Нашите услуги

Решения за онлайн маркетинг, които са едновременно креативни и ефективни за вашата компания

Как можем да ви помогнем с онлайн маркетинга?

Ние осъзнаваме колко плашещ може да бъде дигиталния свят и сме тук, за да помогнем, без значение колко голям или малък е вашият проект. Свържете се с нас или ни пишете имейл, за да ни уведомите как можем да ви помогнем с уеб маркетинга.

Дигитален маркетинг

Всъщност всичко зависи от планирането и стратегията. Това е особено важно, ако се опитвате да постигнете целите на вашата компания чрез интернет. Въпреки това, тъй като дигиталните нужди на клиентите се променят ежедневно, нашите знания и опит може да са полезни за вашия бизнес. Можете да спечелите от ангажирането на вашата целева аудитория и генерирането на потенциални клиенти и приходи, стига да проектираме умни методи за интернет маркетинг.

Уеб разработка

Уеб дизайнът и разработката са в основата на всичко, което правим. Това означава, че работим върху уеб-базирани и мобилни приложения във всичките им форми. Всичко това изисква голяма степен на знания и прецизност, както и години опит. Разбира се, нашите единствени по рода си, ръчно изработени и сложни онлайн решения са точно това, което вашият бизнес и клиенти изискват.

SEO

Разбирането как се държат клиентите ви онлайн е без съмнение от решаващо значение за SEO. Нашите PPC реклами са добре управлявани и бързо осигуряват високо насочени посещения на вашия уебсайт. Като цяло те не се влияят от търсачките, които използват, устройствата, които използват, или действителното им местоположение. PPC рекламата може да се използва във връзка с цялостната ви SEO стратегия.

Платени медии

Маркетингът в търсачките (SEM) или Pay-Per-Click (PPC) в Google Ads, Google Shopping Ads и Bing Ads, наред с други платформи, са примери за платен интернет маркетинг. EuraWest Technologies България, от друга страна, разполага с хора, технологии и стратегия, за да поддържа вашата спонсорирана дейност за търсене в челните редици на дигиталните иновации.

Създаване на съдържание

EuraWest Technologies България може да ви помогне да изградите и изпълните систематичен план за маркетинг на съдържание, който ще гарантира, че вашата целева аудитория е привлечена, ангажирана и задържана. В крайна сметка този вид насочена дейност води до повече хора, които посещават уебсайта ви, повече потенциални клиенти и повече продажби.

Услуги за графичен дизайн

Те предоставят голямо разнообразие от услуги за графичен дизайн, за да ви помогнат да се откроите във вашите инициативи за интернет маркетинг. Брошури, дизайн на лого, ливреи, корпоративна марка и дизайн на канцеларски материали са само някои от услугите, които можем да предоставим. Имайки това предвид, можете да разчитате на нас за всички изисквания на вашия бизнес, включително печат.

Нашите клиенти

Като компания за дигитален маркетинг, ние от EuraWest Technologies България предоставяме голямо разнообразие от иновативни услуги, за да помогнем на нашите клиенти да се откроят от конкуренцията.

seo writing, client, online, marketing, agency
online, marketing
social, marketing
web, design, client
web design, search engine
online, marketing
writing, seo, client, online, marketing
online, marketing
digital, marketing, partner

„Невероятно съдържание, отзивчив дизайн и качествена работа!“

„Услугите на този екип са солидни. Имаше много изследвания и мисли в крайния им продукт и той беше завършен навреме.“
Impact Management Group
United States

Искате ли да започнете онлайн маркетингов проект с нас?

Ние сме съставени от различни хора с различен набор от умения от създаване на съдържание, стратегии за планиране и управление на хора в дигитален пейзаж. Всяка роля в организацията преследва различни цели, но се насочва към обща цел, успешна и печеливша дигитална маркетингова кампания. Говорете с нас, за да научите как можем да подобрим вашия бизнес.