digital, marketing, search engine

Управляван хостинг на уебсайтове

Надежден хостинг на уебсайтове и пълна поддръжка

Управлявани услуги за хостинг на уебсайтове

Като част от групата на Eternus Global от full stack уеб разработчици, EuraWest Technologies България може да помогне с поддръжката и архивирането на уебсайтове. За много собственици на бизнес и предприемачи е трудно да поддържат своите уебсайтове актуални. Те може да имат уебсайт, който често не работи, хакнат или труден за зареждане. Тук можем да помогнем. Нашите разработчици с пълен стек могат да гарантират, че вашият уебсайт не само работи в своя пик, но също така е безопасен и сигурен за използване от вашите клиенти. Услугата за поддръжка и поддръжка на нашия уебсайт включва сигурност, регулирани актуализации, оптимизиране на производителността и периодични архиви.

full-stack, services
website development, full-stack

Нашата инфраструктура за хостинг

Като фирма за креативен дизайн и дигитален маркетинг, ние изградихме стабилна и надеждна хостинг инфраструктура. Сигурен и надежден хостинг е необходим не само за нашия собствен уебсайт, но и за да можем постоянно да предоставяме същото високо ниво на поддръжка и спокойствие на нашите клиенти.

Хостингът на уебсайтове на клиенти винаги е бил компонент от нашия пълен пакет услуги и е нещо, в което имаме доста опит. Докато изграждаме всеки сайт, преминаваме през серия от важни тестове и подобрения. Поради стабилността на нашата система, ние можем бързо и просто да преминем от временен сайт за разработка към жив, напълно работещ сайт, след като е готов.

Системните експерти работят в тясно сътрудничество с екипа за full-stack уеб разработка и редовно наблюдават сървърите, за да следят всякакви промени в производителността. Можете да сте сигурни, че вашият сайт ще бъде в отлични ръце от самото начало с нашата напълно управлявана хостинг услуга. Благодарение на нашата задълбочена и постоянна поддръжка, нашите full-stack разработчици са на разположение, за да ви дадат съвети и насоки, когато имате нужда.

Мониторингът на сигурността е достъпен 24 часа в денонощието, 7 дни

Защитете уебсайта си от киберпрестъпници. В днешно време злонамерените ботове могат да извършват атаки с груба сила на вашия уебсайт редовно. Нашият 24-часов мониторинг на сигурността редовно сканира за проблеми със сигурността и предоставя отчети за уязвимости и регистрационни файлове за одит. За да държи хакерите на разстояние, той предлага двуфакторно удостоверяване, препоръки за сигурност, наблюдение на черния списък, блокиране на IP, основни настройки на сигурността, проверки на основния плъгин и код на тема и маскиране на влизане.

digital marketing, seo writing, e-commerce, web, designer
full-stack, backups

Архивите се правят автоматично

Всички уебсайтове трябва да имат редовно правени резервни копия. Чрез редовно архивиране на файловете и данните на вашия уебсайт, нашите full-stack инженери могат да гарантират, че той ще бъде върнат в първоначалното си състояние, ако нещо се обърка. Ние предлагаме сигурни архиви на уебсайтове, които се съхраняват в облака. Това означава, че винаги сме само на един клик разстояние от възстановяването и работата на уебсайта ви.

backlinks, benefits, digital marketing company

Подобряване на производителността

Значението на оптимизацията на уебсайтове за SEO и успеха на вашия уебсайт не може да бъде надценено. С нашите услуги за оптимизация ние ще гарантираме, че вашият уебсайт се зарежда бързо по всяко време. Нашата услуга за оптимизиране на производителността предлага компресиране на файлове, оптимизиране на активи, компресиране на Gzip, оптимизиране на изображения и други услуги. Специалистите по разработка на full-stack извършват мониторинг на производителността, за да гарантират, че уебсайтът ви работи постоянно в най-добрия си вид.

e-commerce agency, full-stack development

Хостинг за управлявани уебсайтове

Ако не сте доволни от настоящия си хостинг доставчик, облачните сървъри на EuraWest Technologies България може да са добър вариант. Най-новите технологии за производителност, като NGINX-базирано кеширане, SSD съхранение, PHP 7, CDN и HTTP / 2, са включени в нашия хостинг на уебсайтове. След като вашият уебсайт бъде хостван при нас, нашите уеб специалисти ще могат да променят хостинг средата, за да гарантират, че тя работи най-добре.

e-commerce agency, promotion

Прехвърляне на уебсайт

Всеки клиент, който желае да мигрира като хостинг на своя уебсайт към EuraWest Technologies България, може да се възползва от нашата безплатна услуга за миграция. Просто се нуждаем от достъп до текущата версия на вашия уебсайт. Нашите инженери с пълен стек често могат да преместят уебсайт в рамките на 24 часа.

article, writing, full-stack

Ремонт на хакнати уебсайтове

Не се тревожете, ако подозирате или знаете, че уебсайтът ви е бил хакнат. Ще измислим нещо. Нашите квалифицирани full-stack експерти могат да премахнат зловреден софтуер, вируси, спам коментари и опасен код от всеки уебсайт.

често задавани въпроси

Хостингът на уебсайтове се отнася до местоположението на вашия уебсайт в Интернет. Преди уебсайтът ви да може да бъде видян в Интернет, той трябва да бъде хостван на сървър. Уеб сървърите съдържат всички файлове на сайта, включително HTML, CSS и всякакви изображения, които може да включва в сайта. Интернет браузър, като Google Chrome, се свързва с няколко сървъра, за да намери уебсайтове, които са подходящи за това, което потребителят търси.

Мислете за хостинг като лов за място за вашия уебсайт. Би било полезно, ако преместите всички компоненти на уебсайта си на защитен сървър, така че браузърите да могат да ви открият, когато някой търси вашия URL, например.

Ако смятате, че не сте намерили уеб хостинга, от който се нуждае вашият уебсайт, можете да опитате нов уеб хост. Прехвърлянето на сайт към нов уеб хост може да бъде трудно, в зависимост от сложността на уебсайта. Повечето онлайн страници са обичайни за системи за управление на съдържанието, сложни бази данни и кодови файлове. Много от тези данни и файлове трябва да бъдат мигрирани, така че уебсайтът ви да функционира правилно и потребителите ви да не знаят, че могат да променят нещо.

Моля, свържете се с член на нашия персонал, ако се интересувате от преместване на уебсайта си на нов хост.

В резултат на това уебсайтът се хоства на сървър, притежаван и управляван от трета страна. Това се прави вътрешно; чести надстройки, поддръжка, управление на сигурността и архивиране на уебсайтове са разрешени.

Когато изберете доставчик на уеб хостинг, който да се грижи за хостинг средата на вашия уебсайт, можете да бъдете сигурни, че уебсайтът ви е защитен денонощно всеки ден. В резултат на редовното им архивиране, те могат да възстановят уебсайта ви в случай на проблем. Поддържането и актуализирането на вашия уебсайт помага да се гарантира, че клиентите ви получават възможно най-доброто изживяване.

Научете за нашите услуги за хостинг на уебсайтове, като се свържете с нас веднага!

Това, от което се нуждаете, за да стартирате вашия уебсайт, разчита на наличните ресурси. Ако управлявате обикновен уебсайт с една страница, който има ограничен трафик, споделеният хостинг е най-добрият ви залог. В резултат на това ще спестите пари от по-усъвършенстван, многостраничен сайт с повишен трафик.

Всеки път, когато изискванията на вашия уебсайт се променят, можете лесно да преминете към нов хостинг доставчик, който може да посрещне променящите се изисквания на вашия разширяващ се уебсайт. Друго съображение е цената на вашия хостинг план за уебсайт. Ако нямате време или желание да поддържате своя уеб хостинг, може да искате да проверите в управляван хостинг на уебсайтове.

Всеки член на нашия екип за хостинг на уебсайтове е винаги на разположение, за да отговори на вашите въпроси. Ние можем да ви помогнем да вземете информирано решение относно нуждите на вашия уебсайт от хостинг.

Цената на хостинг на уебсайтове варира значително в зависимост от типа хост, който изберете, и доставчика на услуги, който изберете. Повечето уеб хостинг компании начисляват на клиентите месечна или годишна такса за използване на техните сървъри, хостващи вашия уебсайт.

Използването на хостинг услуги е най-евтиният вариант, защото споделяте сървър с другите уебсайтове. Вие плащате за част от артикула, вместо да наемете цялото нещо. Специализираният уеб хостинг е най-скъпият вариант, тъй като наемането на целия сървър за вашия уебсайт не може да раздели разходите с друг бизнес. Разходите за облачен хостинг се основават на броя на сървърите, които трябва да наемете, и ресурсите, от които се нуждаете, за да поддържате уебсайта си актуален и да работи.

Управляваният хостинг на уебсайтове е включен в месечните или годишните такси на по-голямата част от фирмите за уеб хостинг. Вече няма да се налага да се притеснявате за актуализиране и поддържане на уебсайта си.

Помислете за нуждите на вашия уебсайт, преди да вземете решение за доставчик на уеб хостинг услуги. За допълнителна информация относно цените за хостинг на нашия уебсайт, моля, свържете се с нас.

Фактът, че вашият уебсайт се помещава на същия сървър като други уебсайтове, се нарича „споделен хостинг на уебсайтове“. Сравнявайки опциите за хостинг на уебсайтове, това обикновено е най-рентабилният, защото плащате за малко сървър и го споделяте с други фирми, които го използват.

Вашият уебсайт ще трябва да се конкурира за ресурси с други сайтове, но е по-евтин. Това може да окаже влияние върху производителността и времето на работа на вашия уебсайт. Има възможност опитът на потребителите да бъде засегнат от конкуренция с други уебсайтове за същите ресурси. И може да не е в състояние да работи толкова ефективно, колкото би трябвало; споделеният хостинг на уебсайтове обикновено не се препоръчва за уебсайтове с висок трафик.

Въпреки че ако споделяте сървър с други уебсайтове, нямате достъп до техните данни и обратното също е вярно.

Фактът, че вашият уебсайт се хоства на няколко различни уеб сървъра, се нарича „хостинг на облачни уебсайтове“. Данните и информацията на сайта се съхраняват на виртуален сървър, а не на реален.

Използването на ресурси от множество сървъри позволява на друг сървър да се намеси, ако основен сървър изпадне или достигне максималния си капацитет по някаква причина. Това гарантира, че вашите потребители ще имат достъп до вашия уебсайт възможно най-бързо. Това може да подобри скоростта ви на зареждане, тъй като не сте зависими само от един сървър, опитвайки се да заредите няколко други уебсайта, когато използвате облачен сървър. Многото сървъри, на които се хоства вашият уебсайт, ще могат да помогнат за ускоряване на времето за зареждане на вашия сайт.

Когато става въпрос за повечето облачни услуги за хостинг на уебсайтове, вие плащате само за това, което използвате. Ако броят на хората, които посещават уебсайта ви, се увеличава, може да искате да увеличите ресурсите си. Спестява ви да плащате за повече помощ, отколкото ви е необходима, за да получите достъп до тези, от които се нуждаете.

Файловете и базите данни на вашия уебсайт се записват в резервно копие на уебсайт, което е копие. Няколко често срещани сценария може да наложат възстановяване на уебсайта от предишен архив. Хакер може да е заразил уебсайта ви или да сте се опитали да надстроите остарял плъгин или основен файл. Ако нещо се обърка с вашия уебсайт, трябва да го архивирате, за да можете бързо да го възстановите до най-актуалното му състояние.

Ако уебсайтът ви се актуализира често, ще трябва да направите допълнителни резервни копия. В случай на загуба на данни, ще трябва ръчно да качите отново цялото ново съдържание, което сте добавили към уебсайт за електронна търговия, като публикации в блогове или нови продукти. Посетителите на вашия уебсайт ще бъдат ограничени в това, което могат да видят и правят, ако не направите това. Може да загубите приходи, ако притежавате сайт за електронна търговия, тъй като той ще премахне най-актуалните продукти.

Той трябва да архивира данни, файлове и бази данни дори на най-простите уебсайтове. Ако се случи нещо ужасно с вашия уебсайт и нямате никакви резервни копия, ще трябва да започнете отначало. Ще загубите цялото време и усилия, които влагате в изграждането на уебсайт и установяване на онлайн присъствие.

Priority Pixels предлага услуга за поддръжка, която включва редовно архивиране, така че да сте сигурни, че уебсайтът ви е винаги актуален. Свържете се с нас, ако искате да научите повече за пакетите за поддръжка на нашия уебсайт и как можем да ви помогнем.

Някои от нашите клиенти

Списъкът с клиенти, които имаме, говори сам за себе си. От самото си създаване ние представяме всичко от стартиращи фирми до организации от Fortune 500 със същия партньорски подход и страст в основата на всеки ангажимент. Ние посвещаваме сърцата и мозъците си на нашите клиенти всеки ден от 2003 г. насам, генерирайки забележителен успех и развивайки трайни партньорства.

seo writing, client, online, marketing, agency
search, engine, marketers
web design, search engine
online, marketing
writing, seo, client, online, marketing
digital marketing strategy, client, full-stack
web design, partner, digital marketing
web, design, client

Ние сме тук, за да ви помогнем.

Без значение колко малък или голям може да е вашият проект, ние сме тук, за да ви помогнем да се ориентирате в дигиталния свят. Свържете се с нас или ни изпратете имейл, за да ни уведомите как можем да ви помогнем.