digital, marketing, search engine

Маркетинг в социалните медии

С голямо разнообразие от услуги, нашата добре организирана фирма за маркетинг в социалните медии ще ви помогне да изведете вашата компания на следващото ниво.

Маркетинг в социалните медии

За да създадете изключително успешна стратегия в социалните мрежи, не е достатъчно да публикувате няколко публикации в социалните мрежи и да се надявате на най-доброто. Маркетингът в социалните медии успешно съчетава наука и естетика и трябва да бъде част от по-широка дигитална кампания. Представянето на вашата компания на и извън сайта е силно свързано с креативна, ангажираща и много успешна маркетингова кампания в социалните медии, а стратегията ви за социални медии може да бъде приложена на редица платформи, включително Facebook, Twitter, Instagram и YouTube. EuraWest Technologies България е компания за маркетинг в социалните медии, която може да помогне с всички тези и други проблеми. Под Eternus Global имаме много опит в планирането и прилагането на маркетингови стратегии.

digital marketing strategy

Как агенция за маркетинг в социалните медии може да помогне на моя бизнес?

Агенция за социални медии

Ако се върнете 10 години назад, социалните медии все още бяха в начален стадий. Въпреки това, с напредването на дигиталния свят се появиха други канали и социалните медии се развиха значително. Въпреки че популярността им расте, маркетингът в социалните мрежи се смяташе за лукс, който малцина могат да си позволят. Сега те са необходим компонент от всеки успешен план за входящ маркетинг и никой бизнес не трябва да бъде без тях.

В днешния технологичен онлайн свят потребителите очакват да видят марки и компании от всички нюанси в социалните медии. Те също така очакват да бъдат включени и възприемчиви във взаимодействието си с тях. В резултат на това, ако вашият бизнес иска да има силно и значимо онлайн присъствие, той трябва да спре да създава съдържание, само за да постави отметка в квадратчето. Вместо това трябва да отделяте ресурси за ежедневен контакт, за да увеличите осведомеността за марката – нещо, което много компании все още не успяват да направят адекватно.

С експертния екип на EuraWest Technologies България по маркетинг в социалните медии можете да сте в крак с всички най-нови тенденции в социалните медии, докато ние ви помагаме да проектирате своята маркетингова стратегия. Нашият екип от маркетолози ще увеличи вашите последователи и ще ги превърне в посветени клиенти за цял живот, ангажирайки ги с интригуващо съдържание.

Докато правим това, ние ще инвестираме нашите умения в създаването и администрирането на всички ваши спонсорирани маркетингови програми в социалните медии, всички от които са насочени към генериране на висококачествени потенциални клиенти за вашата компания.

„Потребителите прекарват средно по три часа всеки ден в социалните медии и пишат съобщения.“

content, SEO, digital, marketing, social, media
branding, digital, marketing, social

Управление на социалните медии

Управлението на социалните медии е процесът на създаване, качване и оценка на съдържание в платформи за социални медии като Facebook, Instagram, LinkedIn и Twitter.

Интерен е всичко, от което се интересува екипът ни от маркетолози в социалните медии. Те остават в крак с най-новите тенденции и са в състояние да ви помогнат да постигнете целите си в социалните медии.

Ще създадем план за социални медии въз основа на преглед на вашите социални медии (ако имате такива). Всеки месец нашата агенция за маркетинг в социалните медии ще създава съдържание за вашите канали и ще следи статистиката ви, за да осигури максимално взаимодействие и непрекъсната комуникация с вашата аудитория.

Ще използваме най-добрите инструменти за анализ, за ​​да проследяваме показатели, харесвания, ангажираност, кликване и проценти на реализация, за да оценим колко ефективна е стратегията. Въз основа на тази информация ще адаптираме стратегията си, за да гарантираме, че сме насочени към вашата целева демографска група.

Целта на стратегията за социални медии е да създаде глас, който допълва останалите цели на вашата компания. Ще се срещаме редовно, за да обсъдим как вървят нещата и да обмислим начини за укрепване на вашата стратегия.

Все още ли не сте осъзнали колко важни са социалните медии? Една от стратегиите за социални медии на нашите клиенти наскоро беше преразгледана и имаше значително влияние върху тяхната компания. Трафикът на сайта се е увеличи с 220% през годината, органичното търсене се увеличи с 63%, социалните сесии са се увеличили със 192%, социалните реализации са се увеличили с 80%, а изпълненията на целите са се увеличили с 80%.

За да научите повече за това как управлението на социалните медии може да ви помогне да постигнете вашите бизнес цели, свържете се с член на фирмата ни за маркетинг в социалните медии сега.

Какви пътища използваме за комуникация?

Facebook

Facebook, най-старата, но най-популярна социална мрежа в света, продължава да увеличава популярността си по целия свят. Можете да се възползвате от потенциала му като бизнес по редица методи, като например чрез изграждане на професионална бизнес страница, извършване на маркетинг след повишаване и използване на реклама. Всъщност Facebook има такъв монопол върху социалните медии, че няколко бизнеса избират да го използват, вместо да създават свой собствен уебсайт. Въпреки че не го препоръчваме, той подчертава силата на Facebook.

Twitter

Twitter е отличен подход да изведете маркетинга си пред по-млада аудитория и да го споделите. Поради ретуитове личните и бизнес туитовете имат потенциала да станат „viral“, позволявайки на съдържанието ви да достигне до милиони хора. Ретуитовете са страхотен подход за разпространение на вашето послание, това е чудесен начин да разпространите посланието си, като същевременно оставите личността на вашата марка да блесне. Въпреки че проследяването на знаците може да е трудно – всеки туит има ограничение за знаци от 250 знака (включително интервали) – нашият екип има няколко техники в ръкава си, за да помогне.

LinkedIn

LinkedIn, сайт за социални мрежи, фокусиран върху бизнеса, предлага професионална платформа за работа в мрежа с други компании и лица. Потребителите му все още го използват предимно за качване на текстово съдържание с изображения, но вече позволява видео. Това е отличен начин да популяризирате себе си и вашия бизнес пред глобална B2B аудитория чрез спонсорираното рекламно съдържание, без да се налага да предприемате голяма, независима маркетингова кампания.

Instagram

Въпреки факта, че Instagram е собственост на Facebook, той е напълно автономна платформа. Това е уебсайт за споделяне на снимки и видео с редица филтри и инструменти за редактиране, който ви позволява да споделяте интересно и висококачествено съдържание с вашите последователи. Instagram се използва предимно от по-младо поколение, като потребителите са на възраст до 45 до 50 години. Това ви дава много свобода на действие, когато става въпрос за привличане на вашата целева аудитория, особено ако използвате тяхното спонсорирано популяризиране на съдържание.

Какъв е процесът на използване на нашата услуга за маркетинг в социалните медии?

Маркетингов план за социални медии

Необходима е добре обмислена стратегия за всяка ефективна маркетингова кампания в социалните медии от самото начало. Фирмата ни за маркетинг в социалните медии ще създаде профил на клиентите ви, които са идеални за вашия бизнес, както и стратегия за съдържание, която е съобразена с техните индивидуални нужди и предизвикателства. Ние ще следим вашите профили и ще ги подобрим, за да можете да общувате директно с потенциални клиенти в бъдеще.

Растежът на вашата общност

За да изпълните успешен маркетингов план в социалните медии, трябва да направите повече от просто да предоставите съдържание на своите последователи. Те смятат, че контактът лице в лице е ефективна техника за установяване и укрепване на взаимоотношенията с клиентите. С услугата за управление на взаимодействието ние ще се стремим да развиваме вашата общност, като увеличаваме обхвата и излагането на марката ви с всяка публикация, като завършена фирма за маркетинг в социалните медии.

Създаване на съдържание

Способността да създавате съдържание за споделяне е от съществено значение за успеха в социалните медии. Можем да влезем в данните за вашата индустрия и аудитория, за да разкрием съдържание, с което вашите последователи искат да се ангажират – и да споделят. Докато работим по него за вас, ще включим основни вътрешни връзки за SEO и динамични призиви за действие, така че да извлечете максимума от всяка публикация.

Платен маркетинг в социалните медии

Платеният маркетинг в социалните медии е мощен инструмент не само за популяризиране и разпространение на вашето съдържание сред вашите фенове, но и за хиляди други хора. Въпреки това, разпознаването на вашето спонсорирано съдържание означава повече, отколкото изглежда на пръв поглед. За щастие, нашите експерти в социалните медии имат знанията и опита да се справят с всички ваши спонсорирани кампании и да ги насочат към вашата целева демографска група.

За вашето SEO, използвайте маркетинг в социалните медии

Знаете ли, че фирма за маркетинг в социалните медии може да ви помогне с подобряването на вашата SEO оптимизация? Не сте сами, но има допълнително предимство: вашето уеб SEO може да помогне и с маркетинга в социалните медии. Те работят най-добре заедно и екипът ни може да ви помогне да подобрите резултатите си, като създаде оптимизиран за търсачки социален материал, разбиращ ключови думи. Те също така ще разпространят информацията за вашето съдържание до по-широка аудитория, което ще доведе до повече потенциални клиенти и реализации в мрежата.

Отчети и анализи

Може да е трудно да се изчисли възвръщаемостта на инвестициите (ROI) за някой от вашите канали в социалните медии, но със сигурност е изпълнимо. Нашият екип има експертизата и опита, за да ви предостави подробни данни и анализи за всяко харесване, следване и публикация във вашите акаунти в социалните медии, както и как те влияят върху представянето на вашата компания в реално време. Като ги наблюдаваме, можем да правим промени и корекции, за да ви осигурим по-голяма възвръщаемост на инвестициите, и ще ви държим в течение по пътя.

Усилване в социалните медии

В натоварения дигитален свят е трудно да останеш забелязан. Възможно е работата ви да бъде пренебрегната, ако не се откроява или не достигне до правилната публика. Ето защо една динамична стратегия трябва да бъде придружена от завладяващо, споделяно съдържание.

Стратегията за маркетинг на съдържанието може да е насочена към генериране на потенциални клиенти, повишаване на осведомеността за марката или просто споделяне на вашето собствено съдържание. Повишеното усилване на социалните медии, от друга страна, прави точно това: разпространява вашата информация по повече канали, което ви позволява да достигнете до повече хора и потенциални клиенти.

Можете да се откроите от конкурентите си, като предоставите подходящо и полезно съдържание на аудиторията си, като същевременно установите доверие като експерт във вашата област. Докато изпълнявате целите си за маркетинг на съдържанието, всичко това допринася за достигането на нови висоти на вашата марка.

Грижа за вашия публичен имидж

Ще включим стратегия за управление на репутацията във вашите кампании, за да ви помогнем да изградите силен имидж на марката, който вашата целева аудитория свързва с качество и надеждност.

Защитата на вашата дигитална репутация е по-важна от всякога, тъй като все повече фирми идват онлайн и са по-отворени и прозрачни от всякога – и това е мястото, където можем да ви помогнем. Като общуваме с вашата аудитория и се занимаваме директно с тях, нашата маркетингова услуга в социалните медии може да адресира всякакви запитвания, оплаквания, въпроси или коментари от ваше име.

Как ще защитим доброто ви име?

Ние не оставяме камъка необърнат, когато става въпрос за проучване на нови канали и възможности за разрастване на вашата марка и взаимодействие с нови потребители, благодарение на нашия опит в маркетинга в социалните медии. Можем да научим за предпочитанията, нуждите и предизвикателствата на вашите клиенти – както и за това, за което говорят – и да получим ценна информация за всякакви тенденции в индустрията.

Екипът ни може да ви помогне да укрепите вашата дигитална репутация, като надградите текущото доверие и авторитет на вашата марка.

Реклама в социалните медии

За превръщането на потенциалните клиенти в потребители социалните мрежи са много успешна рекламна стратегия. Въпреки това, тъй като те са безплатни за достъп, платформите за социални медии се нуждаят от пари, за да останат на повърхността. В резултат на това инвестирането в усъвършенстван целеви маркетинг е изпитана маркетингова техника, която може да осигури широк глобален обхват и дори по-големи резултати. Ще ви помогнем да идентифицирате правилните клиенти на правилните места и да се ангажирате ефективно с тях.

Сегментиране на аудиторията

Ефективният платен маркетингов план в социалните медии изисква разбиране на процеса на сегментиране на вашата аудитория в групи въз основа на предварително зададени демографски данни или сегментиране на аудиторията. Използвайки комбинация от данни от 1-ва и 3-та страна, професионалистите в бизнеса за маркетинг в социалните медии изследват основните социални мрежи, за да определят къде вашата целева клиентела е най-активна. След това създаваме единствено по рода си съдържание, което е подходящо за въпросната платформа и демографски признак.

Създаване на реклама

Екипът от креативни дизайнери и маркетолози може да създаде ефективни текстови или графични онлайн реклами за вашите целеви групи във всяка социална мрежа. Могат да бъдат включени допълнителни технологични функции, като видео за генериране на потенциални клиенти или базирани на емисии реклами за оптимално ангажиране.

Акаунти, които обхващат няколко платформи

Не е толкова просто, колкото изглежда да настроите профили и да провеждате маркетингови кампании в социалните медии във всичките ви платформи. Всичко от настройката на акаунта до насочването към аудиторията и последователността на марката може да се обработва от нашия екип.

Оптимизиране на бюджети и оферти

Чрез смесване на пълън набор от инструменти с нашия професионален опит и ноу-хау, ние можем да оптимизираме и ограничим предварително предвидените дневни бюджети и оферти до правилното ниво спрямо вашите KPI. Осигуряване на постоянна висока ефективност и разнообразна селекция от алтернативи за успех на кампанията.

Оптимизация на реклами

След като вашите реклами са активни, ние продължаваме да работим с вас. Ние следим всяка целева група, редуваме реклами, за да избегнем претоварване с реклами, и тестваме различни видове реклами и формати във всяка кампания, за да гарантираме, че получавате най-добро представяне на всяка платформа.

Проследяване и отчитане на рекламните реализации

Когато всички ваши спонсорирани реклами се показват във всичките ви социални канали, ние поддържаме проследяване на ефективността им за вас, като осигуряваме задълбочено наблюдение на реализациите и отчитане за всяка от тях. По този начин ще можете да проследявате напредъка им във всички медии, включително настолни и мобилни устройства.

Често задавани въпроси

Социалните медии трябва да бъдат голяма част от всяка стратегия за дигитален маркетинг. Просто, управлението на социалните медии означава да следите вашето онлайн присъствие, както и съдържанието, публикувано в каналите на социалните медии на вашата компания. Отнема повече от просто публикуване във Facebook или Twitter от време на време и надежда за най-доброто, когато става въпрос за управление на социалните медии. Целта на доброто управление на социалните медии е да предостави информативно съдържание, с което вашата аудитория ще иска да се свърже. Наемането на консултант за социални медии за управление на вашите акаунти може да ви помогне да увеличите видимостта и обхвата си онлайн. Агенция за социални медии ще създаде стратегия за социални медии за вашия бизнес, както и план за споделяне на съдържание кога и къде ще бъде споделено. Мениджърът на социални медии ще отговори и ще се ангажира с вашата аудитория, след като те са взаимодействали с вашето съдържание, след като то е било пуснато.

Като част от услугите си за управление на социалните медии, агенция за социални медии ще изгради и платени рекламни кампании в социалните медии. Създаването на персонализирана реклама за определени демографски данни може да помогне на фирмата ви да получи по-голяма онлайн експозиция и да привлече нови клиенти.

Възможността да проследявате напредъка си във времето е решаваща част от управлението на социалните медии. Проучването на данните за вашите социални медийни платформи и количеството взаимодействия, които получавате в различно време, е най-лесният начин да видите как усилията ви влияят на бизнеса ви. Проследяването на ефективността ви може да ви помогне да разкриете области, в които трябва да подобрите и да проучите възможности, които не сте обмисляли преди.

Когато става въпрос за създаване на завладяващ материал за социалните медии, нашите служители имат широк спектър от таланти и способности. Нашите експерти в социалните медии ще разработят стратегията на вашата фирма за социални медии и ще ви помогнат да достигнете до вашата целева аудитория и да разширите бизнеса си. Нашите експертни графични дизайнери могат да създават визуално привлекателни произведения на изкуството и визуализации за вашите публикации в социалните медии.

Ние правим задълбочена проверка на присъствието ви в социалните медии. Вашата целева аудитория, нейните интереси и кои социални медии са най-подходящи за вашето съдържание се определят от нашите одити на социалните медии. Докато не разполагаме с тези данни, можем да създадем ефективна стратегия за социални медии. Този план диктува съдържанието, което споделяте в акаунтите си в социалните медии.

За нас всичко е свързано с изграждането на вашата общност и откриването на иновативни причини за поддържане на интереса на вашата аудитория към вашето съдържание. Използваме безплатни и платени сайтове за социални мрежи. Той разширява аудиторията ви и ви позволява да споделяте съдържанието си с хора, които може да не са запознати с марката, но са ангажирани с продуктите и услугите, които предлагате.

Ние разполагаме с инструментите и ноу-хау, за да ви предложим подробни данни за успеха на вашите социални медийни платформи и влиянието, което те оказват върху вашия бизнес.

Няма универсална цена за маркетинг в социалните медии. Ако използвате фрийлансъри или бизнес в социалните медии, изборът значително влияе върху резултатите ви. Докато фрийлансърът вероятно ще стане по-малко евтин, агенция за социални медии ще ви предложи достъп до цял екип от професионалисти с различни набори от умения, които ще си сътрудничат, за да създават висококачествено съдържание за вашите канали в социалните медии. Няма универсална стратегия за социални медии. Тъй като ние сме агенция за социален маркетинг, ние можем да приспособим всяка стратегия за социални медии към специфичните нужди и цели на всеки клиент.

Ако сте сериозни за използването на социалните медии, за да ви помогнат да постигнете бизнес целите си, ще ви е необходима стратегия за социални медии. Освен това трябва да включва съдържанието, което искате да създадете и къде ще бъде пуснато. Разбирането на това какво правят другите фирми във вашата индустрия със социалните медии и защо бихте могли да се присъедините към тях изисква много планиране и проучване.

Откриването кои платформи и видове съдържание са най-ангажиращи за вашата целева аудитория, трябва да бъде фокусът на вашето проучване. Отчитането на многото налични възможности за работа в мрежа е основно съображение при създаването на стратегия за социални медии за вашия бизнес. Платформите за социални медии помагат да общувате и да развивате взаимоотношения с други компании и да чатите и да се свързвате с вашите потребители.

Фирма за социални медии може да ви помогне да намерите идеалния начин да се маркетирате в мрежата и да повишите видимостта и връзката си с потенциалните си клиенти.

Наличието на добре обмислен план за съдържанието, което ще създадете за социалните медии, може да ви помогне да постигнете целите на вашата компания. Това е подобно на това как строителят следва дизайна на архитект, докато строи къща. Те не просто се появяват на празно поле и започват да строят. Ясен план за това как, защо и какво трябва да се направи, за да успеете, изисква щателна подготовка от група хора с различни умения. Стратегията в социалните медии е пътна карта за постигане на целите на вашата компания чрез редовно предоставяне на полезно съдържание за повишаване на ангажираността и осведомеността за марката.

Докато произвеждате по-висококачествено съдържание в социалните медии, вашата марка ще се превърне в авторитетен източник на информация не само за вашата целева аудитория, но и за ботовете на търсачките. Страхотната стратегия за социални медии трябва да бъде част от вашата цялостна стратегия за оптимизация на търсачките (SEO). Споделянето на връзки към вашия уебсайт в социалните медии може да помогне за привличането на трафик към него. Когато трафикът и нивата на ангажираност на вашия уебсайт се увеличат, ботовете на търсачките го разглеждат като източник на интригуващо и подходящо съдържание. В резултат на това това ще има положително въздействие върху рейтинга на вашата търсачка. Колкото по-активни сте в социалните медии, толкова повече ще бъдете разглеждани като надеждна компания, което ще подобри авторитета ви в индустрията и резултатите от търсенето.

Една добре обмислена стратегия за социални медии може потенциално да ви спести време. Ако можете да планирате публикации предварително, ще бъде по-лесно да публикувате последователно и да създадете навик. Това не само ще ви помогне да решите какво да публикувате в социалните медии всеки ден, но също така ще уведоми вашите последователи кога да очакват ново съдържание. Колкото повече вашите последователи ви виждат да публикувате в определени часове в определени дни, толкова повече ще очакват да видят вашето съдържание по това време.

Социалните медии започнаха да оказват огромно влияние върху това, което купувате и от кого го купуваме през последните години. Ако имате солидна стратегия за социални медии, можете да се възползвате от това влияние, като създавате публикации, които подчертават вашите продукти и услуги. Споделянето и отговарянето на прегледи на продукти и услуги не само увеличава вашето участие, но също така увеличава видимостта ви. Когато клиентите говорят за вашите продукти и услуги в интернет, това излага вашия бизнес пред цялата нова аудитория. Хората може да не са чували за вас преди, но може да бъдат убедени да купуват от вас, след като видят друг човек да го прави.

Ако сте имали успешен план за социални медии, ще можете да публикувате по-висококачествено съдържание по-често. Това от своя страна ще има положително въздействие върху цялата ви фирма.

Има нещо повече за успешната маркетингова стратегия в социалните медии, отколкото просто да публикувате няколко снимки и като няколко други. Необходим е организиран подход, за да се гарантира, че публикувате правилното съдържание в точното време в правилния канал в социалните медии.

За да създадете успешна маркетингова стратегия в социалните медии, трябва да проведете задълбочено проучване, за да отговорите на въпроси: До кого се надявате да достигнете с вашето съобщение?

За вашия бизнес кои са най-ефективните платформи за социални медии?

Какъв вид съдържание искате да разпространявате?

Какъв образ искате да проектирате на останалия свят?

Какви са вашите дългосрочни цели?

Какви дейности в социалните медии се извършват във вашата индустрия?

Докато провеждате планиране и проучване, трябва да определите целевата си аудитория и платформите, които предпочитат. Това означава, че всяка платформа за социални медии, както всеки бизнес, има отделна клиентска база. Instagram е по-визуална среда. Отличен сайт за изграждане на взаимоотношения между бизнес (B2B) е LinkedIn. Ограничението за знаци в Twitter ви принуждава да съберете своите туитове в кратки изречения. Например, след като разберете коя е вашата целева аудитория, можете да съберете информация за вида на съдържанието, което те обичат да четат, и как се ангажират с други фирми в същата индустрия.

Ефективната стратегия за социални медии изисква честа комуникация с вашата целева аудитория и други бизнеси във вашата индустрия. Най-добре би било да решите как ще реагирате, когато работата ви получи по-значително внимание. Единният глас във вашите социални медии е също толкова важен, колкото и създаването на тон на гласа за вашите маркетингови материали. LinkedIn е по-професионален от Twitter или Instagram, но все пак трябва да предавате същите сигнали. Разширяването на вашия бизнес и увеличаването на продажбите може да се постигне чрез приспособяване на гласа ви към различни платформи, като същевременно се запази идентификацията на марката.

Би помогнало да включите платената реклама в социалните медии с вашите естествени публикации, за да създадете успешна стратегия за социални медии. Тези спонсорирани реклами могат да ви помогнат да намерите нови клиенти, интересуващи се от вашите продукти и услуги.

С помощта на агенция за социални медии имате достъп до екип от специалисти, които могат да ви помогнат в изграждането на успешна стратегия за социални медии за вашата организация.

Въздействието на всяка маркетингова дейност върху целия бизнес се оценява с помощта на показателя ROI (възвръщаемост на инвестициите). С течение на времето може да видите колко посетители получава вашият уебсайт и колко нови потенциални клиенти генерирате. За да видите дали цялото време, отдаденост и пари, които сте вложили в маркетинговата си стратегия в социалните медии, се изплащат, трябва да измерите възвръщаемостта на инвестициите си (ROI).

Може да проследява следните цели чрез социалните медии:

Броят на хората, които ви следват в социалните медии.

Колко скоро отговаряте на имейли и коментари в социалните мрежи?

Колко хора, които ви следват в Twitter, също посещават вашия сайт?

Успяхте ли да участвате пълноценно?

Като агенция за социални медии, ние използваме различни най-нови технологии и инструменти, за да помогнем на нашите клиенти да оценят възвръщаемостта на своите инвестиции в маркетинг в социалните медии. През последните години се наблюдава повишаване на достъпността на информация в социалните медии за бизнес акаунти. Използвайки тези статистически данни, можете да видите колко много хора посещават вашето съдържание, колко хора са кликнали върху дадена от вас връзка и колко последователи сте спечелили или загубили. Той може също да проследява възвръщаемостта на инвестициите ви в социалните медии с Google Analytics. Други части от вашия бизнес може вече да работят върху него. Google Analytics може да проследява трафика на уебсайта, регистрациите и приходите от инициативи в социалните медии.

Използвайки маркетингов бизнес в социалните медии, можете да оцените възвръщаемостта на инвестициите си и да получите съвет как да увеличите видимостта и взаимодействието си.

Може да работите с фирма за социални медии, за да обучавате за ценностите и целите на вашата компания, и те могат да ви помогнат да развиете присъствието си в интернет и да изградите своята марка. Те ще направят много изследвания във вашата индустрия, за да разработят цялостна стратегия за социални медии. Вашият бизнес ще се възползва от достъпа до квалифициран екип от стратези в социалните медии, посветени да ви помогнат да постигнете вашите бизнес цели.

Друго предимство на работата с агенция за социални медии е, че те винаги са готови да отговорят на вашите въпроси. Създаването на съдържание в социалните медии често се пренебрегва и не се обръща вниманието, което заслужава. В резултат на това ще можете да се съсредоточите и да управлявате други аспекти на вашия бизнес, вместо да създавате и управлявате социални медии. Може да е предизвикателство да се научите как да използвате ефективно социалните медии. Създаването на материал, който е едновременно образователен и забавен, е трудна задача. Освен това трябва да е подходящо за вашата организация и лесно за разбиране. Ето кога една маркетингова агенция в социалните медии може да ви бъде полезна.

В качеството си на фирма за социални медии, ние бихме могли да проектираме маркетингова стратегия в социалните медии, която идентифицира вашата целева аудитория, подобрява вашите социални профили и произвежда вълнуващо съдържание. Вашата аудитория ще бъде насърчена да се свърже с вашата фирма или да посети уебсайта ви, ако публикациите ви в социалните медии съдържат призиви за действие (CTA). Основната отговорност на вашата компания за социални медии е да ви помогне да увеличите последователите си. Ние ангажираме вашата аудитория и изграждаме силни взаимоотношения с клиенти като част от нашата услуга.

Агенцията за социални медии разполага с ноу-хау и най-съвременната технология за проектиране на финансирани реклами в социалните медии, които са насочени изрично към вашата целева аудитория, както и за наблюдение на възвръщаемостта на инвестициите ви.

Компанията за социални медии включва колекция от хора, които са страстни към работата си. С копирайтъри до графични дизайнери, целият екип ще си сътрудничи, за да създаде съдържание, което вашата аудитория ще иска да разпространява и ще ви помогне да увеличите вашето онлайн присъствие.

Някои от нашите клиенти

Списъкът с клиенти, които имаме, говори сам за себе си. Представяхме всичко от стартиращи фирми до организации от Fortune 500 със същия партньорски подход и страст в основата на всеки ангажимент от самото начало. Ние посвещаваме сърцата и мозъците си на нашите клиенти всеки ден от 2003 г., генерирайки невероятен успех и развивайки трайни партньорства.

seo writing, client, online, marketing, agency
search, engine, marketers
web design, search engine
digital branding, online marketing, client
writing, seo, client, online, marketing
digital marketing strategy, client, full-stack
web design, partner, digital marketing
social, marketing
web, design, client

Ние сме тук, за да ви помогнем.

Разбираме колко плашещ може да бъде дигиталния свят; без значение колко голям или малък е вашият проект, ние сме тук, за да ви помогнем. Кажете ни как можем да ви помогнем, като се свържете с нас или ни изпратите имейл.