7

Всички сме научени, че е по-добре да си майстор на един занаят, отколкото майстор на всички занаяти! До известна степен е вярно, че притежаването на специализирани способности и овладяването на ключовата част има своите предимства. Въпреки това, ние навлязохме в период, в който технологиите се развиват бързо. И ако не сте разработчик с различни умения, кариерата ви може да се бори за напредък! Казваме това, тъй като много фирми търсят компетентни разработчици, които могат да работят както на front-end, така и на back-end. С една дума, те търсят „full-stack инженери“ и търсенето расте!

Защо full-stack разработчикът се търси толково много?

Що се отнася до началото, full-stack разработчиците съществуват от юни 2008 г. Първоначално full-stack разработчиците бяха определени като тези, които отговарят за дизайна, маркирането, стила и програмирането.

През 2021 г. наемането на разработчик на full-stack ще ви осигури компетентен и опитен специалист с широка база от знания. За идентифицирането им могат да се използват и следните дефиниции:

Търсите ли разработчици на Full Stack?

Забелязали ли сте как full-stack инженерите се възприемат в днешния корпоративен свят? Те са се превърнали в порода разработчици, които се занимават с разработка, управление, тестване, сътрудничество с други членове на екипа и отстраняване на проблеми. В резултат на това търсенето на разработчици с full-stack нарасна до небето. Според Бюрото по трудова статистика на Съединените щати, позициите за full-stack разработване ще се увеличат от 135 000 на над 853 000 до 2024 г. И това не е изненада за нас!

Защо е за предпочитане да наемете full-stack разработчик за компания?

Спектърът от предимства, които разработчиците на full-stack предоставят, е забележителен. Нека да разгледаме предимствата на наемането на full-stack инженери и как те могат да бъдат от полза за вашата компания.

Внасят експертиза от най-високо ниво.

Едно от основните предимства на това да бъдеш разработчик с full-stack е да имаш добро познаване на различни езици за програмиране. Те имат капацитета да създават уникални и вълнуващи за пазара решения в допълнение към техния опит и квалификация. Те се считат за професионални промени в играта, които са квалифицирани както в frontend, така и в backend разработката. Наемането на full-stack разработчик ви гарантира, че ще получите висококачествен продукт, тъй като те са в крак с най-новите технологии и най-добрите практики.

Многостранен

По-рано ви показахме предимствата да бъдеш разработчик с full-stack; те са опитни както в backend, така и в frontend разработката. Те използват JavaScript, HTML и CSS, за да променят отзивчивостта, външния вид и усещането на уебсайта в front-end.

Те създават прототипи, които свързват уебсайта и CMS за back-end. В резултат на това получавате всичко в един пакет.

Солиден опит

Те имат шанса да работят по различни проекти, тъй като са универсални. И именно благодарение на тази експозиция те са в състояние да съберат задълбочен опит, да оценят изискванията на проекта и да предоставят отличителни решения. Техните гледни точки могат да бъдат много полезни за подобряване на изпълнението на проекта и повишаване на пазарната приемливост. Разработчиците с по-малко опит не могат да направят това.

Бързо превключване

Тъй като нуждите на проекта се променят, квалифициран разработчик на full-stack може бързо да размени отговорностите между front-end и back-end разработка. Те са в състояние сами да разрешат всеки проблем или усложнение. Техният опит им позволява да имат цялостно разбиране на събитията, както и на потенциалните резултати. Това им позволява да измислят решения, които не пречат на работата на други хора.

Рентабилен

Наемането на професионален full-stack разработчик е най-рентабилната алтернатива за малка компания, която иска да създаде надеждно и сигурно решение. Тъй като разработчикът на full-stack може да изпълнява множество задачи, няма да е необходимо да наемате други разработчици. За невероятни резултати можете също да наемете експертен бизнес за full-stack разработка. Така че следващия път, когато имате нужда както от front-end, така и от back-end инженери, помислете за наемане на full-stack разработчици.

Надграждане

Според скорошно проучване 94% от професионалистите предпочитат уебсайтове с подобрен уеб дизайн. Една от най-убедителните причини да ангажирате разработчик на full-stack е, че те могат да направят вашия продукт по-привлекателен и лесен за използване.

Разработчиците на full-stack са добре запознати с тенденциите в индустрията и са наясно с тях. Те са в състояние да разработват авангардни функции за отзивчиви и динамични уебсайтове.

Заключение

Всяка компания се стреми да създаде решение в най-кратки срокове. Вие също така избягвате потенциала за късно развитие, когато наемате специализиран full-stack разработчик, който да се присъедини към вашия екип. Със своя разнообразен набор от предимства, разработчикът на full-stack се утвърди като надежден път към висококачествено решение.

EuraWest Technologies е мястото, където можете да отидете, ако търсите компания, която може да ви помогне да наемете full-stack инженери. За допълнителна информация, моля свържете се с нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *