digital, marketing, search engine

Дизайн на лого

Професионален дизайн на лого и брандиране са необходими за всеки план за интернет маркетинг.

Услуги за дизайн на лого

Искате хората да запомнят вашата компания и марка по всички правилни причини.

Добре проектираното лого е в основата на ефективна онлайн маркетингова стратегия и ангажираност на потребителите, а правилният, висококачествен дизайн може да ви помогне ефективно да представите своя етос и ценности. Това е най-важното решение за визуален дизайн, което някога ще вземете за вашия бизнес. Ние от EuraWest Technologies  признаваме важността на добре проектираното лого на нашия уебсайт. Визуалните идентичности, които създадохме за нашите клиенти в Eternus Global, бяха доста успешни, позволявайки им да правят неща като:

  • Растеж и развитие на една компания;
  • Нарастващи продажби;
  • Професионализъм и по-видимо пазарно присъствие;
  • Трябва да има последователност в цялата компания;
  • Подобрено междуведомствено сътрудничество;
  • Повишено участие на клиентите.
digital branding, online, strategy, marketing

Предимствата на доброто лого за вашата онлайн маркетингова стратегия

Припомняне

Добре проектираното лого ви прави по-разпознаваеми от вашата целева аудитория, увеличава ангажираността на клиентите и ви помага да се откроите на конкурентния пазар.

Професионален подход

Добрият дизайн предлага на вашия бизнес професионално впечатление и ви помага да се откроите. Професионално проектираното лого е един от първите елементи във всеки план за интернет маркетинг.

Консистентност на марката

Вашата марка ще се вижда навсякъде, от социални медии и подписи на имейл до униформи и знаци на превозни средства. Това обединява марката, като същевременно предава усещане за качество и стойност.

Най-важните компоненти

Цялата ви работа се върти около логото. То осигурява последователно и професионално послание, което привлича нови клиенти и подобрява вашата марка.

Инвестиране в бъдещето

Тенденциите в дизайна и цветовите палитри идват и си отиват, както всички знаем. Ние се стремим да произвеждаме прости, ефективни дизайни, които издържат теста на времето и се доставят във векторен формат за повече яснота и адаптивност.

Изнасяне на вашите концепции на пазара

След окончателен преглед и корекция, вашето завършено лого ще ви бъде изпратено в следните файлови формати: jpeg, psd, png, eps, pdf и ai.

Авторско право и използване

EuroWest Technologies България ще Ви предостави правата върху окончателните проекти след приключване на работата. Гарантираме, че вашата марка няма да бъде използвана без вашето съгласие.

Някои от нашите клиенти

Нашият списък с клиенти е самоочевидно свидетелство за нашите способности. От самото начало възприехме подход на сътрудничество и поставихме ентусиазма си в центъра на всеки ангажимент, независимо дали представляваме стартиращи компании или компании от Fortune 500. От 2003 г. ние работим неуморно за нашите клиенти, постигайки голям успех и изграждайки дългосрочни взаимоотношения.

seo writing, client, online, marketing, agency
search, engine, marketers
web design, search engine
digital branding, online marketing, client
writing, seo, client, online, marketing

Ние сме тук, за да ви помогнем.

Разбираме колко плашещ може да бъде дигиталния свят; без значение колко голям или малък е вашият проект, ние сме тук, за да ви помогнем. Кажете ни как можем да ви помогнем, като се свържете с нас или ни изпратите имейл.