digital, marketing, search engine

SEO анализ

Пълният SEO одит на вашия уебсайт може да помогне при планирането на вашата дигитална стратегия.

SEO одит

За фирми и частни лица, които сериозно се стремят да подобрят класирането си в търсачките, SEO одитът е една от първите стъпки. Ние правим пълен анализ на вашия текущ уебсайт и дигитални кампании, включително подробна обяснение на това, което работи и всички области, които изискват незабавна или дългосрочна корекция. С тази нова перспектива ще можете да вземете по-добре информирани решения за това, на кои дейности да дадете приоритет, за да помогнете на вашия сайт да постигне основните си цели.

SEO одитите са резултат от години на дигитален опит и упорити усилия. Те проверяват всички видими, скрити и технически данни на вашия сайт и след като одитът приключи, ние ви представяме отчет, който обобщава резултатите в прост формат. Всички резултати и идеи ще бъдат разделени на секции от нашите професионалисти в планирането и изпълнението на дигитални кампании и тъй като не използваме жаргон, винаги ще отделим време да обясним всичко, което изглежда объркващо.

marketing management, e-commerce, web, design
digital marketing, seo writing, e-commerce, web, designer

Какво точно проверяваме, преди да създадем дигиталната кампания?

EuraWest Technologies България SEO одитите са задълбочени, каквито знаем, че трябва да бъдат. Дигиталните маркетолози не извършват автоматизирани SEO одити и не използват безплатна услуга за SEO одит. Въпреки че безплатният SEO одит може да изглежда привлекателен, той често предоставя подвеждаща или информация извън контекста. Всяко безплатно или автоматизирано решение няма да адресира специфичните характеристики и нюанси на вашия уебсайт и онлайн присъствие.

Всеки от SEO одитите се извършва от член на екипа, който разглежда стъпка по стъпка всеки аспект на вашия уебсайт и неговия технически отпечатък.

Анализът на съдържанието, анализът на дигиталните кампании, SEO на място и извън него, потребителското изживяване и анализът на конкуренцията са включени в нашите отчети, които обикновено са дълги приблизително 50 страници.

Оптимизация за търсачки на място

Първата фаза на всеки одит изследва мета заглавия и описания, 404 грешки, прекъснати връзки между вътрешни и външни сайтове, XML карти на сайтове, маркиране на схеми, структурирани данни и др.

article, writing, full-stack
team work in digital marketing company, web

Оптимизация за търсачки извън сайта

В раздела за SEO извън сайта ще разгледаме вашите дигитални кампании, профил за обратна връзка, канали в социалните медии и споменавания на бранда. Всички интеграции на Google също се проверяват двойно, за да се потвърди, че са настроени и настроени правилно.

teamwork, article writing, assistance, seo

Потребителски опит

Успехът на вашия уебсайт е право пропорционален на качеството на изживяването на потребителите. В тази фаза на изследването разглеждаме мобилната версия, ефективността на страницата и дейностите на настоящите ви потребители и клиенти.

Анализ на съдържанието

Всеки уебсайт трябва да съдържа висококачествен материал, включително текстове, изображения и видео. Търсим ключови думи, дублирани копия, оптимизация на изображения и видео, както и бъдещи препоръки за материали.

website, development

Анализ на конкурентите

Анализът на конкурентите е задълбочена оценка на другите фирми на вашия дигитален пазар. Това ви позволява да взимате информирани решения относно вашите дигитални инициативи и да генерирате или купувате ново съдържание, за да изпреварите конкуренцията.

search, engine, marketers, web, designer

SEO оптимизация на сайта

Практиката на „пълнене на ключови думи“ се използва за подобряване на отделните страници на уебсайта, за да се подобри класирането му в търсачките (SEO). Когато става въпрос за SEO на сайта и извън него, всичко е свързано със съдържанието и HTML кода на уеб страницата.

Разделът от одита разглежда редица SEO фактори на сайта, които са еднакво важни. Само няколко примера включват мета заглавия и описания, индексиране от страници с резултати от търсачките (SERP), неработещи връзки (404) и дали е разработена XML карта на сайта и как е била зададена.

Като част от SEO одита, ние търсим да определим дали маркирането на схемата на вашия сайт и други форми на структура на данни са били правилно внедрени, както и дали има някакви възможности за подобряване на вашата дигитална стратегия, които са били пренебрегнати.

 • Мета-описания
 • Описания в мета таговете
 • 404 Грешки в URL
 • Покритие на структурния индекс
 • Вътрешни връзки Които са счупени
 • Външни връзки Които са счупени
 • Карти на сайтове в HTML
 • Карти на сайтове в XML
 • Robots.txt /Маркиране на схема
 • Извън сайт за съхранение на структурирани данни SEO

SEO извън сайта

SEO извън сайта се отнася до дейности, които се извършват извън вашите уебсайтове, като изграждане на връзки, социални мрежи и медийни споменавания на вашата фирма.

По-специално, тази стъпка от одита разглежда самото име на домейн, като се фокусира върху авторитета на домейна и всякакви потенциални корекции.

За да предложат на вашия сайт по-чист, по-ефективен дигитален профил, нашите специалисти по дигитални кампании проверяват текущото състояние на обратните връзки на вашия уебсайт, включително всички счупени, нови или изгубени връзки. Анализът на цитирането също е включен за намиране на всякакви онлайн препратки към марката, както и всяко съдържание, което трябва да бъде почистено, и нови маркетингови възможности. Ние също така предоставяме одит на социалните медии, за да ви помогнем да оптимизирате своите комуникационни канали, насочени към клиентите.

Google Tools

И накрая, гледаме дали всичките ви инструменти на Google (Анализ, Search Console и Мениджър на маркери) са калибрирани правилно и дали има някакви допълнителни функции, които биха могли да са от полза за вашия уебсайт.

 • Google Search Console
 • Счупени обратни врзъки
 • Авторитен на домейна
 • Възраст на домейна
 • Обратни връзки от нови източници
 • Обратни връзки, които са били загубени
 • Анализ на цитати от социалните медии
 • Google Analytics
 • Ефекти от актуализациите на алгоритъма на Google върху мениджъра на маркери на Google
 • Взаимодействие с потребителя

Дигитална кампания

Не всичко е в привличането на повече трафик към вашия уебсайт, когато става въпрос за дигитални кампании. Помислете какво се случва, когато посетител или потенциален нов клиент дойде на уебсайта ви и започне да разглежда. Ако клиентите не харесват това, което виждат, когато дойдат, е безполезно да харчите време и пари за SEO, за да привлечете трафик.

В тази фаза на нашият задълбочен анализ разглеждаме как работи вашият уебсайт и дали работи правилно на всички устройства и браузъри. Ние разглеждаме колко бързо се зарежда вашето съдържание и виждаме дали има някакви подобрения, които могат да бъдат направени, така че потребителите ви да не чакат. След това, използвайки цялата ви информация, нашите специалисти по дигитални кампании анализират как клиентите ви използват вашия сайт, какво гледат, какво купуват и колко дълго остават. Това предоставя на нас и на вас много ясни индикатори за това какво функционира и какво не.

 • Оптимизация за мобилни устройства
 • Производителност и скорост на страницата
 • Bounce rate
 • Местоположения на потребители
 • Потребителски изживявания
 • Страници, от които напускат
 • Реализации и цели
 • Анализ на съдържанието

Одит на съдържанието

Уместността на съдържанието на уебсайта към дигиталната стратегия не може да бъде надценена. Материалът трябва да бъде изключителен във всяко едно отношение, ако искате да спечелите класацията в търсачките. Той фокусира, мотивира и вдъхновява всички нас.

Екипът от експерти по дигитални кампании извършва проучване на ключови думи и преглежда цялото ви текущо съдържание като част от нашия одит на съдържанието, за да гарантира, че вашият сайт говори на правилната аудитория. Ние също така проверяваме уебсайта за дублирано съдържание, което може да причини проблеми, и препоръчваме целеви страници, за да привлечем по-целенасочени посетители. Ние проверяваме всяко видео и изображение на вашия сайт за правилна оптимизация, както и даваме предложения и идеи за бъдещо съдържание, което може да ви помогне да се класирате по-високо.

 • Целеви страници
 • Дублирано съдържание
 • Изследване на ключови думи
 • Анализ на ниво страница
 • Анализ на копи
 • Анализиране на изображения
 • Съдържание и медии
 • Видео одити
 • Анализ на конкурентите

Анализ на конкурентите

Анализирането на дигиталните кампании на конкурентите е чудесен начин да видите как се представят вашите и къде могат да се направят подобрения.

Изучаването на силните и слабите страни на вашите конкуренти ще ви позволи да видите възможностите и заплахите и да реагирате съответно от позицията на знание. В този раздел разглеждаме авторитета на домейна на вашите конкуренти, профилите за препратки и социалните сигнали, наред с други неща.

Конкуренти може да са уебсайтове, които се класират по-високо в SERP от вашия, а не преки бизнес конкуренти. Обикновено ще поискаме списък с вашите конкуренти, но можем да предоставим и наш собствен, ако смятаме, че е необходимо. Това е нещо, което сме виждали много под Eternus Global.

Действия и предложения

След приключване на SEO одита, нашите специалисти по дигитален маркетинг ще насрочат телефонно обаждане или среща лице в лице, за да прегледат констатациите.

SEO е труден за научаване и отнема време и усилия, за да го направите правилно. Ще прегледаме всичко, което открием, и ще разгледаме всички проблеми, които имате относно текущото състояние на вашия уебсайт.

В края на всеки доклад за SEO одит предоставяме списък с препоръчани задачи. Те ще бъдат обсъдени по важност, като се започне с всички критични предизвикателства и се премине към тези, които са необходими за постигане на целите на вашата дългосрочна дигитална кампания.

Можете да извършите одита и да завършите работата на сайта, след като се консултирате с нашия екип, или ние можем да ви помогнем с толкова, колкото позволява бюджетът ви. Ако искате да приложим препоръките от доклада в действие, ще създадем дигитална кампания, която описва действията месец по месец. Това може да бъде разпределено за определен период от време, за да се гарантира, че проектът се движи с темпо, което е удобно за вас и вашата организация.

Обадете се, ако смятате, че вашият сайт може да се възползва от пълен SEO одит и ние ще ви преведем през процеса, разходите и положителните резултати, които са постигнали предишните ни клиенти.

 

Започнете сега с дигитална кампания

За да попитате за един от нашите SEO одити, моля, попълнете формуляра по-долу. Ще се радваме да поговорим за вашата дигитална кампания с вас по имейл, телефон или лично.

Често задавани въпроси

SEO одитът е решаващ аспект за управлението на успешен уебсайт и поддържането на вашата SEO стратегия. Рискувате да застрашите дигиталното присъствие на сайта си и да загубите реализации и кликвания, ако не провеждате чести одити.

SEO одитът се фокусира върху техническите аспекти на вашия уебсайт. Разглеждаме данните и информацията на вашия уебсайт, за да видим как можем да подобрим вашето SEO и класиране в търсачките. Мобилната оптимизация, например, е важен SEO компонент, който може да повлияе на степента на отпадане, времето за зареждане и реализациите.

Инструментите за SEO одит станаха все по-важни в дигиталния маркетинг, тъй като алгоритмите на търсачките стават все по-сложни.

SEMRush, Ahrefs и SpyFu са три от най-добрите инструменти за SEO одит, достъпни онлайн. Можете, разбира се, да се свържете с местна фирма за дигитален маркетинг, която е специализирана в SEO одити за компании и организации.

Когато външен сайт публикува връзка към вашия уебсайт, това е известно като входяща връзка. Тъй като препратките се използват от алгоритмите на търсачките, за да определят кой има правомощия в даден проблем, наличието на обратни връзки, които връщат посетителите обратно към вашия уебсайт, е от решаващо значение за вашето SEO класиране.

Преди всичко беше свързано с броя на входящите връзки, които сте имали. През последните години търсачките започнаха да дават приоритет на качеството над количеството. В резултат на това наличието на хиляди спамни, нискокачествени връзки е много по-добре за вашето SEO, отколкото да имате връзки от уважавани (и подходящи) уебсайтове.

Можете да проверите вашето SEO класиране с помощта на различни уеб инструменти. Просто въведете името на вашия домейн и термина, който искате да проверите. Органът на вашия домейн, както и всички други подходящи показатели, ще бъдат показани от избрания от вас инструмент.

SEMRush и Ahrefs са два инструмента, които предлагаме за този подход.

Вашият SEO подход е изграден върху четири основни стълба, които все още са от решаващо значение за вашата цялостна дигитална стратегия.

Техническото SEO се отнася до това колко добре вашият материал е обходен и индексиран.
Материал — Уверете се, че уебсайтът ви има подходящо, висококачествено съдържание.
SEO на място – гарантира, че вашият уебсайт и всяка отделна страница, включително вашето съдържание, са оптимизирани за търсачките.
Извънсайтово SEO – Създаване на авторитет във вашата област, така че търсачките като Google и Bing да ви класират по подходящ начин.

Можем да ви помогнем с вашето SEO, ако имате нужда от допълнителна помощ. Можем да предложим на вашия уебсайт дигитален тласък с ефективен план за SEO, който наистина работи, ако използваме тези четири ключови стълба.

Пълната видимост на страница в социалните медии, включително споделяния и харесвания, се нарича социален сигнал. В SEO социалните сигнали действат подобно на препратките, тъй като допринасят за класирането в органичното търсене на страницата.

Local SEO е метод за оптимизация за търсачки, който помага на компаниите и организациите да се показват по-забележимо в резултатите от местното търсене.

Местното SEO е полезно, ако вашата компания има физическо присъствие или предоставя услуги в определен регион.

Някои от нашите клиенти

Списъкът с клиенти, които имаме, говори сам за себе си. Представяхме всичко от стартиращи фирми до организации от Fortune 500 със същия партньорски подход и страст в основата на всеки ангажимент от самото начало. Ние посвещаваме сърцата и мозъците си на нашите клиенти всеки ден от 2003 г., генерирайки невероятен успех и развивайки трайни партньорства.

digital marketing, client
search, engine, marketers
web design, search engine
digital branding, online marketing, client
writing, seo, client, online, marketing
digital marketing strategy, client, full-stack
online, marketing
web, design, client

Ние сме тук, за да ви помогнем.

Разбираме колко плашещ може да бъде дигиталния свят; без значение колко голям или малък е вашият проект, ние сме тук, за да ви помогнем. Кажете ни как можем да ви помогнем, като се свържете с нас или ни изпратите имейл.