digital, marketing, search engine
АГЕНЦИЯ ЗА ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

Уебсайтове, дигитален маркетинг и печатен дизайн са всички специалности на това творческо студио

Услуги за дигитален маркетинг

EuraWest Technologies Bulgaria е компания за медии, дизайн и дигитален маркетинг, която се фокусира върху цялостни стратегии за дигитален маркетинг и генериране на креативно съдържание, за да помогне на вашия бизнес да се открои. Eternus Global, наградена фирма за дигитален маркетинг, стои зад EuraWest Technologies. – Eternus Global.

Ние сме специализирани във всичко дигитално, от отзивчив дизайн на сайтове до завладяващ графичен дизайн, до изобретателна кинематография. Можем да ви помогнем да създадете индивидуална стратегия за дигитален маркетинг, за да постигнете специфичните цели на вашата компания, която може да включва една или повече от услугите, посочени по-долу.
digital marketing, agency
social, media, digital marketing, content

Съдържание, което е едновременно креативно и аналитично

Всичко, което правим в EuraWest Technologies Bulgaria, се основава на реални аналитични данни и стратегическо планиране. Дните на публикуване на материали за онлайн присъствие отдавна са отминали; Днес всички наши дейности по дигитален маркетинг се ръководят от научна методология.

И, за да поддържаме клиентите си една крачка пред конкуренцията си, нашата дигитална маркетинг агенция винаги надстройва тактиката и експертните познания, за да не изостава от постоянно променящите се алгоритми на дигиталния свят.

Услуги за дигитален маркетинг, съобразени с вас

Тъй като няма два идентични бизнеса, ние персонализираме всичко, което правим като агенция за дигитален маркетинг към вашия бизнес.

Целта е да намерим решения за дигитален маркетинг, които са съобразени с вашите индивидуални цели, визия и бюджет. Използвайки аналитични данни, задълбочено проучване и нашия пламенен стремеж, ние ще се потопим във вашия бизнес, за да генерираме нови потенциални клиенти и да развиваме смислени взаимоотношения с вашата аудитория.

digital marketing strategy
email marketing, agency, laptop, desk-5937010.jpg

По какви начини една агенция за дигитален маркетинг може да е от полза за вашия бизнес?

Тъй като светът става все по-дигитален, бизнесът вече не може да разчита на остарели или традиционни маркетингови техники.

Удобен за мобилни устройства уебсайт и присъствие в социалните медии трябва да бъдат част от всеки маркетингов план. Работата с компания за дигитален маркетинг като EuraWest Technologies ви дава достъп до голям екип от специалисти и безкраен запас от ресурси.

Каква е целта на една агенция за дигитален маркетинг?

В дигитален свят, в който традиционният маркетинг не е толкова ефективен, колкото беше преди, онлайн присъствието на компанията е от решаващо значение за нейния успех. Когато става въпрос за управлявани от данни стратегии, алгоритми и дигитално съдържание, може да е трудно да знаете откъде да започнете… Освен това отнема много време. Тук можем да ви помогнем.

EuraWest Technologies България предлага широка гама от творчески услуги, които да помогнат на вашия бизнес да се открои на претъпкания пазар. От персонализиран дизайн на уебсайт до усъвършенствано SEO до атрактивен графичен дизайн, ние се справяме с всички аспекти на дигиталния маркетинг.

Ако си сътрудничите с EuraWest Technologies България, искаме да мислите за нас като за разширение на вашия екип, а не като за изнесен дигитален маркетинг бизнес. Работим заедно, за да постигнем вашите дигитален маркетинг цели; това е вашият бизнес и марка и ние сме тук, за да ви помогнем да ги постигнете.

digital marketing strategy

Задълбочена стратегия за дигитален маркетинг е в основата на всичките ви усилия за дигитален маркетинг. Тя установява стремежите, целите, задачите и перспективите както на вашата фирма, така и на вашите потребители. Ако нямате изградена цялостна стратегия, всичките ви усилия за дигитален маркетинг ще бъдат напразни.

Ако имате нужда от стратегия, която да помогне на вашия бизнес да продължи напред с най-добрите маркетингови методи, ние сме фирмата за дигитален маркетинг за вас. Нашият екип има значителен опит в създаването на дигитална маркетингова стратегия както за малкия, така и за големия бизнес. Нашите стратегии за дигитален маркетинг са съобразени с целите и задачите на вашата компания, индустрията и личните ви цели. Ще разгледаме вашите клиенти, конкуренти и текущо съдържание, за да видим как можем да помогнем на вашия бизнес да се разраства и да привлече нови клиенти.

content marketing agency

Маркетингът на съдържание е създаването на информация в различни формати, която е уместна, последователна и полезна за вашата целева аудитория. Въпреки че маркетингът на съдържание е прекрасен метод за увеличаване на приходите, основната цел е много повече от това. Всичко се върти около изграждане на смислени взаимоотношения и взаимодействия с вашата аудитория на човешко ниво, повишаване на осведомеността за марката и комуникация с тях на лично ниво. Съвременният клиент обича да влага парите си във фирма, с която има лична връзка.

 

Като компания за дигитален маркетинг с пълен набор от услуги, ние предоставяме услуги за маркетинг на съдържание в редица медии. От блогове и графичен дизайн до авангардни филми и графика с движение, ние можем да ви помогнем. Нашият екип е формиран от експерти в създаването на завладяващо съдържание, което привлича хората. Всяко съдържание, което създаваме за вашата фирма, ще бъде в съответствие с вашата марка и дух, гарантирайки, че вашият глас и послание се предават по начин, който вашата целева аудитория може да разбере и се припознава.

seo, digital marketing agency

Оптимизацията за търсачки (SEO) се дефинира като процес на повишаване на видимостта на уебсайт чрез предоставяне на качествено, подходящо и удобно за потребителя съдържание на всички негови потребители. Търсачките като Google и Bing дават висок приоритет на предоставянето на качествено, подходящо и удобно за потребителите съдържание на всички свои потребители. Успехът на една компания зависи от това да бъде позиционирана на първата страница на страниците с резултати от търсачките (SERPs). Тъй като алгоритмите и класирането на Google редовно се преглеждат, може да е трудно за всяка компания да се състезава за първото място. Нека поемем тази тежест от ваше име.

EuraWest Technologies България може да проведе пълен SEO одит, за да идентифицира всички бариери, които ви пречат да достигнете до върха на страниците с резултати от търсачките (SERP). След като открием проблема, ще можем да разработим добре структурирана SEO стратегия, която работи. Комбинирането на технологична оптимизация, оптимизация на съдържанието и оптимизация на авторитета може да ви помогне да достигнете до по-широка аудитория. И накрая, увеличете броя на хората, които посещават вашия уебсайт и други дигитални местоположения, за да генерирате потенциални клиенти и приходи.

Наемането на компания за дигитален маркетинг за управление на вашата SEO стратегия ви позволява да се съсредоточите върху голямата картина … за да управлявате бизнеса си и да подобрите опита на вашите потребители.

paid promotion, digital marketing

Стратегиите за платени реклами включват маркетинг в търсачките (SEM) и Pay-Per-Click реклами (PPC). Можете да използвате платена реклама, като Google Ads и социални медии, за да привлечете трафик към вашия уебсайт и дигитални пространства. Подобряват осведомеността за марката и продукта, като същевременно осигуряват висока възвръщаемост на инвестициите.

Като част от уникално платено рекламно решение, ние ще създадем маркетингов план, който е персонализиран спрямо вашия бизнес и бюджет. Нашият маркетинг екип е майстор в създаването на разумни, отзивчиви кампании, които могат да дадат резултати. Благодарение на редовното отчитане и наблюдение, вие винаги ще знаете къде отиват парите ви и колко добре се справя вашата кампания.

Всеки месец повече от половината от населението използва поне един сайт за социални мрежи; за да го поставим в контекст, това са повече от 30 милиона души. Социалните медии се превърнаха в неразделна част от всеки успешен план за дигитален маркетинг и ако вашата компания не използва пълноценно платформите, рискувате да изостанете.

social media, marketing, digital agency

И повече от половината от населението има достъп до поне един сайт за социални мрежи всеки месец; за да го поставим в перспектива, това са повече от 30 милиона души. Социалните медии се превърнаха в ключов компонент на всяка успешна стратегия за дигитален маркетинг и ако вашата компания не използва платформите в пълния им потенциал, рискувате да изостанете.

EuraWest Technologies България използва редица социални медийни платформи и видове медии, за да изгради успешни кампании в социалните медии, които дават реални резултати. Използвайки комбинация от подробни, аналитични изследвания и завладяващо генериране на съдържание, ние ще подобрим осведомеността за марката и ще превърнем последователите в лоялни клиенти за цял живот.

От графични дизайнери до експертни фотографи, в нашата агенция за дигитален маркетинг ще намерите създатели на съдържание във всички области на медиите. Независимо дали имате нужда от редовен поток от материали за вашите акаунти във Facebook, Twitter, LinkedIn или Instagram, или искате да управлявате целия си канал в YouTube, никоя работа не е твърде голяма или твърде малка за нас.

copywriting, digital marketing

Може да е предизвикателство да намерите правилните думи, за да изразите посланието си и да изведете своя бизнес на пазара. Думите, които използвате във всичките си дигитални пространства, от друга страна, имат потенциала да изградят или разбият вашия бизнес, така че правилното им прилагане е от решаващо значение. Нашите копирайтъри са експерти в изработването на завладяващо съдържание, което подтиква вашата аудитория към действие.

Това е нещо повече от просто събиране на думи в мрежата; това е изкуство и дисциплина само по себе си. За да започнете, първо трябва да привлечете вниманието на публиката. За да преодолеете бъркотията и да достигнете до целевата си аудитория, ще трябва да използвате редица стратегии за SEO.

Копирайтърите работят с маркетинговия екип, за да разберат къде е вашата целева аудитория, какъв вид съдържание ги интересува и какви ключови думи използват, за да търсят информация за вашата индустрия. Чрез комбиниране на SEO методи с умно писане на всичко от вашата страница на услугата до публикации в блога ви, ние ще увеличим шансовете ви да бъдете забелязани в търсачки като Google и Bing. Нека бъдем агенцията за дигитален маркетинг, която намира най-добрите ключови думи за популяризиране на вашия бизнес.

branding, digital, marketing, social

EuraWest Technologies България е специализирана в проектирането на атрактивни и персонализирани уебсайтове за компании от всякакъв размер и индустрии. Експертни уеб дизайнери комбинират своите знания и усилия с нашия екип за графичен дизайн, за да създадат красиви уебсайтове, които наистина показват индивидуалната личност и духа на вашата марка.

Създаването на естетически красив преден край, разбира се, е само половината от това, което постигаме. Продуктивността, достъпността и полезността се вземат предвид при изграждането на уебсайт от самото начало. От решаващо значение в днешната среда е да имате напълно функционален уебсайт, който работи така добре, както изглежда. Ако уебсайтът ви е бавен или не работи правилно, посетителите ви ще напуснат бързо.

Като компания за дигитален маркетинг, ние разбираме колко важно е вашият уебсайт да представи вашата организация във възможно най-добрата светлина. Ние ще предоставим на вашия уебсайт същото време, грижи и работа, които сме посветили на нашите собствени.

Всеки бизнес трябва да има уебсайт за електронна търговия, за да отговори на високите изисквания и очаквания на днешните потребители. Независимо дали продавате цифрови или физически стоки, уебсайтът за електронна търговия предоставя на потребителите дигитален магазин, до който могат да имат достъп по всяко време от всяка точка на планетата.

В EuraWest Technologies България разполагаме с екип от уеб разработчици, които имат богат опит в проектирането на чисти и добре представени уебсайтове за електронна търговия, които със сигурност ще подобрят вашите продажби. Жизнен компонент от клиентското изживяване позволява на потребителите безпроблемно да преминават от фазата на сърфиране към фазата на плащане.

Всички уебсайтове за електронна търговия, които създаваме, са предназначени да предоставят на клиентите ви забавно пазаруване без грешки. За да намалим изоставените колички и да подобрим приходите, ще създадем логични и лесни системи за плащане, които приемат редица методи на плащане. Можем да използваме най-добрите SEO тактики, за да гарантираме, че вашият нов уебсайт за електронна търговия ще бъде намерен от вашата целева аудитория.

Като компания за дигитален маркетинг с пълно обслужване, ние признаваме необходимостта от сигурен и надежден хостинг на уебсайтове. Уебсайт, който често не работи, е хакнат или бавен, може да бъде изключително пагубен за представянето на вашата компания. В EuraWest Technologies България предлагаме хостинг услуги за вашия уебсайт, като гарантираме, че той работи гладко и предоставя на клиентите ви приятно изживяване.

Хакването на уебсайта на компанията е критичен момент за всяка компания, която използва интернет. Тъй като използваме най-новите процедури за сигурност, можете да сте сигурни, че вашият уебсайт е защитен с нас. Ние наблюдаваме сигурността 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата, като търсим грешки в сигурността, за да гарантираме, че хакерите не могат да се възползват от никакви дупки.

Благодарение на нашите автоматични архиви, ако вашият уебсайт е хакнат или се провали по някаква причина, ние можем бързо да го възстановим и да го възстановим в първоначалното му състояние. Всеки уебсайт, който хостваме, се архивира редовно в облака и може да бъде възстановен по всяко време.

Графичният дизайн е нещо повече от фирмено лого; това е начин да ангажирате вашата целева аудитория чрез използването на привлекателни изображения и добре проектирани оформления. Успешният графичен дизайн може да отличи вашата компания от конкуренцията, да покаже ценностите и етоса на вашата организация и да създаде доверие във вашата целева аудитория.

Нашите графични дизайнери могат да работят с текущата ви марка, за да създадат невероятни цифрови медии, които представят личността на вашата фирма. Като алтернатива, ако искате пълна идентичност на марката, нашите експертни графични дизайнери могат да ви помогнат да увеличите стойността на вашата компания. От лога и инфографика до визитни картички и брошури, нашите графични дизайнери имат богат опит в създаването на съдържание както за дигитални, така и за традиционни медии.

Клиентите в днешно време са по-малко толерантни към лошо изобразени изображения поради нарастването на цифровите технологии. Позволете ни да ви помогнем да намерите визуални решения, които със сигурност ще дадат резултати.

Видео, което е едновременно забавно и професионално, е от съществено значение за успешната стратегия за дигитален маркетинг. EuraWest Technologies България наема талантливи видеооператори, които могат да произвеждат невероятни видеоклипове и динамични графики с помощта на авангарден софтуер и хардуер.

Благодарение на многото отдели в нашия дигитален маркетинг бизнес, ние можем да преместим вашия проект от сценарий на екран. Ако видеото е нова маркетингова стратегия за вашия бизнес, ние можем да ви помогнем да достигнете и спечелите нови клиенти, като стратегически разпространявате материалите си онлайн.

Тъй като YouTube е втората най-популярна търсачка в Интернет и видеоклиповете превземат социалните медии като Facebook, сега е най-доброто време да включите видео във вашата маркетингова стратегия.

Някои от нашите клиенти

Имаме дългогодишен опит с доволни клиенти. От самото начало ние представяме всичко от стартиращи фирми до компании от Fortune 500 със същия партньорски подход и ентусиазъм в основата на всеки ангажимент. От 2003 г. ние посвещаваме сърцата и умовете си на нашите потребители всеки ден, което води до невероятен успех и дългосрочни взаимоотношения.

digital marketing, client
search, engine, marketers
web design, search engine
online, marketing
writing, seo, client, online, marketing
web design, partner, digital marketing
web, design, client

Ние сме тук, за да ви помогнем.

Без значение колко малък или голям може да е вашият проект, ние сме тук, за да ви помогнем да се ориентирате в дигиталния свят. Свържете се с нас или ни изпратете имейл, за да ни уведомите как можем да ви помогнем.