проект, ще трябва да говори с вас за по-нататъшно задълбочено проучване, преди да изработи вашето SEO съдържание. Това е, за да се избегнат всякакви непредвидени грешки и пропуски, които могат да компрометират успеха на вашия проект.

04.

Коментари и оценки

След като приключите с първата чернова, ще имате възможността да предоставите обратна връзка за работата до момента и да предложите всички промени, които искате да направите.

05.

Окончателно одобрение

След някои прегледи и ревизии ще се откажете от съдържанието на сайта си и всяка по-нататъшна работа по изграждането и функционалността може да започне.

06.

Оценка и промени

С течение на времето статичните обекти губят способността си да улавят интереса на своите зрители. Ето защо ние проследяваме реакциите на клиентите към вашето съдържание и го променяме при необходимост. Тази стратегия също помага на SEO резултатите, като помага на търсачките да забележат ново съдържание и да ви популяризират по-високо в класацията.

Това е само част от писането на SEO съдържание. Няма ли някой, който може да го направи?

Писането на цветен, бърз материал, който привлича вниманието на някого и го насърчава да направи нещо конкретно, е само половината от работата, когато става въпрос за SEO съдържание. Дори постигането на това е предизвикателство. Отнема повече от просто свързване на думи заедно, за да пишете в интернет.

Намирането на правилните ключови думи, фрази и тактики, за да изпъкне вашето съдържание, е едно от първите препятствия, които ще срещнете. Следващата стъпка е да намерите подходящи целеви страници на вашия уебсайт, които могат да се използват за вътрешно свързване.

В резултат на нова надстройка на Google, онлайн сайтовете, които демонстрират авторитет, ще имат по-голям шанс да се издигнат до върха на SERPs. Следователно външното свързване с авторитетни сайтове е от решаващо значение. Когато оптимизирате уебсайт за търсачки, заглавията, дължината на абзаца и дължината на изречението са важни неща, които трябва да имате предвид. Писането на съдържание за постигане на SEO цели е предизвикателство поради всички тези фактори взети заедно. Ако не разполагате с необходимите знания за SEO плюс естествена умение за писане, отговорът ще бъде не. Не е подходящ за всеки.
 
Разполагаме с екип от експертни писатели на SEO съдържание, които напълно ще се потопят във вашата фирма, нейните цели и задачи, за да постигнат най-добри резултати. Ще ви свържем с точния човек за задачата, като ви гарантираме, че ще получите автентично, плавно писане, което ще свърши работата.

Съдържание за електронна търговия

Когато става въпрос за превръщане на посетител на уебсайт в клиент, има редица фактори, които трябва да се вземат предвид. Информацията за цена, наличност, оценки и доставка се отнася до това дали даден продукт е закупен или не. Въпреки това, когато става въпрос за генериране на продажба, описанието на продукта е най-важният фактор. Нашите автори на SEO съдържание ще измислят най-добрия начин да опишат вашите продукти. За кого е вашият продукт, какви са основните му точки за продажба, всички негови характеристики и всички възможни болкови точки са важни подробности, които трябва да вземете предвид. Това ни позволява да определим правилния тон за използване, както и количеството необходима информация. Всичко е насочено към увеличаване на печалбите ви.

Съдържание на уебсайта

Вашият уебсайт служи като търговски представител, магазин за електронна търговия и информационен ресурс, освен че е публично лице на вашата организация. Всеки един от тях е отворен седем дни в седмицата, 24 часа в денонощието. В резултат на това съдържанието на вашия уебсайт трябва да доставя правилното послание, като същевременно е в съответствие с тона на гласа и културата на вашата фирма. Нашите копирайтъри могат да разработят подходящо и привлекателно съдържание, използвайки най-модерните SEO техники. Можем да преработим цялото съдържание на вашия уебсайт или да създадем изцяло ново съдържание за вас.

Блогове

Блогът е най-доброто място за начало, ако искате да общувате с читателите си и да се утвърдите като авторитетна фигура. Това е идеално за редовно актуализиране на вашия уебсайт с ново съдържание. По отношение на SEO това е доста важно. Копирайтърите и авторите на SEO съдържание си сътрудничат тясно, за да създадат материал, който отговаря на нуждите както на нашата целева аудитория, така и на търсачките. Нашите копирайтъри имат много опит в проучването на определени бизнес теми и превръщането на тези знания в увлекателни и ценни публикации в блога. За да поддържате фирмата си една крачка пред конкуренцията, нашият екип ще следи новите тенденции и събития във вашия район.

Изтегляния

Разработването на имейл списък е добър подход за привличане на нови клиенти и превръщането им в потребители. Въпреки това, да накарате хората да се регистрират за вашия бюлетин, без да им предоставите нещо в замяна, може да бъде трудно. Предлагането на безплатни изтегляния е добър подход за убеждаване на хората да се присъединят към вашия пощенски списък в замяна на полезна информация. В партньорство с нашия вътрешен екип за графичен дизайн, ние можем да създадем професионално проектирано съдържание за изтегляне. Електронните книги и ръководствата например са ангажирани с представяне и съдържание.

Социална медия

Всеки ден около 3 милиарда души използват социалните мрежи. Те трябва да бъдат част от маркетинговата стратегия на всяка компания. За успех в социалните мрежи са необходими различни характеристики. Един от тях е вашият стил на общуване. Много компании споделят едно и също послание в много сайтове за социални медии. Може да е трудно и отнемащо време да напишете уникален SEO материал по една и съща тема много пъти. Нашите професионалисти могат да ви помогнат да измислите правилните думи, които да ви накарат да говорите и да се свържете с аудиторията си по естествен начин.

Писане на SEO съдържание

Публикациите в блога са чудесен начин да повишите класирането в търсачките, дори докато споделяте мислите и идеите си с вашите читатели. В други случаи обаче вашата компания може да избере да приеме по-официален подход за споделяне на новини от индустрията. Вместо да се набляга на личните идеи, се подчертава важността на фактите. На този етап писането на статии и блоговете са разделени. Когато става въпрос за писане на публикации в блогове, нашите копирайтъри може да използват подобни тактики. Най-големите разлики са в стила на писане и тона на гласа. Ние можем да ви помогнем да станете експерт във вашата професия, като ви предоставим увлекателно и поучително съдържание.

Някои от нашите клиенти

Списъкът с клиенти, които имаме, говори сам за себе си. Представяхме всичко от стартиращи фирми до организации от Fortune 500 със същия партньорски подход и страст в основата на всеки ангажимент от самото начало. Ние посвещаваме сърцата и мозъците си на нашите клиенти всеки ден от 2003 г., генерирайки невероятен успех и развивайки трайни партньорства.

seo writing, client, online, marketing, agency
search, engine, marketers
web design, search engine
digital branding, online marketing, client
writing, seo, client, online, marketing
digital marketing strategy, client, full-stack
web design, partner, digital marketing
social, marketing
web, design, client

Ние сме тук, за да ви помогнем.

Разбираме колко плашещ може да бъде дигиталния свят; без значение колко голям или малък е вашият проект, ние сме тук, за да ви помогнем. Кажете ни как можем да ви помогнем, като се свържете с нас или ни изпратите имейл.