digital, marketing, search engine

Агенция за видео маркетинг

Работейки с фирма за интернет маркетинг, можете да създадете визуално съдържание, което ще ангажира и развълнува вашата аудитория.

Видео

EuraWest Technologies България притежава обширни умения за видео и динамична графика като част от различни услуги.

Тъй като работим само с професионални видеооператори, които използват най-новите технологии и софтуер, можем да гарантираме, че всеки филм, който произвеждаме, ще запази интереса на хората възможно най-дълго.

Ние можем да ви помогнем да разработите всякакъв вид продукция на живо или анимирано видео в различни дължини, стилове и формати, за да извлечете максимума от вашата инвестиция.

online, marketing, agency

Защо имате нужда от услугите на агенция за онлайн маркетинг?

Творческо производство с пълно обслужване

Планиране, изготяне на сценарий, кастинг, намиране на локация, заснемане и монтаж са всички компоненти на процеса на заснемане и постпродукция, които нашият екип може да управлява. Нашата фирма за уеб маркетинг се справя с всичко – от екипажите и храненето до озвучаването и окончателната доставка, така че можете да се съсредоточите върху бизнеса си.

camera, marketing, online
seo writing, audit, content

Съдържание, което е създадено съвместно

Насърчаваме ви да бъдете толкова активни, колкото искате, независимо дали това означава сами да изготвяте сценария и да присъствате на всяка среща, или просто да сте на снимачната площадка по време на продукцията, за да наблюдавате творческата визия. Ние осъзнаваме, че всеки клиент има уникални нужди и персоналът на нашата агенция за уеб маркетинг може да работи с вас, за да отговори на тези нужди, като същевременно остава в рамките на вашия бюджет.
visual, media, marketing, agency

Визуални медийни решения с гъвкавост

Можем да ви помогнем с творческа видеоработа, създадена от нашия екип от специалисти по съдържание, или материални кадри от добре позната библиотека със фондови кадри. Работим в рамките на вашия бюджет, кратка и времева рамка, за да предоставим точно това, от което се нуждаете, за да постигнете целите си и да изпълните изискванията ви за съдържание.

digital branding, online, strategy, marketing

Услуги за видео и анимационна графика

Тъй като скоростите на широколентовия достъп се увеличават, ще можете да използвате повече видео на вашия уебсайт.

Екипите за филми, постпродукция и графичен дизайн на EuraWest Technologies са експерти в създаването на ангажиращо визуално съдържание за широк спектър от приложения във всички платформи.

Ако за първи път използвате видео, нашата фирма за уеб маркетинг може да ви помогне. Ние можем да ви помогнем да определите подходящата продукция за подходящите места. Нашата организация може да ви помогне да създавате, управлявате и поддържате печеливши акаунти в YouTube или Vimeo, като създадете персонализирана онлайн маркетингова стратегия.

Като част от стриктното стратегическо планиране, ние ще работим с вас, за да включим функции за достъпност за хора със специални нужди от зрение или слух, като гарантираме, че вашето съобщение достига до възможно най-широката аудитория.

Експертизата ни в дигиталното съдържание, разпространението и рекламата ще създаде най-доброто визуално послание за конкретни уеб сайтове, като същевременно ще ви подкрепя при интерпретирането на резултатите.

Завършване на проекта ви с агенция за онлайн маркетинг

От скрипт до екран, експертно разказване на истории

Продуцентският екип ще работи с вас, за да създаде предпоставката за вашия филм, да състави сценария и да създаде разказа, за да гарантира, че основните ви концепции ще бъдат предадени ефективно.

Сътрудничество с кастинг и марки

Работим с опитни кастинг директори, за да гарантираме, че са избрани правилните хора, които да представляват вашата компания. Можем също да ви помогнем да се свържете с изявени онлайн личности, които може да желаят да участват във вашите видеоклипове.

Местоположение

Нашата агенция за онлайн маркетинг разполага с невероятен списък с местоположения и студия в Обединеното кралство и в международен план и ние работим директно със скаути и мениджъри на местоположение, за да сме сигурни, че получавате точно това, което искате.

Задълбочена художествена режисура

Ние, като артисти, разбираме колко е важно да обръщаме щателно внимание на най-малките детайли. Ние си сътрудничим с редица талантливи арт директори, които могат да подготвят заснети материали и да бъдат на място за промени в последния момент.

Снимки без шум

Всеки проект за видеопроизводство е единствен по рода си. Професионалните директори, продуценти и мениджъри на продукцията на агенцията за уеб маркетинг могат да контролират всякакъв вид кадър, необходим, за да изразите вашата история по подходящ начин.

Редактиране и постпродукция

На този етап се правят всякакви малки корекции, които могат да окажат голямо влияние. Нашите опитни редактори превръщат безинтересните данни в интересно съдържание.

Библиотеки за фондово видео и съществуващо съдържание

В определени случаи решението може да бъде открито във вече създаден филм, който е достъпен в онлайн библиотеки. Можем също да ви помогнем да прецизирате съществуващите видеоклипове или снимки, така че да можете да правите изцяло нови филми.

Динамична графика, VFX и анимация

От сложни CGI и разкошни динамични графики до анимирани лога и движещ се текст, нашата фирма за уеб маркетинг може да ви посъветва относно най-въображаемите техники за предаване на вашето корпоративно послание чрез филм.

Права, съобщения и логистика

Според обширната мрежа от филмови професионалисти в Обединеното кралство и в чужбина, експертите в нашата фирма за уеб маркетинг могат да гарантират, че всички разрешения, планове и разрешителни са удовлетворени.

Гласове и музика

Музика и гласове. Вашите изисквания, бюджет и очаквания ще бъдат изпълнени с помощта на VO или музика. Когато става въпрос за разходи за използване и изкупуване, ние винаги ще ви представяме опции.

Осмисляне на разпространението и спечелване на аудитории

Стратегия за видеосъдържание и оптимизация на YouTube

YouTube е вторият най-посещаван уебсайт на планетата. Със сложни и развиващи се алгоритми и 100+ часа информация, добавяни всяка минута от деня, откриването в тази рекордна мрежа може да изглежда трудно. Ще получите правилно проектиран и настроен канал, както и генерирано и внедрено съдържание с помощта на нашата фирма за интернет маркетинг. Освен това ще го популяризираме в много канали, за да достигнем до правилната аудитория, която ще се ангажира и ще сподели вашето послание.

Създателите на филми в нашата онлайн маркетингова агенция имат опит в производството на привличащи вниманието, лазерно фокусирани кратки видеоклипове за маркетинг, забавление и информация. Те също така имат дългогодишен и документален производствен опит за клиенти, които инвестират в по-големи проекти за история и брандиране.

Видеоклипове за Facebook, Instagram и мрежата

Ще ви помогнем да определите кога ще имате нужда от много версии на вашето видео съдържание, всяка от които ще работи на различни платформи с голям трафик.

Всеки сайт, където общувате с клиентите си, има свой собствен набор от предимства и недостатъци, както и набор от уникални и често неизказани нужди от съдържание. Нашите професионални маркетолози ще ви помогнат по пътя към създаване на висококачествено видео, от Facebook Live до 1-минутни Instagram чудеса.

Микро-разказване на истории, фестивали и спонсорство

Има ли завладяваща история, интригуваща предистория или забележителна история за произхода на вашата компания или ключов служител? Те могат да бъдат документирани и превърнати в отличени с награди филмови фестивали, действителни спонсорски филми или документални късометражни филми с ограничена, но световна аудитория. Има много методи за представяне на принципите, историята и етоса на вашата марка, а нашата агенция за уеб маркетинг Eternus Global може да ви помогне да ги проучите всички.

Осигуряване на достъп до пълната гама от разказване на истории

Оригинални, актуални или фондови видеозаписи могат да бъдат включени във визуалния образ на вашата компания по различни начини, включително онлайн, вътрешно и чрез традиционните медийни канали.

Екипни видеоклипове

Видеоклипът „Запознайте се с екипа“ може да ви помогне да предадете по-добре кой сте и какво правите при взаимодействието между клиенти и компания.

Снимане с дрон

С одобрените от CAA техници за дронове, създавайте интригуващи движещи се снимки, които държат хората заинтригувани.

Наръчници с практически инструкции

Имаме всичко необходимо в нашата агенция за уеб маркетинг, от рецепти до бързи решения и експертни съвети. Често се споделят филми, които предоставят основна информация.

Видеозаснемане във водата

Подводните филми се харесват на широк кръг от публика, а не само на тези, които се интересуват от водни или морски науки.

Вие пристигнахте

Можете да покажете на хората около вашите места и конструкции, като използвате обиколки с екскурзовод и монтажи на местоположение.

Създаване на истории, които отразяват вас

Създаването на филми е пътешествие на откритие под каквато и да е форма. Обхванахме ви от първоначалната концепция до естетиката до разпространението и доставката на окончателното изрязване.


Използването на видео съдържание на уебсайта ви може да разкрие жизненоважни аспекти на вашата компания на зрителите ви, които никога не сте си представяли, че са осъществими.

Можете да предоставите на целевите си клиенти изобилие от информация и забавления, които подкрепят ценностите на вашата марка, като същевременно ги поддържате актуални и образовани.

Използването на квалифицираните инструменти за уеб маркетинг на нашата фирма ще помогне.

Увеличете рейтинга си за оптимизация за търсачки (SEO).
Подобрете стойността и качеството на вашия уебсайт.
Улеснете хората да споделят вашето съдържание в социалните медии.
Подобрете възприятията на хората за вашите продукти и услуги.
Създайте уникален глас за вашата компания.

За да увеличите максимално потенциала за движещи се изображения във вашето маркетингово съобщение, свържете се с нашия професионален екип, за да организирате среща.

Някои от нашите клиенти

Нашият списък с клиенти е самоочевидно свидетелство за нашите способности. От самото начало възприехме подход на сътрудничество и поставихме ентусиазма си в центъра на всеки ангажимент, независимо дали представляваме стартиращи компании или компании от Fortune 500. От 2003 г. ние работим неуморно за нашите клиенти, постигайки голям успех и изграждайки дългосрочни взаимоотношения.

seo writing, client, online, marketing, agency
search, engine, marketers
web design, search engine
digital branding, online marketing, client
writing, seo, client, online, marketing
web design, partner, digital marketing
web, design, client

Ние сме тук, за да ви помогнем.

Разбираме колко плашещ може да бъде дигиталния свят; без значение колко голям или малък е вашият проект, ние сме тук, за да ви помогнем. Кажете ни как можем да ви помогнем, като се свържете с нас или ни изпратите имейл.