digital, marketing, search engine

Уеб разработка

Уебсайтове, които са визуално атрактивни и с висококачествено съдържание и вдъхновяват, създадени от екипа на нашия уеб дизайнер.

Уникален уеб дизайн

EuraWest Technologies разполага с мултидисциплинарен екип за уеб разработка, който може да помогне с дизайна на уебсайтове, поддръжката, сигурността и хостинга. В допълнение към естетиката и потребителското изживяване, отличният уеб дизайн взема предвид колко добре сайтът успява да постигне своите маркетингови цели. Уеб дизайнерите на EuraWest Technologies България могат да се справят с всичко – от създаване на удобно за потребителя оформление на уебсайт до създаване на добре структурирана карта на сайта. България разполага с мултидисциплинарен екип за уеб разработка, който може да помогне с дизайна на уебсайтове, поддръжката, сигурността и хостинга. В допълнение към естетиката и потребителското изживяване, отличният уеб дизайн взема предвид колко добре сайтът успява да постигне своите маркетингови цели. Уеб дизайнерите на EuraWest Technologies могат да се справят с всичко – от създаване на удобно за потребителя оформление на уебсайт до създаване на добре структурирана карта на сайта.
Добре балансираната комбинация от творческа мисъл и технически способности води до добър уеб дизайн. Шрифтовете, стиловете, цветовете и мотивите, които избирате, както и графиките и другото визуално съдържание и компоненти на дизайна, ще отразяват вашата марка и корпоративна култура. Разработихме изпитана стратегия за уеб дизайн, която гарантира, че всеки сайт, който създаваме, предоставя на нашите клиенти възможно най-доброто онлайн присъствие.
search, engine, marketers, web, designer
SEO content plan, digital marketing, e-commerce, designer

Каква е причината за вашето изискване за уеб дизайнер?

Какво точно означава терминът „уеб дизайн“? По същество това е широк термин, който се отнася до много повече от просто създаване на уебсайт. Всеки аспект на всеки сайт, който създаваме, е методично проучен, създаден и планиран. Този важен изследователски процес ни дава пълно разбиране не само на вашия бизнес и марка, но и на нуждите и целите на вашите клиенти.

Познаването как вашата целева аудитория пазарува онлайн, какво купуват и кога пазаруват, позволява на нашия уеб дизайнер и неговия екип да създават дизайни и съдържание, които ще предизвикат интереса им и ще преобразуват бизнеса ви. Това означава, че уебсайтовете, които проектираме, създават ангажиращи дигитални светове, които са лесни за актуализиране, намиране и управление.

Запознаване с вашия проект

За нас е голямо удоволствие да знаем точно от какво ще се нуждае всяка работа. Започваме с прозрачност за нашите клиенти и изграждаме нашите сайтове в определен график, който е едновременно рентабилен и ефикасен. Ще получите специален мениджър на проекти, който може да отговори на вашите въпроси и да помогне на всяка стъпка от пътя.

web, designer
website development, full-stack

Планиране и изследвания

По време на изследователската част от задачата на всеки уеб дизайнер, цялата информация за организацията и индустрията, в която работи, се събира щателно. Ние също правим пазарни проучвания и се уверяваме, че целите и очакванията на проекта са ясни. Ако имаме задълбочено разбиране на проблемите, които срещате, можем да намерим ефективни решения.

article, writing, full-stack

Потребителски интерфейс и креативен дизайн

Уебсайтовете са единствени по рода си, авангардни и интерактивни. Те са предназначени да стимулират дигитален трафик, като същевременно обучават и ангажират вашия целеви пазар. Яснотата и простотата са стълбовете на един наистина изключителен уебсайт. Простите принципи на дизайн, съчетани с уникално потребителско изживяване, са най-ефективните тактики за постигане на вашите маркетингови цели.

website, development

Иновации и развитие

В EuraWest Technologies България сме в крак с технологиите и интернет тенденциите и всеки уеб дизайнер може да интегрира иновативни идеи, за да ви помогне да постигнете целите си. Подходящото съдържание, завладяващите функции и технологиите за социални мрежи играят роля за успеха на вашия уебсайт. Сайтовете, които създаваме, имат силно онлайн присъствие и доказани бизнес ефекти в резултат на методите, които използваме.
full-stack, backups

Решения за управление на съдържанието

Ние осъзнаваме, че възможността да промените собствения си сайт е важен аспект от дизайна на нов уебсайт. Всички наши уебсайтове са създадени с помощта на системи за управление на съдържанието (CMS). Това ви осигурява по-голям контрол върху вашите материали и улеснява боравенето с тях, като ви спестява време и пари.
website, development

Хостинг и поддръжка

Уебсайтовете не могат да функционират без защитена инфраструктура за хостинг и поддръжка. Добре поддържан и хостван уебсайт гарантира вашата онлайн видимост и безопасност. В хостинг средата редовното архивиране и месечните надстройки на сигурността гарантират, че вашият уебсайт е защитен 24 часа в денонощието, 365 дни в годината.

team work in digital marketing company, web

Уеб дизайн, който е отзивчив

Екип от дизайнери на уебсайтове може да бъде онлайн 24 часа в денонощието, като използва непрекъснато нарастващ набор от устройства от всяка точка на света. В непрекъснато променящата се дигитална среда е жизненоважно уебсайтовете да са правилно оптимизирани и да имат редовно, свежо съдържание. Ако уебсайтът ви не е удобен за мобилни устройства и таблети, това ще накара компанията ви да изглежда остаряла и да й липсват актуални знания. В резултат на това може да загубите клиенти и вашата марка да пострада.

Като се ангажирате във вашите дигитални сфери, вие предавате положително послание на клиентите си. Тъй като цените тяхното време и бизнес, вие създадохте атмосфера, която е ангажираща, образователна и лесна за използване.

В EuraWest Technologies България разработването на напълно отзивчиви уебсайтове е важна част от нашия процес на разработка и ние ще обсъдим с вас по време на етапите на планиране. Нашите професионалисти използват CSS3 медийни заявки, за да гарантират бъдещето на вашия сайт, като гарантират, че той продължава да функционира ефективно и да изглежда страхотно на всяка платформа с напредването на технологиите.

web, designer

Планиране и визуализация

Визуализацията е първата фаза в етапите на проектиране и изграждане. След като имаме цялостно разбиране за аудиторията и всички фактори, които влияят на вашия проект, може да започнем да изграждаме идея въз основа на вашите конкретни цели и критерии. Тази стъпка на планиране и развитие е от решаващо значение, защото позволява на всеки уеб дизайнер да гарантира, че всеки аспект на вашия сайт е в съответствие с вашата марка и цели. Ще подредим горни и долни колонтитули, позициониране на логото и навигация на сайта с помощта на основана колона и мрежови рамки. Ще започнем също така да дефинираме функции като контрасти на цветовете на страницата и текста, както и пространството за съдържание, всички от които допринасят за плавен и адаптивен дизайн.

full-stack, services

Производителност

Производителността на уебсайта трябва да бъде оптимизирана, за да работи правилно. За всяка функция, изображение и операция на вашия уебсайт се определя размер. Ако тези компоненти не са оптимизирани, ще се окажете с бавен сайт, който се представя по-слабо на всяко ниво.

Процесът на проектиране и разработка включва преглед и избор на това, което трябва да бъде представено на всяка от вашите страници.

Всяка част от сайта е оптимизирана за оптимална производителност, естетика и ефект, което води до по-интуитивно и по-бързо изживяване за вашите потребители.

Времето за реакция и зареждане ще бъдат значително подобрени, което ще доведе до по-бързо и по-приятно потребителско изживяване с показани само най-съществените елементи и всички те добре калибрирани за онлайн употреба.

Достъпност

Добре планираната достъпност разширява вашата клиентска база. Добре проектираните и добре изградени уебсайтове могат да помогнат на всеки, независимо от възрастта или способностите. Ако вашият сайт не работи правилно или не може да отговори на многото изисквания и очаквания на различни клиенти, вие ограничавате потенциалната си аудитория. Уеб дизайнерите на EuraWest Technologies България поставят достъпността в сърцето на всеки сайт, който създават и изграждат. Има много за мислене, от избора на най-добрата комбинация от цвят и шрифт за лесно четене до предлагане на аудио и текстови преписи на важна информация. Каквито и да са изискванията на вашия сайт, ние ще се погрижим всички да го видят, помагайки ви да постигнете маркетинговите си цели и да увеличите репутацията на клиентите си.
digital marketing strategy

Функционалност

Поддържане на всички хардуерни и софтуерни компоненти в отлично състояние на функциониране. Когато казваме, че вашият уебсайт работи, имаме предвид, че работи безпроблемно във всеки браузър, операционна система или платформа. Клиентите идват на вашия сайт по различни начини, за да го разгледат и проучат. Всеки уеб дизайнер в EuraWest Technologies гарантира, че сайта му работи ефективно на всички платформи, като същевременно запазва визуалната си цялост. Това се постига чрез строг процес на проектиране и тестване, който гарантира, че всички функционални проблеми и стандарти са изпълнени. Създаването му, подходящо за мобилни устройства, смартфони и таблети, както и да работи във всички браузъри във всички платформи и операционни системи, изисква много тестване и разработка.

Управление на проекти

Работата на уеб дизайнера може да бъде дълъг процес с много различни части. Ще създадем задълбочено резюме на проекта, което покрива всички ваши изисквания, като работим в тясно сътрудничество с вас, за да гарантираме, че всичките основи ще бъдат покрити веднага. След това ще разработим план за управление на проекта, който включва всичко – от цели и срокове до обхват на работата и разходи.

Те могат също да започнат процес на откриване, ако проектът го изисква. Това е времето, когато разговаряме с хората, които се интересуват от вашия бизнес, за да научим повече за техните желания и изисквания. Може да се наложи да извършим някои незначителни задачи, ако е нужно, за да определим дали е необходима повече работа в една или повече области.

След като бъдат идентифицирани всички области на проекта, ние ще ви предоставим изчерпателно предложение с нашите препоръки, както и график за дати, срокове и цени. Това е документ, който излага както нашите, така и нуждите на вашия проект, така че всички да са на една и съща страница.

content, SEO, digital, marketing, social, media

Управлението на проекта изисква постоянно подобрение

Всеки уебсайт, който създаваме, е добре проектиран, интересен и лесен за навигация. Уеб дизайнерът и неговият екип дават приоритет на целите на вашата компания във всеки проект и работят с вас, за да ви помогнат да разберете как се държат клиентите ви онлайн, за да можете да задоволите техните нужди и да постигнете целите си.

Те осъзнават, че дизайнът на сайта и дигиталната стратегия може да са объркващи поради множество причини, така че полагаме всички усилия да поддържаме нещата лесни и ясни по време на процеса. От нашата цел да сведем до минимум „технологичния жаргон“ до нашите подробни предложения за проекти, ние сме тук само за да улесним живота ви.

Експертните уеб дизайнери остават в крак с най-новите back-ennd и front-end тенденции и разработки. Може също да сте сигурни, че ние винаги ще ви предоставяме безпристрастни, директни съвети за това как да постигнете онлайн маркетинга и целите на компанията си.

Те извършват задълбочени проучвания, подготвят се прецизно и използват най-актуалната налична технология, за да гарантират, че нашите уебсайтове работят безпроблемно на всички устройства. Това ви предоставя стратегия, която дава измерими резултати, като същевременно установява силно онлайн присъствие.

digital marketing, seo writing, e-commerce, web, designer

Проектиране на потребителски интерфейс

Всички проекти за цифрово развитие изискват използването на дизайн на потребителски интерфейс.

Вместо да се фокусират върху това как изглежда и се чувства сайтът, най-добрите UID се фокусират върху основната технология, която позволява на уебсайта ви да работи правилно и да увеличава максимално потребителското изживяване.

Имате проблеми с достъпа до страниците си – отнема ли време или изобщо не се зарежда? Вашият уебсайт остарял ли е и неудобен, с мъртви връзки? Ако уебсайтът ви не работи с максималния си капацитет и клиентите не могат да намерят това, което търсят, вероятно ще напуснат, за да не се върнат.

Добре проектиран потребителски интерфейс може да ви помогне да постигнете вашите дигитални цели, като удовлетворите успешно желанията и очакванията на вашите потребители – не веднъж, а няколко пъти.

Уеб дизайнерите на EuraWest Technologies България могат да създадат уеб сайт за вас, който е лесен за използване, подобрява конверсиите и ангажираността на потребителите. Това се постига чрез създаване на ясен и завладяващ път през вашия сайт, който позволява на посетителите да имат бърз и лесен достъп до информация, да изследват, купуват или резервират онлайн. И накрая, всичко това води до доволни клиенти, които е по-вероятно да се върнат и да препоръчат вашия бизнес.

marketing management, e-commerce, web, design

Производителността е от решаващо значение, когато става въпрос за UI дизайн

Всичко в онлайн дизайна се оценява по това колко бързо се зарежда, движи и показва.

Колкото по-прост е уебсайтът ви като цяло, толкова по-добре.

В EuraWest Technologies България изграждаме всеки уебсайт с оптимална скорост и продължаваме да го наблюдаваме и подобряваме с течение на времето.

Всеки проект, клиент, финансиране и набор от цели са уникални. Те могат да актуализират вашето онлайн присъствие и да подобрят драстично производителността, без да се налага периодично да го възстановяват напълно.

Вашите нужди, както и времето и ресурсите, с които разполагаме, ще ни ръководят. Всеки проект ще започне с поредица от задълбочени дискусии и анализи на различни възможни варианти и решения. От пълно ребрандиране и изграждане на уебсайт до актуализиране на уебсайтове и всичко между тях, нашият екип може да се справи с всичко.

Вашият онлайн успех зависи от реализациите. Заедно уеб дизайнер и специалист по конверсия създават естетически приятни уебсайтове, които също работят.

Нашите служители винаги преглеждат и прецизират вашето съдържание и активи, за да гарантират, че вашият сайт работи най-добре. В резултат на това можем да гарантираме, че времето за отговор и зареждане винаги е оптимално и че всеки посетител на сайта се радва на възможно най-доброто изживяване. По-вероятно е клиентите да се върнат и да ви насочат, ако им предоставите високо ниво на удовлетвореност.

Как да гарантираме, че даваме възможно най-добрите резултати?

Ние използваме различни тактики, за да ви държим пред конкуренцията, като оптимизация на кода, ред на изпълнение, конфигурация на сървъра и специализирани мрежи за доставка на съдържание.

Детайлна ориентация

Due to the many phases of research, development and technical development, web designer projects can take a long time to complete.

To ensure the smooth running of the project, we provide comprehensive instructions that meet all your requirements. This acts as a roadmap for our cooperation with you, ensuring that everyone understands what is expected at each stage.

The site designer and content specialists work with a trained project management team to monitor every aspect of development, from goals and objectives to completed activities, pricing and deadlines.

We may be able to provide it for your project during the opening phase, when we meet with all business stakeholders to learn more about the needs of the site.

If necessary, we can encourage our staff to complete a series of small research projects to help us determine if additional information is needed in one or more areas.

We will prepare our comprehensive proposal, which will include our recommendations, calendar with schedules, deadlines for phases and costs, after all, the project areas are defined. This document outlines the expectations of the project, ensuring that all participants are aware of the ultimate goals and results of the project. We never force our clients to engage in constructive or design work that is not absolutely necessary, and we have included everything in the proposal because we believe it will help you achieve your marketing goals.

Sometimes digital landscapes and web design can seem difficult and confusing. That is why in everything we do, we strive for maximum transparency, honesty and perfection. The success of any campaign depends on everyone on board being well informed and confident. At EuraWest Technologies, one of our key goals is to demystify our sector, and we promise to always take the time to explain the more difficult aspects of online business if you need it. You can see some of our previous work on our Eternus Global website.

Решения за управление на съдържанието

Системата за управление на съдържанието (CMS) ви позволява да променяте снимки, съдържание и други части на вашия уебсайт, без да са необходими напреднали технически познания или компютърен опит. Той позволява на компании и физически лица да актуализират редовно своите уебсайтове по гъвкав и рентабилен начин, което подобрява производителността и SEO.

Ние използваме WordPress за създаване на уебсайтове, тъй като това е най-популярната уеб платформа с отворен код в света. WordPress ви позволява да вградите персонализирана CMS система в тъканта на вашия сайт за лесна употреба и абсолютен контрол.

Ако използвате CMS, ще можете редовно да добавяте разнообразно съдържание към уебсайта си, включително блогове и новини, изображения, описателен текст и списъци с продукти или услуги. Няма да се налага да чакате някой друг да го направи, тъй като ще можете да го направите от всяко свързано устройство. С персонализиран CMS можете напълно да персонализирате отзивчивостта и ефективността на вашия сайт.

Дизайнерът на сайтове в EuraWest Technologies България има богат опит в създаването на красиви, лесни за използване системи за управление на съдържанието. Ние можем да предоставим на вас или вашия екип всяко обучение, от което се нуждаете, и винаги сме на разположение да отговорим на въпроси.

Ще бъдете в добра компания, тъй като WordPress се използва от над 35% от онлайн уебсайтовете (около 68 милиона и се увеличават).

Технологиите

LAMP Stack CMS

Всеки уебсайт е проектиран с помощта на LAMP стек от технологии с отворен код от екипа за разработка на EuraWest Technologies, за да се гарантира, че изглежда фантастично и работи правилно. Операционна система Linux, HTTP сървър Apache, база данни MySQL и езикът за програмиране PHP съставляват LAMP стека. Всички тези компоненти са подредени и работят заедно, за да предоставят помощ.

Linux

Първоначалният слой на всеки LAMP стек е Linux, който е безплатна операционна система с отворен код, която служи като основа на стека, като всичко останало работи отгоре.

Apache

Apache, софтуерна система за уеб сървър с отворен код, съставлява втория слой на стека. Уеб сървърът Apache, който работи върху операционната система Linux, разбира какво се въвежда в уеб браузър и го насочва към правилния уебсайт.

MySQL

Третият слой е MySQL, който съдържа информация за база данни, която се използва от скриптове за генериране на уеб страници. MySQL се използва от повечето системи, управлявани от база данни.

PHP

Четвъртият и последен слой на стека LAMP е PHP. HTML е език за програмиране от страна на сървъра, който се използва за проектиране на вашия уебсайт и се използва широко в уеб разработката.

Често задавани въпроси

You can count on us to help you if you are not satisfied with the quality of web design services you have received from your current web design agency. Because they don’t think they get the support they need from their previous web design companies, several of our clients have joined us. We can help you move your domains and hosting to us if you wish. If you are thinking of moving your website abroad, don’t hesitate to contact us first to see if we can help you in any way.

Както физическите лица, така и фирмите могат да използват хостинг на уебсайтове за показване на съответните уебсайтове в Интернет. Всяка уеб страница е изградена от няколко отделни файла, които включват целия код и бази данни, необходими за показване на уебсайта в браузър. Сървърът е вид компютър, който съхранява данни. Сървърите се наблюдават денонощно, за да се гарантира, че вашият уебсайт е винаги достъпен. Ние предлагаме висококачествена уеб хостинг услуга, която ще поддържа вашия сайт функциониращ и сигурен в същото време.

Определено! Нашите уеб дизайнери имат богат опит с най-новите технологии. Ние знаем как да изграждаме уебсайтове от базата данни до графичния потребителски интерфейс. Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако подозирате, че вашият уебсайт наистина е бил компрометиран, за да можем всички да направим оценка и или да премахнем компрометираното съдържание незабавно, или да ви предложим най-добрия съвет какво да правите.

The cost of a website is influenced by a wide range of factors. It is possible to create a website in different methods. You may want just a simple one-page website, or you may need a large e-commerce website with hundreds of products. As the volume of necessary design work increases, so do the costs. Make a wish list or a short description of what you want to present to you with exact prices.

The connection of your computer to the server of the website is established through an IP address, a long string of numbers. As we read the human equivalent of an IP address, domain names help Internet users remember and quickly identify a specific website. Hosting and domain name are necessary for the functioning of your website.

If you are a local, we will arrange a time for a phone call or a face-to-face meeting. During our first meeting, we can get more information about your company and its target audience, as well as your marketing goals. Our recommendations will be based on our research and if you agree with them, we will make a project proposal and continue from there.

Някои от нашите клиенти

Нашият списък с клиенти е самоочевидно доказателство за качеството на нашата работа. Когато работите с нас, получавате същата стратегия за партньорство и ентусиазъм в основата на всеки ангажимент, който сме имали от основаването ни. Откакто започнахме да обслужваме клиентите си през 2003 г., ние дадохме всичко от себе си, за да работим, а резултатите не бяха нищо повече от грандиозни.

seo writing, client, online, marketing, agency
search, engine, marketers
web design, search engine
digital branding, online marketing, client
writing, seo, client, online, marketing
web design, partner, digital marketing
social, marketing
web, design, client

Ние сме тук, за да ви помогнем.

Разбираме колко плашещ може да бъде дигиталния свят; без значение колко голям или малък е вашият проект, ние сме тук, за да ви помогнем. Кажете ни как можем да ви помогнем, като се свържете с нас или ни изпратите имейл.