digital, marketing, search engine

Агенция за електронна търговия

Резултатите от впечатляващия дизайн на сайта на агенция за електронна търговия.

Дизайн на уебсайт за електронна търговия

Всичко се свежда до продуктите, които предлагате, колко често актуализирате инвентара си и какво правят потребителите ви онлайн. Като опитна компания за електронна търговия, EuraWest Technologies България използва редица авангардни техники за разработване на ангажиращ, креативен дизайн на уебсайт за електронна търговия, който отговаря на вашите текущи и дългосрочни бизнес цели.

Една онлайн компания трябва да се представи по професионален начин, за да увеличи продажбите, но това е само половината проблем. Изборът на правилния маркетингов подход за вашата компания и бюджет е първата стъпка за привличане на нови клиенти и подобряване на дигиталния трафик към вашия уебсайт. Ние сме специализирани в прости, елегантни и ефективни системи за електронна търговия, както и да ви помагаме да задържите клиентите си и да ги накарате да се връщат за повече от вашите стоки и услуги. Можете да разчитате на нашия опит, тъй като Eternus Global има редица успешно завършени проекти.

marketing management, e-commerce, web, design
e-commerce agency, full-stack development

Дизайн, стратегия и маркетинг от агенция за електронна търговия

Каквато и да е индустрията, ние можем да ви помогнем да създадете цялостен, привличащ вниманието дизайн на уебсайт за електронна търговия, който ще ви помогне да популяризирате артикулите си до максималната възможна степен. Освен това, в комбинация с маркетинг за платено търсене, ние ще работим с вас, за да разработим органична стратегия с висока стойност за вашия уебсайт. Посетете тази страница, за да научите повече за нашите спонсорирани инициативи за търсене.

Няма съмнение, че специализираният процес на проектиране и изграждане на агенция за електронна търговия предлага най-добрите и бързи резултати. Ние обаче признаваме, че това не е път за всеки. В резултат на това имаме екип от експерти, които могат да направят цялостен дигитален одит на настоящия Ви уебсайт, както и всички SEO, PPC или профили в социалните медии, които може да имате.

Нашите изчерпателни услуги за електронна търговия са разделени на следните области на действие и нашата агенция за електронна търговия ще създаде персонализиран план за вас, който обхваща някои или всички от тях.

Платежни системи за електронна търговия

Съвременните клиенти очакват прости и ясни опции за плащане при извършване на онлайн транзакции. Тъй като гладкото интегриране на платежния портал е от критично отношение към клиентската практическа работа, това го предполага. Нашите специалисти по електронна търговия имат богати познания в тази област и могат да ви помогнат да избегнете най-разпространените грешки. Ще работим с вас, за да създадем безупречно клиентско изживяване, което е от полза за всички участници.

report, management, marketing strategy, e-commerce
teamwork, article writing, assistance, seo

360-градусов подход

Агентите за електронна търговия на EuraWest Technologies България използват авангардни тактики за дизайн, съдържание и маркетинг, за да разширят вашето онлайн присъствие от самото начало. Можем да се справим с всеки съществуващ дизайн, съдържание или SEO работа или можем да започнем от самото начало. Ние ще предложим решение въз основа на вашите изисквания и бюджет.

Не подкрепяме работата на дизайнери на сайтове, които използват жаргон и неясна терминология. Най-големи резултати се постигат, когато всички участници са ясни, уверени и информирани за всяка концепция или план. Ето защо нашите агенти за електронна търговия никога не използват технически жаргон и винаги са готови да обяснят по-трудни уеб теми като анализи и SEO, за да можете да вземате информирани решения за вашия сайт.

digital marketing strategy

Отзивчив дизайн на уебсайт за електронна търговия

Нашият професионален и опитен екип може да ви помогне да проектирате и създадете единствено по рода си клиентско изживяване, което е подкрепено от авангардни технологии, сигурност и опит в дигитален маркетинг.

Можем да създадем уникална платформа, която изпълнява всички цели на вашата компания, да помогнем с всякакви изисквания за идентичност на марката, които може да имате, или да работим с вашето настоящо дигитално присъствие, за да увеличите максимално вашите инвестиции.

SEO content plan, digital marketing, e-commerce, designer

Консултации в областта на електронната търговия

Може да имате вътрешен маркетингов екип, който се занимава с някои или всички ваши операции за електронна търговия, или може да сте фирма от едно лице, която се опитва да направи всичко сами.

Нашите агенти за електронна търговия имат богат опит в оценката на данни, проучването на тенденциите в онлайн търговията на дребно и изпълнението на иновативни маркетингови стратегии.

e-commerce agency, promotion

Промоция на електронната търговия

Една от области ни на експертиза е анализът на конкурентите. Като добре позната фирма за електронна търговия, ние вярваме в стриктно проучване и планиране, поради което, преди да започнем, правим пълен анализ на текущата ви дейност, както и задълбочен преглед на основните ви конкуренти.

Можем да ви покажем къде имате по-голяма клиентска база сега и къде можете да подобрите, за да привлечете повече потребители и да увеличите доходите.

digital marketing, seo writing, e-commerce, web, designer

Дизайн на уебсайтове за електронна търговия

Нашите дизайнери използват редица инструменти и софтуери, за да създадат сайт за електронна търговия, който е едновременно красив и лесен за навигация за вашите клиенти.

Вашите потребители ще могат да се концентрират върху артикулите и услугите, които предоставяте, ако създадете успешен дигитален магазин с ясна марка и съдържание.

Нашите специалисти по електронна търговия могат да ви помогнат да обновите настоящия си корпоративен концептуален дизайн или, ако е необходимо, да направите пълен редизайн.

Мислете по начин, ориентиран към резултатите

Екипът ни има дългогодишен опит, помагайки на компаниите в увеличаването на клиентския трафик и в резултат на това рентабилността.

Правим задълбочени проучвания и анализи, за да идентифицираме настоящите ви силни и слаби страни, както и области, в които можете да победите конкуренцията, да получите реални клиенти и да увеличите приходите.

Дизайн на уебсайт за оптимизация за търсачки (SEO)

Уеб дизайн, който е едновременно интуитивен и удобен за SEO

Реклама с плащане на клик (PPC).

Опции за платено търсене, които са едновременно рентабилни и измерими, както и управлявани от професионален екип.

Оптимизиране на конверсиите

Тъй като са насочени само към истински потребители, възвръщаемостта на инвестицията е по-добра.

Възстановяване на изоставени колички

Нашите агенти за електронна търговия могат да ви помогнат да увеличите продажбите, като осигурят цялостна и добре представена ангажираност на клиентите.

„Пътешествието на потребителя“ се изготвя

Осигуряване на вашите клиенти с приятно и безпроблемно изживяване при покупка.

Управление на връзките с обществеността

Поддържане на стойността на вашата марка чрез комуникация на място и в съобщение.

Имейл Маркитинг

Поддържане на съответствието с GDPR, като същевременно поддържате клиентите си в крак с всички ваши текущи сделки.

Създаване на дигитални партньорства

Идентифициране на възможности за маркетинг и партньорство, които да ви помогнат да разширите своята марка и обхват.

Системи за подробен анализ и отчитане

Табла за управление, които са лесни за използване и ви предоставят достъп до вашите статистически данни и информация по всяко време на деня или нощта.

Индикатори за ключови резултати

Измерими цели, които демонстрират колко успешно се постигат целите на вашата компания за електронна търговия.

95% от предприятията, организациите, благотворителните организации, НПО и правителствените агенции използват интернет за електронна търговия.

Електронната търговия включва много повече от онлайн магазини, дори ако нямате реални артикули, които да предлагате във вашия онлайн магазин.

Системите за електронна търговия включват опции за запазвания и резервации, дигитални изтегляния, стрийминг, плащане за гледане и абонаментни услуги.

Дори и да не можете да предлагате основните си услуги онлайн (като фризьорски салон), може да използвате функция за запазване на срещи чрез страница за наличност или да продавате продуктите, които използвате лично чрез онлайн магазин.

Говорете с един от нашите компетентни и опитни представители за електронната търговия относно внедряването на електронна търговия във вашия уебсайт и осигуряването на приходи от неизползвани по-рано области от вашия бизнес.

Методологията на проектиране

Ние се гордеем с това, че поставяме нашите клиенти на първо място. Ние следваме вашите насоки във всичко – от вашите конкретни изисквания за дизайн на уебсайт за електронна търговия и бюджет до срокове и доставка. Можем да си сътрудничим с всички други дигитални или агенции за електронна търговия, които използват или наблюдават цялостния проект.

Разпознаване на вашата компания

Няма човек, който да е по-запознат с вашия бизнес и вашите клиенти от вас самите. В поредица от предварителни срещи и разговори ще опознаем вас и вашия екип и ще открием какво кара бизнеса ви да работи. Бихме искали да научим повече за това как оперирате, коя е клиентелата ви и до къде се надявате да стигнете в бъдеще.

Цели и задачи

Разработване на измерими и постижими цели. Въз основа на нашите методики за консултации и изследвания, нашите агенти за електронна търговия могат да ви помогнат да определите приемливи критерии за растеж на вашата компания.

 

Идентичност на компания

Създаване на оптимален външен вид и усещане за вашата компания. Разработването на идентичността на вашата марка без съмнение е най-важната част от работата по дизайна на уебсайт за електронна търговия, която някога ще извършвате. Агентите за електронна търговия на EuraWest Technologies може да ви помогнат с пълно ребрандиране или опресняване на настоящите ви снимки.

Вашата индивидуална клиентела

Въпросите са кой, къде, какво и защо. Част от нашия процес на задълбочен изследователски процес е посветен на пълното познаване на текущата ви клиентска база, оценка на тяхното онлайн поведение, предвиждане на бъдещите потребителски тенденции във вашия бизнес и откриване на неизползвани клиентски ресурси за изучаване.

Технология, която е лесна за използване

Гарантираме, че поддържате контрол.

Като бизнес за електронна търговия, ние предлагаме услуги за проектиране на уебсайтове с персонализиран „back-end“, който позволяват на нашите клиенти да редактират или добавят продукти, както и да качват друго съдържание като блогове и маркетингови материали.

Еволюция и развитие

Подготвяне на вашия уебсайт за бъдещето

Най-ефективният подход за проследяване и оценка на резултатите от проектиране, маркетинг и консултации е да го направите на малки стъпки. Екипът за електронна търговия на нашата агенция ще ви помогне първо да приоритизирате най-важните дейности и да планирате следващите стъпки за естествено изграждане на вашия бизнес.

Основните елементи на успешния уебсайт за електронна търговия

SEO, digital marketing

Цели за всяка отделна уеб страница

Всяка страница от вашия уебсайт трябва да има свой собствен набор от количествено измерими цели. На всяка страница нашият екип използва дизайнерски елементи и текстове, за да насърчи доброто поведение на купувача. Примерите включват прости кликвания, заявки за информация, покупки и споделяне в социалните медии.

social, seo, digital

Продуктови страници, които правят пари

Продуктовите страници на вашия сайт за електронна търговия са най-важните и трябва да бъдат безупречни. Чрез разработването на материал, който е чист, прозрачен и добре проектиран, EuraWest Technologies може да ви помогне да постигнете целта си. Показване на вашите продукти във възможно най-добра светлина и предоставяне на цялостната информация на клиента, от която се нуждае, преди да щракне върху „Купи“ бутона.

marketing, console, seo

Бързи поръчки

В нашата агенция за електронна търговия разбираме, че намаляването на „препятствията при купуване“ е нещо, от което се нуждаят всички фирми. Ето защо ние се фокусираме върху рационализиране на вашата процедура за плащане и рационализиране на процеса на продажби, така че да бъде лесно за вашите потребители.

metrics, marketing, digital company, e-commerce

Функции за търсене, които са интелигентни

Нашите дизайнери използват набор от стратегии, за да подобрят функционалността за търсене на вашия сайт, така че клиентите ви да могат бързо да намерят правилния продукт. Тези функции също ви помагат да разберете по-добре и да реагирате на поведението на клиентите на вашия уебсайт.

linkages, seo, digital, marketing

Препоръки по поръчка

Екипът в нашата маркетингова агенция може да създаде атмосфера, която повишава вероятността от последващи продажби, като предоставя на клиентите индивидуални препоръки въз основа на предишните им покупки и поведение, като използва строга и базирана на данни рамка.

e-commerce

Оптимизация и видимост за търсачки

Всичко се свежда до това да имате страхотна SEO стратегия, която винаги се развива и развива, за да гарантира, че вашият сайт се забелязва лесно и бързо. Нашите уебсайтове са създадени с мисъл за SEO, а нашите агенти за електронна търговия следят напредъка ви, за да ви гарантират, че получавате възможно най-добрите резултати от търсенето.

metrics, marketing, digital company, e-commerce

Оптимизация за мобилни устройства

По-голямата част от вашите клиенти ще имат достъп до вашия уебсайт на смартфон или таблет и ще направят покупка там. Това означава, че трябва да се подобри цялото ви онлайн присъствие, особено пътят, който изминават клиентите ви. Ние проектираме адаптивни уебсайтове, които са напълно регулируеми и работят безпроблемно във всички дигитални платформи като стандарт в нашата агенция за електронна търговия.

linkages, seo, digital, marketing

Избягване на колички, които са били изоставени

Всяка година „изоставените колички“ съдържат почти 4 трилиона паунда в стоки и услуги. Може да сте забелязали това на собствения си сайт и да сте били разочаровани от загубените продажби и печалби като следствие. Мисията на EuraWest Technologies е да ви предостави най-рационализирания, ефективен и рентабилен дизайн на уебсайт за електронна търговия, уеб изграждане и непрекъсната поддръжка, така че да можете да увеличите продажбите и да привлечете нови клиенти. Нашите агенти за електронна търговия помагат на фирмите да възстановят загубените продажби от изоставени колички, като използват едно или повече от решенията, описани по-долу.

e-commerce

Имейли от колички, които са били изоставени

Можете да изпращате силно персонализирани и насочени имейли до нови и съществуващи клиенти, като използвате автоматизирана имейл кореспонденция и комуникации, базирани на задействания, които могат да включват всичко – от нова оферта или отстъпка до напомняне за артикулите, които преди това са поставили в пазарската си количка и са забравени относно.

metrics, marketing, digital company, e-commerce

Ремаркетинг

Клиенти, които вече са посетили вашия уебсайт, могат да бъдат пренасочени чрез различни онлайн платформи и сайтове, което предлага много по-висока честота на кликване от PPC или друга платена реклама при търсене (CTR). Настройваме основни проследяващи пиксели, които записват това, което посетителите виждат на вашия сайт и им напомнят за елементите, към които са проявили интерес по-късно.

Оптимизиране на пътя на продажбите

Ключът към подобряването на продажбите на клиентите ви е да поддържате нещата прости. Въпреки това, нашите агенти за електронна търговия често се натъкват на сайтове с твърде сложни системи, лоша свързаност с портала за плащане и липсващи данни. В резултат на всичко това клиентите губят интерес, разочароват се и излизат.

Гледайки вашия сайт през очите на клиента, ние можем да открием и поправим всички недостатъци, които пречат на потребителя да направи покупка.

Exit Intent Technology (EIT) е част от софтуера, която разпознава кога хората са готови да напуснат уебсайт. Целта е да се избегнат изоставени колички, като се предвиди намерението на потребителя и се предлагат идеи, които да помогнат на клиента да завърши транзакцията.

Преди да публикуват EIT на вашия сайт, нашите агенти за електронна търговия ще направят A/B тест, за да оценят на кои части от материала клиентите ви отговарят най-много.

Вашите маркетингови агенти за електронна търговия

Маркетинг за електронна търговия

Познаването на вашата клиентска база, къде се намират в интернет и как взаимодействат с другите и с вас е от решаващо значение за всеки маркетингов план, според EuraWest Technologies България. Имаме водещи в индустрията пазарни изследователи и анализатори в нашия екип от агенти за електронна търговия, които ще оценят онлайн поведението на вашите клиенти, за да създадат маркетингов план, който е съобразен с вашата компания, продукти, клиенти и дългосрочни цели. За да гарантираме, че вашата компания е видяна от правилните хора, ние използваме следните инструменти:

Изследвания

Съставяне на солидна основа от знания за осигуряване на изчерпателен ресурс за бъдещо планиране.

Стратегия

Работа с вас за създаване на стратегия и план за действие за вашите краткосрочни и дългосрочни цели.

Оценка и еволюция

Преглеждане редовно на резултатите и данните ви, за да прецизираме кампанията си за най-добри резултати.

Цели

Ние се фокусираме върху придобиването и преобразуването, тъй като създаваме количествено измерими цели за всяка секция от вашия сайт.

Приложение

Вашият план за онлайн присъствие трябва да се основава на вашите изследвания, цели и готовност.

Маркетингови услуги за дигитална и електронна търговия навсякъде

Агентите за електронна търговия работят с разнообразен спектър от клиенти, всеки със собствен набор от дигитални нужди и сайтове за електронна търговия. Тъй като няма два еднакви бизнеса, ние създадохме набор от маркетингови услуги за електронна търговия, които могат да се използват поотделно или в тандем за създаване на уникална стратегия.

PPC (Pay-Per-Click) реклама

За да привлечете клиенти, имате нужда от привличащо вниманието, прицизно създадено съдържание, което да привлича вашия целеви пазар. Използваме нашето обширно проучване на ключови думи, за да ви помогнем да получите реални кликвания, които е по-вероятно да се превърнат в продажби.

SEO

За да привлечете клиенти, имате нужда от привличащо вниманието, прицизно създадено съдържание, което да привлича вашия целеви пазар. Използваме нашето обширно проучване на ключови думи, за да ви помогнем да получите реални кликвания, които е по-вероятно да се превърнат в продажби.

Оптимизиране на процента на реализация

Едно е да привлечете посетители към уебсайта ви; друго е да убедите тези посетители да направят покупка. Ние се фокусираме върху набирането на истински, насочени потребители, които е по-вероятно да купят, защото се интересуват от вашия продукт или услуга.

Таблети и смартфони

Тъй като около 65% от транзакциите произхождат от мобилни устройства, ние гарантираме, че вашият сайт е правилно адаптиран за всички преносими дигитални устройства.

Имейл маркетинг и ремаркетинг

Персонализирайте комуникацията с клиентите въз основа на предишни покупки, активни връзки, изоставени колички и специални оферти, за да останете пред конкуренцията и да увеличите продажбите.

Обратна връзка и анализ

Удобни за потребителя табла за управление са включени във всички наши дизайни на уебсайтове за електронна търговия, което ви позволява да следите вашите статистически данни и вътрешна информация. Ние можем да ви помогнем да анализирате данните и да организирате бъдещи операции въз основа на тях.

Управление на социалните медии

Нашите специалисти по електронна търговия ще ви помогнат да определите гласа и стила на вашия бизнес във всички платформи. Това повишава видимостта и присъствието на вашата компания, което насърчава доверието на клиентите и ви позволява да взаимодействате с потребителите си по нови начини.

Партньорства в областта на връзките с обществеността и Интернет

Ще работим с вас, за да идентифицираме и да се доближим до ключови нови гласове във вашата индустрия, които са подходящи за вашите продукти, и ще се погрижим вашата компания да е на радара им. 

Някои от нашите клиенти

Списъкът с клиенти, които имаме, говори сам за себе си. Представяхме всичко от стартиращи фирми до организации от Fortune 500 със същия партньорски подход и страст в основата на всеки ангажимент от самото начало. Ние посвещаваме сърцата и мозъците си на нашите клиенти всеки ден от 2003 г., генерирайки невероятен успех и развивайки трайни партньорства.

seo writing, client, online, marketing, agency
search, engine, marketers
web design, search engine
digital branding, online marketing, client
writing, seo, client, online, marketing
digital marketing strategy, client, full-stack
web design, partner, digital marketing

Ние сме тук, за да ви помогнем.

Разбираме колко плашещ може да бъде дигиталния свят; без значение колко голям или малък е вашият проект, ние сме тук, за да ви помогнем. Кажете ни как можем да ви помогнем, като се свържете с нас или ни изпратите имейл.