PHP разработчик

PHP е език за програмиране от страна на сървъра (бекенд), който се използва широко. Ще бъдете изненадани да научите, че PHP се използва за бекенд разработка на 78,3 процента от уебсайтовете по целия свят. Езикът за програмиране PHP дебютира през 1995 г. и е сред най-добрите езици за програмиране през последните 25 години. Това не е просто най-популярният език за програмиране сред предприемачите, но когато се ангажирате с водещата фирма за разработка на PHP, ще откриете, че те го харесват заради уникалните му качества.

Това е една от най-популярните технологии за програмиране (frontend и backend) сред професионалните разработчици, според проучване на StackOverflow. Ако мислите да приемете този печеливш език за програмиране за следващия си проект за разработка на уебсайт, ще искате да сте сигурни, че сте избрали най-добрата PHP фирма. Преди окончателното изпитване различни фирми трябва да бъдат тествани и изследвани по различни фактори.

В резултат на това повечето фирми, които са влюбени в популярността на този език за програмиране, ще бъдат облекчени. Нека да разгледаме този подход стъпка по стъпка за намиране на най-добрата фирма за разработка на PHP.

Стъпки за избор на най-добрите PHP фирми за вашия проект:

Стъпка 1: Уверете се, че най-добрият бизнес за разработка на PHP е запознат със следните важни и популярни PHP технологии:

PHP процъфтява на този процъфтяващ пазар поради своята адаптивност. Новите PHP технологии внасят по-добри функции на масата, което улеснява тяхното оцеляване. Като собственик на бизнес, трябва да потърсите най-добрите PHP разработчици. Разгледайте техните познания за PHP рамки, изброени по-долу. IT означава техния опит и експертиза:

Laravel

Една от най-широко използваните PHP технологии е тази рамка. Laravel се използва от 143 312 уебсайта, според най-новите данни. Това е силна рамка поради своя фантастичен ORM и здрав MVC дизайн. Той има силни възможности за кеширане и маршрутизиране. Тази рамка е добър избор, тъй като е удобна за разработчици и позволява бързо разработване на PHP сайт.

CodeIgniter

Това е най-добрият приятел на разработчиците, ако търсят основен набор от инструменти за създаване на пълноценни уеб приложения. Според последните статистически данни CodeIgniter се използва за създаване на 126 535 уебсайта. Това е проста рамка с вградени библиотеки. Силната му производителност и добре написаната документация работят в негова полза. Codeigniter е рамка, която предпочита простотата пред сложните решения.

CakePHP

Ако търсите бизнес за уеб разработка на PHP, който може да създава сложни и масивни уеб програми, уверете се, че има професионалисти в CakePHP. Тази рамка има вградена поддръжка за различни сложни технологии, като AJAX. Предлага се със здрава система за скеле и добре полирани MVC концепции. Често се предлага поради възможността за повторна употреба на кода.

Symfony

Тази PHP рамка се използва от големи уебсайтове като wix.com (503 трафик ранг). Symfony е удобен за потребителя, защото включва много PHP компоненти за многократна употреба за валидиране, сигурност и шаблониране, наред с други неща. Това е една от най-добрите PHP рамки за изграждане на мащабни PHP уеб приложения.

Yii

Yii Framework е популярна PHP рамка за разработване на уеб приложения и API. Според най-новите статистически данни, Yii се използва от 123 917 уебсайта, включително duckduckgo.com, който има 500 милиона гледания месечно. Що се отнася до предимствата, списъкът е безкраен. Бързо кеширане, поддръжка на AJAX, страхотно тестване и лесна настройка са включени. Всичко това позволява на разработчиците на Yii framework да създават високопроизводителни уеб приложения.

Zend Framework

Това е колекция от професионални PHP-базирани програми. Zend се използва най-добре за създаване на уеб приложения на ниво предприятие. Можем да конструираме динамични уеб приложения благодарение на гъвкавостта, предоставена от тази платформа. Това е една от най-устойчивите PHP рамки поради своите многоезични възможности, които позволяват лесно отстраняване на неизправности.

Стъпка 2: Вижте дали тези услуги са достъпни от най-добрите PHP разработчици.

Всеки PHP програмист има възможността да създаде уебсайт. Можете ли да се доверите на всеки един от тях? Няма как, няма как! Трябва да намерите топ фирма за разработка на PHP, която може да предостави широка гама от услуги за уеб разработка на PHP. Следват няколко от тях:

Разработка на CMS с помощта на PHP

PHP се използва в някои от най-популярните системи за управление на съдържанието, като Drupal, Joomla и WordPress. Системите за управление на информация позволяват на потребителите да редактират, публикуват и променят съдържание от едно място. Той също така позволява прости задачи по поддръжка да се изпълняват от същия интерфейс.

Базираните на PHP услуги за разработка на CMS са много търсени за уебсайтове с функции за пазаруване, блогове и новини. Ако се интересувате от този вид разработка на уеб приложения, уверете се, че избраният от вас бизнес за уеб разработка на PHP има опит с базираната на PHP CMS.

Уеб разработка в PHP

Всяка компания трябва да има уникално търговско предложение (USP), което помага на клиентите да ги разпознаят сред тълпата. Може да искате да включите някои уникални функции във вашето уеб приложение. В резултат на това изберете фирма за уеб разработка на PHP, която може да се погрижи за вашите специфични изисквания.

Когато ангажирате екип от PHP разработчици от тази организация, те трябва да могат да разберат вашите нужди и бюджет. Позволете им да работят според нуждите на вашата компания, като им кажете какви функции искате да видите на вашия уебсайт.

Разработка на PHP за електронна търговия

Според прогнозите на Statista продажбите на дребно за електронна търговия се очаква да достигнат 4,927 милиарда долара до 2023 г. Много фирми изглежда печелят от процъфтяващия пазар. Така че, ако мислите за стартиране на магазин за електронна търговия, PHP може да бъде най-добрият вариант, тъй като PHP програмирането гарантира бързо време за зареждане, безупречно превъртане и разширено управление на паметта.

Изработка на корпоративен уебсайт

Конструкцията на корпоративен уебсайт се различава от тази на други уебсайтове. Преди да започнете нов проект, трябва да имате много практически опит. Корпоративните уебсайтове изискват стриктно спазване на нуждите на вашата компания. Освен това, когато наемате уеб разработчици, те трябва да осигурят висок клас сигурност на уебсайта, за да защитят корпоративните данни.

Преди да наемете компания за тази работа, уверете се, че те са изградили корпоративен уебсайт с PHP преди и че техните разработчици са в състояние да осигурят сигурност на високо ниво.

Уеб разработка за портали

Ако искате да създадете уеб портал, ще искате да изберете платформа, която може да се справи с много трафик. Порталът функционира като персонализирана библиотека, която съхранява данни от няколко източника.

За създаването на такъв сайт може да се използва езикът за програмиране PHP. Създаването на шлюз е труден процес, който се нуждае от професионална подкрепа. Ако търсите удобни за потребителя портали, уверете се, че фирмата за уеб разработка има опит с PHP-базирани портали.

Поддръжка и обслужване

Нищо не работи правилно, освен ако не се поддържа и обслужва редовно. PHP уебсайтовете, подобно на хората, се нуждаят от редовна поддръжка, за да работят добре в дългосрочен план. Този аспект е изяснен в наръчника за уеб бизнес на PHP.

Не можете да рискувате да наемете фирма за уеб разработка, която има малък или никакъв опит в поддръжката и обслужването на PHP уебсайт. Уверете се, че техните услуги за поддръжка гарантират, че вашият сайт работи гладко.

Уеб маркетинг с помощта на PHP

Ами ако някой приготвя шоколади всеки ден, но няма кой да ги приеме? Уебсайт, който не се предлага на пазара, е в подобна ситуация. Вашият PHP уебсайт може да не достигне целевата аудитория, ако нямате стабилен маркетингов план.

В резултат на това трябва да определите дали фирмата, която обмисляте, е готова да изведе своите услуги за уеб разработка на PHP на следващото ниво. Ще предоставят ли услуги за уеб маркетинг на PHP? Наемете ги само ако имат добре обмислен маркетингов план за вашия PHP сайт.

Стъпка 3: Потвърдете, че най-добрата компания за разработка на PHP предоставя тези ФУНКЦИИ.

След като завършите първите два етапа, ще можете да стесните бизнесите за разработка на уебсайтове на PHP, които могат да предоставят услугите, от които се нуждаете. Този етап ще ви отведе до организациите, които предоставят най-добрите услуги за уеб разработка на PHP. Следните са характеристиките, които трябва да следите:

Развитие, което е итеративно

Agile PHP уеб разработката е модерен подход, при който клиент и междуфункционални екипи работят заедно в съвместни усилия. И клиентът, и разработчиците имат голяма полза от това.

Ще можете да предоставяте бърза и редовна обратна връзка за тяхната работа, ако наемете PHP разработчици от компания, която следва гъвкавия процес. Освен това винаги ще можете да споделяте мислите си по всяко време по време на процеса на разработка на PHP. След безпроблемното изпълнение на услугите за разработка на PHP, това осигурява сигурност и подобрени резултати.

Сигурност на високо ниво

Всяка конструкция на уебсайт е непълна, ако не е изключително сигурна и никоя компания не може да се конкурира, без да защити личната си информация. Като предприемач, вие трябва да защитите поверителността на вашата концепция и данни.

Каквато и информация да се предоставя между развойния бизнес и вашия екип, трябва да се третира с повишено внимание. Трябва да получите уверение от тях, че всички разработчици, тестери и други професионалисти, работещи по вашия проект, ще пазят данните ви защитени.

Изключително качество

Разгледайте портфолиата на най-добрите PHP разработчици, за да получите представа за нивото на услугата, която могат да предоставят. Освен това, можете да разгледате методологията им за разработка. Няма друг метод, който да гарантира, че продуктът е с добро качество. Ако следват стриктна процедура за контрол на качеството, можете да сте сигурни, че PHP програмирането ще бъде с най-високо качество.

Обширно тестване

Разработката на PHP не е завършена, докато уебсайтът не бъде щателно тестван, преди да бъде пуснат на живо. Необходимо е задълбочено да тествате уебсайта си, за да дадете на потребителите уеб приложение без грешки. Преди окончателното стартиране ще има многостепенно тестване, за да се гарантира, че няма технологични проблеми. Това предотвратява срива на вашето PHP уеб приложение, след като бъде стартирано.

Техническа експертиза

Ами ако избраният от вас бизнес за уеб разработка на PHP не е запознат с най-новите PHP технологии? Това е един от най-критичните проблеми, които се нуждаят от незабавно внимание. Фирмата, която изберете, трябва да може да комбинира програмиране на PHP по поръчка с функционалност от висок клас. Когато наемате PHP разработчици от бизнес като този, можете да сте сигурни, че те са запознати с изброените по-горе рамки и са работили с всички съответни технологии за програмиране.

Стъпка 4: Нека да разгледаме ИСТОРИЯТА на НАЙ-ДОБРАТА компания за разработка на PHP:

Събрахме най-важните критерии, които трябва да вземем предвид, докато оценяваме потенциалните фирми за разработка на PHP в тази фаза. Тези променливи могат да ви помогнат да придобиете представа за цялостната история на компанията. Погледнете:

Експертиза във вашата област

Има много компании за разработка на PHP уебсайтове, които предлагат услуги за разработка на PHP, но не всички от тях имат опит във вашата индустрия. Можете да разберете, като разгледате портфолиото им или директно ги попитате.

Тук има уловка: може да има компании, на които се възхищавате по всякакъв начин, с изключение на факта, че не са работили във вашата индустрия. Няма никаква вреда да се даде възможност на тези фирми за разработка на уебсайтове на PHP, но бъдете сигурни, че са работили по редица проекти, използващи PHP.

Разгледайте уебсайта и портфолиото им.

Никой не може да ви каже толкова много за даден човек или бизнес, колкото той сам. Разгледайте уебсайта и портфолиото на фирма за уеб разработка на PHP, преди да вземете решение. Това ще разкрие много за идеалите, стратегията и професионализма на тяхната компания.

Всяка информация за тях, която те публикуват на собствения си уебсайт, е проверена. Най-надеждният източник на знания е източникът от първа ръка. В резултат на това вземете възможно най-много информация от този източник.

Проучете репутацията на пазара

Случвало ли ви се е да наемете някого, без първо да сте направили проверка? Предишните клиенти на най-големите PHP разработчици винаги ще имат какво да разкажат. Задържането на потребителите е знак за надеждност и превъзходно качество.

Освен това можете да разгледате по-широката пазарна репутация, като разгледате рецензии и оценки в търсачките. Може да получите представа за потенциала на екипа им от тези източници.

Стъпка 5: Задайте тези пет въпроса на служителите на най-добрата компания за разработка на PHP.

Ами ако ученикът никога не зададе въпрос на инструктора? От малки са ни учили, че когато говорим, нещата вървят по-добре. Това важи и за този бизнес урок за уеб разработка на PHP. Като потенциален клиент, трябва да зададете тези 5 въпроса директно на най-добрите фирми за разработка на PHP и ето какво трябва да очаквате в отговор!

1. Предоставяте ли услуги за програмиране на PHP, като използвате усъвършенствания инструментариум?

Идеален отговор: Ние сме наясно, че PHP се актуализира с бързи темпове. Когато става въпрос за предоставяне на услуги за уеб разработка на PHP, нашата компания използва актуален инструментариум. Нашите PHP инженери владеят и имат обширни познания с технологии като PHP 7, MySQL, CSS, HTML5, MongoDB, jQuery и AWS.

2. Ще получа ли PHP уебсайт, който е отзивчив?

Идеален отговор: Да, ние ще разработим уебсайт, който е отзивчив по природа. Нашите програмисти ще гарантират, че всички потребители ще получат възможно най-доброто изживяване. На всички размери устройства навигацията на вашия PHP уебсайт ще бъде гладка.

3. Когато става въпрос за уеб разработка на PHP, какъв метод използвате?

Идеален отговор: Правим всички опити да разберем изискванията на вашата компания. Всеки проект е уникален за нас. Ние използваме гъвкав подход към разработката, което означава, че ще бъдете свързани на всяко ниво. Нашите служители ще се уверят, че нашето персонализирано решение за разработка на PHP е перфектно съобразено с вашите нужди.

4. Ще ми позволите ли да избера стила за моя PHP уебсайт?

Идеален отговор: Ние ще изградим няколко дизайна за вашето PHP уеб приложение въз основа на целите на вашата компания. Ще имате възможност да изберете един от дизайните или да предложите модификации на останалите.

5. Кой е най-добрият начин за мен да общувам с най-добрите ви PHP разработчици?

Идеален отговор: По време на процеса на уеб разработка на PHP вие ще бъдете в контакт с нашите професионалисти. Възможно е да се използват популярни методи за комуникация като Skype или имейл.

Стъпка 6: Оценете избрания от вас бизнес за уеб разработка на PHP въз основа на тези три критерия.

След като сте преминали през горните процедури, за да проверите задълбочено всички потенциални фирми за разработка на уебсайтове на PHP, ще трябва да разгледате някои очевидни факти. Тези характеристики са толкова очевидни, че никога не се споменават в нито един друг наръчник. Преди да направите окончателен избор, от решаващо значение е да проверите най-добрата фирма за уеб разработка на PHP по следните критерии:

Брой хора в екипа

Честно казано, когато става въпрос за определяне на експертизата на фирмата за уеб разработка на PHP, размерът няма значение. Това обаче представлява тяхната автентичност и опит. Ако персоналът им е повече от 100 разработчици, може да сте сигурни, че имат много опит.

Това може също да означава, че има някои разработчици, които са работили във вашата индустрия. С две думи, ако отборът е достатъчно голям, ще имате много вариации. Размерът на компанията за разработка на  PHP уебсайтове говори думи за нейната надеждност и репутация.

Комуникация

Под комуникационните умения трябва да видите дали има някакви езикови или разбирателни предизвикателства между вас, вашия екип или фирмата за разработка на уебсайтове на PHP, която обмисляте да наемете.

Уверете се, че те са наясно с вашите изисквания, цели и идеи. Гъвкавият подход за развитие изисква течен диалог. Комуникацията в реално време ще гарантира, че разработването на приложения ще премине безпроблемно.

Ентусиазъм и Страст

Разработването на софтуер е трудно начинание, което изисква ангажираност и енергия. Нищо не може да се направи правилно или изключително добре без тях. Желанието на разработчиците да работят по вашия проект за уеб разработка на PHP е по-важно от техния потенциал и опит. Ако мислите да наемете персонализиран PHP разработчик, уверете се, че те са развълнувани да работят по вашия проект. Това е единственият метод за постигане на творчески резултат.

Стъпка 7: Направете своя окончателен избор

След като прочетете и изпълните шестте фази, описани по-горе, трябва да имате добро разбиране за това как PHP се развива с течение на времето. Вашата фирма за уеб разработка на PHP трябва да бъде толкова адаптивна, колкото езикът за програмиране PHP.

Екипът трябва да включва професионални PHP инженери, които са добре запознати с всички свързани технологии, както и с най-новите PHP рамки. Не забравяйте, че не наемате фирма за уеб разработка на PHP само за да получите уеб приложение, създадено навреме.

Вашата цел е да получите персонализирани уеб решения, които ще помогнат на вашия уебсайт да се открои от тълпата. Това налага наемането на PHP експерти, които са мотивирани и ентусиазирани да предоставят услуги за разработка на PHP от край до край, съобразени с вашите изисквания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *