digital, marketing, search engine

Услуги за уеб дизайн за WordPress

Персонализирани услуги за изграждане и поддръжка на уебсайтове на WordPress.

Експерти в разработката на уебсайтове на WordPress

WordPress е в основата на всичко, което правим в EuraWest Technologies България. Независимо дали изграждаме и разработваме вълнуващ нов уебсайт на WordPress или използваме един от многото налични плъгини за подобряване на вашето SEO, WordPress ни дава гъвкавостта и сигурността, за да създадем брилянтна и отличителна разработка на уебсайт за нашите клиенти.

WordPress промени уеб дизайна и функционалността, когато беше пуснат за първи път през 2004 г. Но оттогава нашият екип създава уебсайтове на WordPress. WordPress е най-широко използваната система за управление на съдържанието (CMS) с отворен код в света, захранваща повече от 75 милиона уебсайта.

Научихме много за това как да модифицираме платформата, за да отговорим на желанията на нашите клиенти, когато разработваме уебсайтове на WordPress за различни бизнеси.

website development, full-stack
website, development

Креативност, яснота и използваемост

Ние проектираме уебсайтове на WordPress, които са едновременно креативни и функционални, както и много ангажиращи. Можете да разчитате на нас, за да увеличите трафика към уебсайта си и да увеличите взаимодействието с хората, които означават най-много за вашата компания. Яснотата и простотата са стълбовете на превъзходния дизайн на уебсайтове на WordPress. Уебсайт с ясен дизайн и добро потребителско изживяване може да ви помогне да постигнете маркетинговите си цели.

Премиум SEO оптимизация с удобна за потребителя CMS

Сайтовете разработени на WordPress дават ненадминати възможности за повишаване на резултатите от търсенето, като позволяват на нашите дизайнери да вплетат SEO методи в тъканта на вашия сайт от самото начало. Тъй като WordPress е толкова широко използван, можете да очаквате бързи актуализации, сайт със сигурност за бъдещето и изчерпателни, ясни и удобни за потребителя инструменти за управление на съдържанието.

digital marketing, seo writing, e-commerce, web, designer
website, development

Хостинг, поддръжка и сигурност

Уебсайтовете няма да функционират, освен ако не са хоствани и поддържани по сигурен начин. Те са необходими за дългосрочната жизнеспособност, онлайн видимостта и сигурността на вашия уебсайт. С нашата 99,9% гаранция за ъпдейт, редовно архивиране и месечни надстройки на сигурността, вашият уебсайт е безопасен 24 часа в денонощието, 365 дни в годината.

Изработка на уебсайт за WordPress уебсайт

WordPress, безплатна платформа с отворен код, е най-популярната в света система за управление на съдържанието (CMS). Използва се от над 28% от всички уебсайтове в интернет, защото е прост, практичен и напълно адаптивен.

Първите хора, които използват WordPress, за да предават своите истории, са блогърите. Когато става въпрос за разпространение на тяхното съдържание до глобална аудитория от милиарди хора, все повече международни предприятия се обръщат към WordPress заради неговата мащабируемост, поверителност, използваемост и надеждност.

Освен факта, че е безплатен, най-доброто нещо при проектирането на уебсайтове с WordPress е, че постоянно се актуализира и подобрява. Потребителите имат достъп до интригуващи нови функции и мощни функции с всяка актуализация на платформата, поддържайки своите уебсайтове пред конкуренцията.

Наличието на уебсайт, създаден с помощта на WordPress, може да ви помогне по няколко начина. Ако имате допълнителни въпроси относно WordPress, моля свържете се с екипа и ще се радваме да споделим нашия опит с платформата. Можете също да отидете на нашия уебсайт на Eternus Global за допълнителна информация.

Няма обвързване с договори

Не сте задължени да сключвате договор с никого, защото няма обвързване на договора. Не сте обвързани с един доставчик, така че можете бързо да превключите.

Няма разходи за лиценз

Въпреки че WordPress е с отворен код, всеки, където и да е, може да го използва по всяко време. Няма такси за заплащане на лиценз. Всички надстройки на платформата също се предоставят безплатно.

Удобен за търсачките

Ако изградите уебсайт с WordPress, за търсачките е значително по-лесно да индексират съдържанието ви. Всяка страница, публикация или снимка може да има добавени мета заглавия, тагове и ключови думи, за да помогне на вашия материал да достигне до по-широка аудитория.

Имате информация и можете да направите избора

Вие сте единственият собственик на данните на вашия уебсайт, изграден за WordPress. Никога не е свързан с конкретен източник, така че можете да го премествате или променяте източниците по всяко време.

Приспособим към няколко потребители

Въпреки че WordPress има вградени потребителски нива, които се простират от супер администратор до автор, сътрудник и редактор, можете да възлагате различни задължения на различни хора.

Той е лесен за използване

Популярността на WordPress произтича отчасти от неговата лекота на използване и интуитивност. Тъй като много потребители вече са запознати с платформата, обучението на потребителите е сведено до минимум.

Увеличете въздействието на вашето съдържание

Благодарение на стабилните опции за публикуване като визуализации, планиране и ревизии, за вашите маркетингови или издателски екипи е лесно да се справят с вашето съдържание.

Напълно адаптивни

WordPress е гръбнакът на вашия уебсайт. Можете да предоставите на посетителите си напълно уникален външен вид и изживяване, тъй като е напълно персонализиран.

WordPress има няколко предимства

WordPress може да предложи много по отношение на техническото SEO, когато става въпрос за повишаване на експозицията на вашия сайт в страниците с резултати от търсачките. Той ви дава солидна платформа за класиране на първа страница от търсачките.

Остават API, които работят

Благодарение на възможностите на WordPress и регулируемите функции, Rest APIs ви позволяват да предоставите напълно функционален уебсайт или подобрено уеб разработено приложение.

Опции на няколко езика

Ако имате нужда от многоезичен уебсайт, можете да използвате конфигурацията на WordPress Multisite или да изберете от най-популярните плъгини за превод.

Високо ниво на сигурност

Със своя рецензиран изходен код WordPress е безопасна и сигурна платформа. Това означава, че дори и най-загрижените за сигурността компании ще използват същата версия като вас.

Пълна интеграция

Ако искате уебсайтът ви да се свързва с други интернет услуги, форуми или потребителски акаунти, WordPress позволява обширна и сигурна връзка.

Дизайн, който е адаптивен

Гъвкавостта на WordPress ви позволява да бъдете толкова креативни, колкото искате, независимо от типа, усещането или дизайна, който искате за вашия уебсайт.

Предимствата от използването на WordPress за производителност

Всеки критерий за скорост, който посочите за WordPress, ще бъде изпълнен или надхвърлен. WordPress може да достави вашия материал на всяка публика, в световен или местен мащаб, със светкавична скорост.

Стабилност

Със своите непрекъснати иновации, солидна кодова база и сигурен дизайн, WordPress е една от най-надеждните и доверени CMS системи в света.

Мащабируемост

WordPress има способността да се увеличава и намалява с лекота. Това означава, че вашият сайт може да управлява хиляди влизания на потребители и милиони заявки за страници едновременно.

Услуги за поддръжка и поддръжка на WordPress

EuraWest Technologies България предлага разнообразие от услуги за поддръжка и поддръжка на WordPress. Те могат да персонализират пакет за вас, който обхваща всичко – от управляван хостинг и поддръжка до поддръжка при поискване. Екипът за разработка на уебсайтове може да ви помогне с всички аспекти на дизайна, разработката, управлението и хостинга на уебсайтове и ние можем да адаптираме решението към вашите точни цели, график и бюджет.

Ако нямате време или ресурси да управлявате вашия сайт, ние можем да ви помогнем, като действаме като вашия дигитален екип на повикване. Тези ключалки за поддръжка на уебсайтове са проектирани според вашите уникални изисквания и ви осигуряват необходимата гъвкавост, без дългосрочни задължения или връзки.

monitoring, SEO, digital marketing

Подобрението продължава

Тъй като се концентрирате върху бизнеса си, ние ще поддържаме уебсайта ви актуален и ще работи безпроблемно. Услугите за поддръжка на уебсайтове включват помощта на нашите разработчици на уебсайтове на WordPress, които редовно ще проверяват и променят вашия сайт, за да ви изпреварят пред конкуренцията.

marketing, console, seo

Професионалисти в разработката на уебсайтове в WordPress

Екипът за разработка на уебсайтове ще ви назначи професионален акаунт мениджър, който ще бъде достъпен, за да отговори на всички въпроси, които може да имате относно вашия сайт и неговата ефективност, за да поддържате проектите изрядни. Ние отделяме много време и внимание при наемането и обучението на всеки наш служител, така че винаги ще работите с експерт по WordPress.

metrics, marketing, digital company, e-commerce

Ще спестите пари и време

Работата с опитен екип от агенция, като EuraWest Technologies България, може да ви помогне да разберете по-задълбочено нуждите на вашия сайт. Ние можем да ви помогнем да определите най-добрия начин на действие за вашето онлайн присъствие, както и да ви обучим как да създадете и разширите своя уебсайт, за да генерирате значителна нова активност.

branding, digital, marketing, social

Основи на услугите за разработка на уебсайтове

Всеки инструмент за поддръжка на WordPress от EuraWest Technologies България включва следното:

WordPress плъгини

Добавките на WordPress, често известни като плъгини, са софтуерни програми, които разширяват възможностите на платформата.

Около 50 000 плъгини с отворен код в момента са достъпни безплатно в директорията на плъгините на wordpress.org. Те могат да помогнат с всичко – от електронна търговия, онлайн резервации и изложба на снимки до набиране на средства, защитено влизане и събиране на данни.

Плъгините могат да ви помогнат да постигнете целите на вашия уебсайт. В допълнение към тези, предоставени директно от WordPress, има много повече достъпни чрез сайтове за приставки за WordPress на трети страни, както и повече първокласни опции. Те са създадени за продажба на отделни разработчици и технологични компании и могат да се купуват или изтеглят на месечна база.

Всеки плъгин, който изтегляте, ще ви позволи да предоставите точно това, което вашите клиенти искат и имат нужда.

Въпреки че приставките за WordPress могат да помогнат на сайта ви да извършва редица допълнителни дейности, трябва да ограничите количеството плъгини, които използвате. Тъй като са създадени от трета страна, тяхното основно кодиране може да не е толкова безпогрешно, колкото би трябвало. Твърде много може да забавят вашия сайт и да създадат грешки, неизправности и проблеми със съвместимостта.

За да избегнем това в проектите, трябва да включим персонализиран код и да използваме само плъгини, които са абсолютно необходими за подобряване на потребителското изживяване на вашия сайт. Повечето от плъгините, които използваме ежедневно, са изпробвани и тествани с течение на времето и ви предоставят подобрената функционалност, която искате.

Плъгини

SEO, digital marketing

Формуляр за контакт 7

Друг задължителен плъгин за всеки уебсайт, задвижван от WordPress, който включва формуляр за контакт или събиране на информация. Формулярът за контакт 7 е напълно персонализиран, така че можете да се справяте с различни формуляри с лекота. Неговият CAPTCHA скрининг също помага за предотвратяване на спам и нежелана поща във вашата входяща поща.

social, seo, digital

WPMU DEV

WPMU DEV е солидна колекция от инструменти за изграждане на уебсайтове от висок клас, която ни дава всичко необходимо, за да управляваме ефективно вашия уебсайт. WPMU DEV е задължителен инструментариум за максимална ефективност на сайта и поддръжка, с функции, включително производителност на място, важни архиви, оптимизация и др.

marketing, console, seo

SEO от Yoast

Yoast SEO е един от най-известните и широко използвани WordPress плъгини. Приставката Yoast SEO може да ви помогне да подобрите класирането в търсачките на вашия уебсайт. Ако имате уебсайт, базиран на WordPress, който искате да се класирате високо в търсачките, това е задължителен инструмент за вас (страници с резултати от търсачките).

metrics, marketing, digital company, e-commerce

WooCommerce

WooCommerce без съмнение е най-популярният плъгин за онлайн електронна търговия. Можете да продавате както физически, така и дигитални артикули с увереност благодарение на безпроблемната интеграция на WooCommerce с WordPress и над 140 специфични за региона метода на плащане.

linkages, seo, digital, marketing

Akismet

Приставката Akismet се използва от милиони сайтове на WordPress, за да предотврати появата на спам и опасни материали във формуляри за контакт или коментари. Той редовно елиминира нежелана информация и измамни коментари от вашия сайт и можете да проверявате всички открити елементи в административната област.

Плъгини за повишаване на производителността на WordPress

Като опитни разработчици на уебсайтове на WordPress, нашата цел е да направим всеки сайт, който създаваме, възможно най-бърз и ефективен. Препоръчваме колекция от плъгини за WordPress, за да увеличите скоростта и ефективността на вашия сайт, в допълнение към използването на собствен чист, персонализиран код, CDN и правилно оптимизирано съдържание
SEO, digital marketing

Hummingbird

Скоростта на страницата е важен фактор за повишаване на SERP класирането на вашия сайт. Hummingbird ще се спусне надолу и ще увеличи всяка страница на вашия сайт, като гарантира, че тя се зарежда по-бързо и ще постигне по-висок ранг. Той определя точно файловете, които забавят вашия сайт, и предлага предложения как да ги ускорите.

social, seo, digital

WP Smush Pro

Можете да оптимизирате сайта си и да спестите място на сървъра, като използвате наградената компресия на изображения, предлагана от приставката WP Smush Pro, която има над един милион инсталирания. Този удобен инструмент гарантира, че всяко изображение във вашата директория е с перфектен размер и оптимизирано, като гарантира, че вашият сайт работи гладко.

marketing, console, seo

Total Cache for W3

Друг отличен плъгин е W3 Total Cache, който има над един милион активни изтегляния по целия свят. Това е полезен инструмент за увеличаване на скоростта на вашия сайт, задвижван от WordPress. Вашият уебсайт ще се зарежда по-бързо и ще работи по-добре за вас и вашите посетители, използвайки W3 Total Cache.

SEO, digital marketing

Autoptimize

Уебсайтът трябва да бъде изцяло проектиран и оптимизиран навсякъде за високо SERP класиране и приятно потребителско изживяване; Autoptimize прави това лесно. Този плъгин ще калибрира всички ваши файлове на страници, като вградени скриптове и HTML, за да направи сайта ви по-надежден и бърз.

Плъгини за сигурност

Безопасността трябва да бъде основен приоритет за всяка фирма, която работи онлайн. Нападенията с груба сила, други видове хакване или сериозни цифрови щети на вашия сайт и зона за влизане може да не бъдат избегнати, въпреки високото ниво на сигурност, предоставено от WordPress като самостоятелна платформа за създаване на уебсайт.
SEO, digital marketing

Defender

За да защити вашия сайт от хакери, нападатели и злонамерени ботове, защитникът използва мощна многослойна технология за сигурност. Управление на черен списък на IP, проверка в 2 стъпки на Google, задълбочен анализ и поправка на основните файлове на WordPress, ограничение 404, за да не се допускат ботове, и множество допълнителни мерки за сигурност са част от многопластовата защита.

social, seo, digital

Wordfence

Wordfence, плъгин за сигурност на WordPress, открива и блокира разрушителни атаки с груба сила и заплахи от злонамерен софтуер, използвайки защитна стена на уеб приложения и непрекъснато актуализиран канал за предотвратяване на заплахи. Със стабилни функции, включително защита от изтичаща парола, сложно ръчно блокиране, двуфакторно удостоверяване и обширни файлове за ремонт, Wordfence предоставя пълна и цялостна сигурност за вашия уебсайт.

marketing, console, seo

Всичко в едно WP Security & Firewall

Ще ви трябва плъгинът All in One WordPress Security and Firewall за вашия сайт, задвижван от WordPress, който включва всички необходими възможности за сигурност и защитна стена. Той намалява рисковете за сигурността, като сканира за недостатъци и внедрява най-актуалните актуализации за сигурност на WordPress. Потребителски акаунти, влизания, регистрации, сигурност на файловата система, база данни, черен списък и защитна стена са само някои от функциите. Плъгинът може да бъде преведен на множество езици за глобално покритие.

SEO, digital marketing

reCAPTCHA

Квадратчетата за отметка „Аз не съм робот“ са инсталирани на милиони уебсайтове по целия свят. Въпреки че reCAPTCHA от Google защитава вашия сайт срещу спам и злоупотреби, еднократното потвърждение може да не покрива всички цели. Подобрената технология reCAPTCHA v3 е по-сигурна и предлага повече функции.

ReCAPTCHA открива потенциално опасен трафик, включително прегледи за злоупотреба или спам и незаконни влизания, използвайки сложен анализ на риска. Той предпазва злонамерените ботове, като същевременно позволява на обикновените потребители да навигират свободно.

Някои от нашите клиенти

Списъкът с клиенти, които имаме, говори сам за себе си. Представяхме всичко от стартиращи фирми до организации от Fortune 500 със същия партньорски подход и страст в основата на всеки ангажимент от самото начало. Ние посвещаваме сърцата и мозъците си на нашите клиенти всеки ден от 2003 г., генерирайки невероятен успех и развивайки трайни партньорства.

seo writing, client, online, marketing, agency
search, engine, marketers
web design, search engine
digital branding, online marketing, client
writing, seo, client, online, marketing
web design, partner, digital marketing
social, marketing
web, design, client

Ние сме тук, за да ви помогнем.

Разбираме колко плашещ може да бъде дигиталния свят; без значение колко голям или малък е вашият проект, ние сме тук, за да ви помогнем. Кажете ни как можем да ви помогнем, като се свържете с нас или ни изпратите имейл.